2008 Kasım Anneleri

canım benım maşaallah maşaallah maşaallah minicik darkım daha allahımm nazarlardan korusun :asigim: ben sevdim bu topigi ya gitmiyomm jeyyar
Seni aralık annesi bölümüne alcaz jeyyar İnşallah çalış sen bol bol ok ?
Uğra canım burayada gelişmeler burda olur çoğunlukla.
Öptüm seni şeker.

Benimde tarih o zamanlarda canım 17-18 kasım gibi.
Panik yok ama görürsün merak etme.Hele bulantılar varsa tamamdır kalp atışı başladı galiba.Benim öyle oldu diye tahmin ediorum hiç belirtim yoktu.Kalp atışını görmeden önce başladı koku hasasiyeti bulantılar.

Hayırlı olsun canım:Hepimizin doğum tarihi yaklaşık birbirine.Bakalım kim önce doğurcak :)))
Duyarsınız canım inşallah hayırlısıyla kucanına da alırsın.

Salı günü göremeyebilirsin canım.Ben perşembe gördüm ama benim aciliyetten erken gittim bi kaç gün sonra çağırmıştı beni normalde dr.
Evet geç yumurtlamış olabilirsin.Benim Sat 11 şubat ama ben erken yumurtladım o ay.Çok iyi biliyorum.
Bence haftaya göreceksin.Üstten mi baktı dr.un?Göremezse bir de alttan bakmasını iste lütfen.Sanki forumda öyle bi başlık gördüm.Üstten görememiş alttan görmüş diye.Gebelik bölümüne bakarsan belki görürsün sen de.

Canım benden test istemedi dr.?
Benim bugün 8.haftaya girdim.Ayın 16 sında gitcem tekrar.10haftaya girmiş olacağım o zaman.Acaba bu testleri ister mi benden o zaman?

Görürsünüz kızlar bu haftada bebişiniz inat etmezse Ben perşembe gördüm kalp atışını 6+3 dü.Darısı size inş.

Amin canım inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de paylaşırız.
8 Nisan için şimdiden sana bol şanslar diliyorum.İnşallah sende o güzel derinden gelen sesi duyarsın.Aman çok yüksek sesle dinlemeyin.
a.s.

Hangi tetsleri yaptırdığını bizimle de paylaşırsan seviniriz canım.

O bulantılar bende de bi bitiyo bi başlıyo.Bu günlerde yine başladı tam rahatlıyorum derken.
İnşallah duyarsın canım.Resmini de koyarsın belki
Bol şanslar öptüm

Çok haklısınız ..

Ben de kaç gecedir uyuyamıyorum. Yarın için çok sabırsızlanıyorum. Acaba görebilecek miyim bebeğimi diye.. Umarım hepimiz bu sevinci yaşarız.. Yarın doktora kimler gidiyor?
Kızlar ne kadar çok yarını bekleyen varmış.Maşallah umarım herşey gönlünüzdeki gibi olur.

Fater sana da bol şanslar canım.

Kızlar doktoru test isteyen başka kim var??
Hangi testleri hangi haftada yaptırdınız?Yaptıracaksınız?

inş.bu sefer görursun bebeğini.kaç haftalık oldu.bi de kendinde ne gibi şeyler hissediyorsun.benimde 10 gün sonra kalp atışları dinlenecek.çok korkuyorum bende bi akşilik çıkcak diye.ama pozitif olmaya çalışıyorum.sen de öyle yap.stres daha kötu

daarrrkkk demek sen bizi bu topicde aldatıyosun haaaa yakaladım işteeÇok üzgünüm çoook:roflol:

şaka biyana canımcım artık 'nasıl hamile kalınır'dan, 'nasıl doğurulur' kısmına geçiş yaptığın için canı gönülden kutluyorum seni,
inşallah bizde tüp bebek bölümünü en kısa zamanda terk eder senle buluşuruz burda (BOŞ KALSIN TÜP BÖLÜMÜ İNŞALLAH klava:):sm_cool:

bu arada benim pc açmadı bebişin kalp atışlarını duyamadım ama senin mutluluk dolu yüreğinin sesi buralardan duyuluyo, hep mutlu kal inşallah, maşallah sanada bebişede annecik öptüm siziyerimseniben

BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARRRR

hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARRRR

hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

Sen demi yakaladın :))))
Derramda yakalamıştı beni :))) İnşallah boş kalır tüp bebek bölümü canım.Sizlerde bu sayfalara gelirsiniz inşallah tez zamanda.

Ay ben kalp atışı demişim ama ses yok orda sadece resmi var zaten canım.

