• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

yasmin benim görümcemin oğlundada var öyle bir iz lisede iyice belirginleşti felan arada kızarıp büyordu dr. bir zarı olmaz demiş ma küçük bir operasyonla aldırdı iki üç dikişi vardı yazın...
inş. bizimkilerde öle bişey olmaz...
burcum bizimkide patlar yakındaa öle gözüküyor baya büyüdü çünki...
lorem afiyet olsun.. haftasonu hem gezmen hem misafirin varmış kolay gelsin sana..
çileğim sanada afiyet olsun gızz bu saatde ne kayfaltısı.. o hımmm...

gulızım hosgeldın canım
eskı rahatına kavusursun ınsa allah canım

evet nazlımelegım her ıkısını bır gunde halledıcem
ne kadar becerıklıyım goruyorsun degıl mı :52:

lavısım sımdıden ıyı eglenceler canım

güliz hoşgeldin kız özlettin kendini kolay gelsin sanada...
herkesler iyi aynı durumlarda... çoğumuz diyetteyiz:))))
laviş sanada iyi eğlenceler...
bende uyutabilirsem uyutum şu kudurkları daha yemek yok akşama...

selam hanımlar herkezcikler diette hadibakalım iyi zayıflamalar size

sedoş kız haklısın valla başkalarının yanıda lakait sanki benim önemim yokmuş gibi davranınca deliriyorum bende eve gelince özürler falan çak kafasına bi tane sen onun süprizler hazırlıklar yapıyon o düşünsün afettirsin kendini

buarada kızlar mertin ağzında beyaz pamucuklar çıkmış aft yani acıyo diyo boğazlarını gösteriyo ta aşağlarada mı indi yoksa antibiyotik kullanıyorduk ondan mı oldu yoksa dr.aradım ilaç verdi ama su bile içemiyo kuzuş

gulızım hosgeldın canım
eskı rahatına kavusursun ınsa allah canım

evet nazlımelegım her ıkısını bır gunde halledıcem
ne kadar becerıklıyım goruyorsun degıl mı :52:

lavısım sımdıden ıyı eglenceler canım
hoşbulduk loremm..inş canımm..dua edinde tez elden kurtulayım şurdan..ama 6 ay burdayım herhalll :((((
güliz hoşgeldin kız özlettin kendini kolay gelsin sanada...
herkesler iyi aynı durumlarda... çoğumuz diyetteyiz:))))
laviş sanada iyi eğlenceler...
bende uyutabilirsem uyutum şu kudurkları daha yemek yok akşama...
bende sizleri çok özledim nazlıcımm..bende sizin gibi diyeteyimm..ha gayretttt:)))

Ahretiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:))) Nerdesin bacım? Nerelere attılar seni ceylan gözlüm:)

ahhhhh ahretimmmm sormaa..yokmu kıı bi torpilinn..vbeni kurtarsannnn :)))

ha bu arada 2. çalışmalarına başlıyorumm bennnn.....sen ne durumdasınnnn:)))

Kriko hoşgeldin geçmiş olsun yaa.Aft vitamin eksikliğinden olur.Yemek yemesinde problem yaşıyosan:((
Aft oluncada hiç yemez..

Gülizim varya nasıl sevindim.Ben kiloları veriyim, yazın yavrumuda denize götürüyüm başlıcam.Kilomu versem yine antremanlar başlarda üzerimde 10 kiilo var maalesef.İyi haberleri bekliyorum.Nasıl ikna oldu koca?

ah be yasminim bizim yemek yememiz hep problem artık iyice coşuttu bak aft çıktı işte kursağından yararlı bişi geçmiyo ki diğerleride azcık nası duruyo bilmem

dr.arı sütü vitamini verdi ama hasta şimdi hastalığı bitsin öle dedi birde aft için ilaç verdi ay nerden geldi bu hastalık ama arda iyi çok şükür ona dua ediyorum

herkese ıyı aksamlar
mutlu hafta sonları dılıyorum
evıme gıdıyorum yarın ıcın hazırlıklarımı halletmem lazım
yarını da hallettıkten sonra bır sure mısafır kabul etmeyı dusunmuyorum
artık kıs gunu evımde mıskınlık yapmak ıstıyorum

krikom geçmiş olsun mertoşa ...
gülizim 2. bebe çalışmaları başlamış hayırlısı olsun hadi bekliyoruz her an birinden haber ....:)))
oh şükür çoktan uyuttum kuzuları yemeğimi yaptım az yiyeceğim için şimdi form çayım vardı yaptım onunla iki üç kayısı kurusu aldım kemiriyom bende...

