• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

uleynnnn bişey yazdık neye cvp vermionuz otelde karar verdim süper bir yer bayıldım ve herşey dahil iki kişi 198 tl
Eser Premium Hotel Spa'dan Hafta Sonu Fırsatı, Tatil Fırsatları, Tatil Fırsatı, Otel Fırsatı - Tatil Zemini.Com

birde yeni çıkmış çantaya sığabilen seccadeler var çok kullanışlı yanına alabilirsin malum otellerde seccade bulunmuyor olurda namaz vakti orda olursan lazım olur.. Allah daha nice yıllara sağlıklı sıhhatli eriştirir inşallah

konular bu yönde ilerliyordu çaktırmıyım dedim

Son düzenleme:
anam yerim ben bunların popolarını ne görürlerse onu yapıyorlar bizim bi tanıdığımızın çocuğu 3-4 yaşında hiç cami cemaat görmemiş bi gün dedesi götürmüş eve gelince ananne camide adamlar hep birlikte takla atıyolar yatıp yatıp kalkıyolar diyomuş.ay çok gülmüştüm.anneanneside kızıyomuş çocuğu niye bi camiye götürmediniz bu yaşa kadar diye:1:ilginç bu sıpalar ya

Benimde yeğenim o yaşlarda tv izlerken bir belgeselde kabilede dönerek ayin yapan yerli adamları gösterdi ve hala kutu kutu penşe oynuyolay dedi.Nasıl sevimliydi.O halini unutamam.Günlerce güldük:))

aaaaaaaaaaa görünmüo sanırım yazdıklarımm aşkolsun size heeee hişşşşş polip hatun o yazıyı sil bi zahmet beaaa gören mören olur allah korusun bende diğerlerini düzelteyim çok utandım

Günaydın şeker parelerim hayırlı cumalar
Ohhhh haftasonu geldi bugünde işi bitirdikten sornam efime gidippp banyomu yapıpp oğluşumla beraberrrr güzell bir uyku çekmeyi planlıyorummm
Bütün hafta en büyük hayalim buydu :D
Dün çok komik bir olay yaşadık biraz müştehcen ama anlatimm :D
siliommm
utandım kihkihhhhhh:37:

yok şekercim ya zaten 200 gözden çıkartmıştım herşey dahil olduğu için çok ii olucakkk öle istiyodum ya zaten paralar suyunu çektiği için gidemeyecektim ama fırsat kucağıma düştü looo

Benimde yeğenim o yaşlarda tv izlerken bir belgeselde kabilede dönerek ayin yapan yerli adamları gösterdi ve hala kutu kutu penşe oynuyolay dedi.Nasıl sevimliydi.O halini unutamam.Günlerce güldük:))

ben onların gözlerini dünyalarını yerim ne kadar masumlar ne kadar temizler.dünyada dini dili milleti hiç farketmez ben çocukları çok seviyorum.Allahım koru sen onları yarabbim

Sedacım kararını vermişsin zaten sen:)

heran yeni kararlar verebilir hızlı karar verebilip hiçbir kararında emin olamama özelliğine sahip:93:
haydi lilili lilili seda haydi lilililili seda
yüzüm güldü sayende içim huzrula doldu kaderimde yazan aşk sonunda benim oldu buda yıldönümünüz için benden hedaye olsun en sevdiğim en romantik bulduğum şarkıdır

selamlar yine sabah sabah çevirmişiniz bir olaylar..:23:
yasmin anılın gözündeki arpacık geçtimi?
kızlar kaanın gözünde arpacık çıkmıştı ta yılbaşından önce dr götürmüştüm ya 15 gün oldu halka aynı bu ilk değilki bir kaç kere daha oldu 10 günde geçti en fazla.. ama bu antibiyotik krem felan kullanınca büyüdükçe büyüdü resmen kendi halinemi bıraksaydım acaba... gözünün altında kocaman arpacık ucu belireginleşmiş bugünde geçiyormu acaba..? yüzünde yara izi gibi sivilce izi vardı hafif yeri belliydi oda belirginleşti bu ilaçlarmı yaptı ya eşim başka doktora götürelim istersen dedi ama korkuyorum biz<im doktor maceramız çok zor geçiyor zaptedemiyoruz bunları özellikle kaanı...
babamda çok çıkar sarımsak sürerdi azcık sürsemmikiş bende...
ay bile varsa bişey desin yaa..

selamlar yine sabah sabah çevirmişiniz bir olaylar..:23:
yasmin anılın gözündeki arpacık geçtimi?
kızlar kaanın gözünde arpacık çıkmıştı ta yılbaşından önce dr götürmüştüm ya 15 gün oldu halka aynı bu ilk değilki bir kaç kere daha oldu 10 günde geçti en fazla.. ama bu antibiyotik krem felan kullanınca büyüdükçe büyüdü resmen kendi halinemi bıraksaydım acaba... gözünün altında kocaman arpacık ucu belireginleşmiş bugünde geçiyormu acaba..? yüzünde yara izi gibi sivilce izi vardı hafif yeri belliydi oda belirginleşti bu ilaçlarmı yaptı ya eşim başka doktora götürelim istersen dedi ama korkuyorum biz<im doktor maceramız çok zor geçiyor zaptedemiyoruz bunları özellikle kaanı...
babamda çok çıkar sarımsak sürerdi azcık sürsemmikiş bende...
ay bile varsa bişey desin yaa..

nazlım hoşgeldin ben hiç anlamam adamım netten bi araştır istersen

çayla pansuman yapsana
iyi geliyormuş diye duydum
pamuğu çayı demiyle ıslat
hafif ılık olsun ama
orda beklet biraz
tabi izin verirse sıpa

sağolun kızlar şimdi netde baktımda evde yapılan tedavilerde çayla pansuman yapmak enfeksşiyonu artırabilirmiş... benimde aklımda vardı ama sarımsağı deniycem sanırım mikrobunu kırar biraz canı yanar bende denemiştim çabukta kesiyor daha kaşınma esnasında sürersen oldurmuyor sarımsak bizimki iyice oldu ama belki küçültür yada pazartesi bir doktora görünelim yine...:((

Back
X