nazlıcım teşekkürler canım

hadi iyi akşamlar öptüm sizi bu akşam hem hafta sonu olduğu için evde yemeklik kalmadı hemde kolaya kaçayım dedim mantı vardı dolapta şimdi gidemde brokolimi limonlıyim sarımsaklı yoğurt yapam

iyi geceler..ya da günaydın
hafta sonu kimsecikler girmemiş bakıyorum
bende her zamanki gibi gece kuşu
Duru Okyanus anca 2 de uyudu :Ss bir ara ne güzel 22.00 da uyuturdum,sabahta 8 de filan kalkardı ama hep dediğim gibi benimki doğduğundan beri en değişmez özellilği ve en değişmez düzeni ''düzen değiştirmesi''..
bakalım ne zaman düzelecek.benim pek ümidim yok ama 4-5 yaşlarına gelince biraz daha bir şeyler çözülmüş olur inşallah diyorum.
Bu aralar pek yokum buralarda.Pek tadım yok sizi de sıkmak istemiyorum..Bilenler bilir,ben buraya pek dert sıkıntı yazmam zaten.Hepimiz kafa dağıtmak için giriyoruz sonuçta.Tabiki üzüntümüzü de paylaşıyoruz ama ben hep yazsaydım,anam bu da ağlayan kayalar derdiniz benim için :9: neyseee azcık deliliğe vurmadan geçmiyor hayat :35:
Gülizim hayırlı olsun canım.Zaten 2. bebek hep aklındaydı biliyorum.Geçmişe bakmadığım için iş ile ilgili durumunu bilmiyorum canım ama o da hayırlısı olsun.Bir ara telefonlaşırız.
kriko mert mi hasta?kıyamam..nesi var tatlım,diğer tarafa da yazmamışsın,haberim yoktu o yüzden.geçmiş olsun kuzuma.Ardaya dikkat et ona da geçmesin

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr herkese iyi haftalar diliyorum

İnanılmaz kötüyüm karnım acayip ağrıyor bütün eklem yerlerim sızlıyor çok yorgunum acayip uykum var
Haftasonu ev yine full çekti ablam yiğenim ananem abim yengem yiğenim annemin teyzesinin kızı ve annem babam biz ev tıklım tıklımdı çingene çadırı gibi ben servislerde pek yer almadım ama kalabalıktan uyuyamadım dinlenemedim hiç Pazar günü sevinçlere gittik çok eğlendik çok güzel geçti eve döndüğümde bu sefer dayım eşi ve çocuklarıda vardı yemekler yenmiş vs saat 10 gibi herkes kalktı ama başım fena bir yandan karın ağrısı hiççç dinlenemedim tamam yeni taşındık die annemde çok sevilen biri herkes akın ediyor hayırlı olsuna birde bizlerde aile bağları çok kuvvetlidir haftaya da yine ablam yiğenim gelir kalmaya onlar sorun değil tabii ama oturmaya da teyzemler ve oğlu eşiyle gelicek resmen şöyle ayaklarımı uzatıp sadece tv izleyip bütün gün yatacağım bir güne hasret kaldım iştende izin alamıyorum onlarda kendilerine göre haklılar haftasonu dinlenemedinmi vs olacak zaten dönemselliğin böle bi kötülüğü var sana her daim ihtiyaç duyuluyor yokluğun zor oluyor malesef en kötü ihtimal isteyeceğim çünkü kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim karın ağrısı da felaket doktorada görünmem gerekiyor normal değil midemde bulanıyor ara ara

gunaydın
herkese cok kolay bır hafta dılıyorum

yogun ve mıskın ama hep yorgun hep yorgun bır haftasonundan cıktım
benım bu yorgunluk ısıne bır care bulmam lazım
cuma aksamı cumartesı aksamı yemege davetlı mısafırlerım ıcın tatlı corba ve zaytınyaglımı yapıp yattım
cumartesı gunu kendımle yarıstım valla
oglene kadar evımı soyle bır ustunden temızledım
kuafore gıdıp fonumu cektırdım kuzumu da alıp toplamda 9 cocuklu bır eve mısafırlıge gıttım
aksama kadar ne yedım ne ıctım hıc farkında degılım cunku sureklı kuzumun etrafında kosturdum
sonra evıme geldım kalan ıslerımı hallederek mısafır agırladım bır guzel
dun ıse hıc dısarı cıkmamama ve hıc ıs yapamama ragmen yerımden kalkamadım resmen
kocıs bır evı supurdu bır sepet utuyu yap dıyemedım benı beklıyor utu ıslerı de
ve hala yorgunum

Back
X