İnşallah sizlerde tez zamanda peşimizden gelirsiniz.Sizlerde Aralık annesi olursunuz inşallah 2008 aralık bu arada

a.s.

mrb arkadaşlar ben de 7+1 de c.tesi karından bakıldığında gördüm kalp atışlarını. o kadar güzel bi duygu ki. bu anı bekleyen herkes inşallah tadarlar bu güzel duyguyu. her anı bi ayrı heyecan ya bu hamileliğin. ve şunu farkettim insan hayatında 1 günün bile ne kadar önemli olduğunu. ultrasonda görmeyen arkadaşlar sakın paniğe kapılmasın. sürekli büyüyen bişey bigün görülmezse ertesi gün saklanamıyo. benden 1 hafta önde olan hamişler bile sanki doğurmuş da kucağına almış kadar tecrübeli gibi geliyor bana. hepinizi öpüyorum tatlı anne adayları

merhaba kızlar bende bugun sabah gıttım doktora bebegmı gordum mınıcık kalbının atısını da gorduk :)
esımle beraber cok tatlıydıı hep bakmak ıstedımm :)aç karnına gıtmıstım zaten test yaptırdık hafta ıcı cıkarmıs ınsallah testlerımde ıyı cıkar :)

merhabalar
kızlar kan ve ıdrar verdım
tam kan sayımı ıdrara bakılacakmıs, rubella(kızamıkcık), hepatıt b ve c, toxo testlerımız var dedı
bıde elevıttı dı galıba o ılactan yazdı eczaneler baska ılac verbılır dedı onu da kullanabılırsın dedı. folık asıt ıcıyorum arkadaslar bıtene kadar devam et ve bıtınce bu ılacı kullanmaya baslarsın dedı.
bebeğimizin bas ve ayak uzantısının ıyı oldugunu soyledı. bu arada sat : 6 subat 2008

Tüm Kasım Annelerine Selamlar:teytey:

Bu sabah doktora gittik eşimle ve nihayet bebişimizin kalp atışını dinleyebildik.. Gerçi ben tam duyamadım ama doktor sesin çok derinlerden geldiğini belki de kalbin bu sabah atmaya başladığını söyledi..Ultrasyona göre 6+3 hamileymişim. bir hafta geç yumurtlama olmuş yani..Bugün kan+idrar tahlili yaptırdım bende..ikisi de temiz çıktı.İnşallah hepimizin süreci sağlıklı bir şekilde tamamlanır arkadaşlar..ÇOK MUTLUYUM

off kızlar yaa hafta sonu 2 gün bulantım oldu ama şu iki gündür ne bulantı ne bişi kokular falan yok oldu ters giden bişeylermi vardır diye ödüm kopuyo yaa.bu gibi durumlar olan arkadaşlar varmı.benim tahminimugün tam olarak 7. haftadayız.cumartesi gidip kalp atışlarına bakacaktık.yaa çok endişeliyim.lütfen beni rahatlatacak bişeyler yazın yaa:çok üzgünüm:daha önce 2 hamilelik geçirdim 1 oğlum var 5.5 yaşında.onda ve diğerinde hiç bööle bişi yaşamadımdı.hep bulantı sabah çıkarmalar kokular.ne biliim şimdi olmayınca sanki bişeyler ters gidiyo zannediyorum

Selam Arkadaşım

Ben de bebeğimin kalp atışlarını bu sabah ilk kez dinledim..(tam duyamadım gerçi ama gelişmiş)..Geçtiğimiz hafta gittiğimde doktor sadece keseyi gördü ve haftaya bebeği göremezsek kürtaj dedi..kabus gibi bir hafta geçirdim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Ben daha önce birkez bebek gelişimi durduğu için kürtaj oldum. ilk hamileliğimde inanılmaz derecede miğdem bulanıyordu. Bunda ise tam tersi.. Hiç bulantım yok..sadece şiddetli karın ağrısı var. Doktor her iki durumun da normal olduğunu,bazen hiç bulantı olmayabileceğini söyledi. O nedenle sen de içini ferah tut. Allahın izniyle bu cmt. kalp atışlarını da duyarsınız. Ben de SAT a göre 7+2 olması gerekirken geç döllenme olduğu için 6+3 günlük hamileymişim. Ben bir hafta çok stress yaptım..Bence hiç gerek yokmuş.. Sadece dua et ve cumartesiyi bekle.. iyi haberlerini de yazarsın..
Sevgiler...

Merhaba kızlar, ben de bir kasım annesi olacağım. Doktorun dediğine göre doğum 19 kasımda. 10 nisan'da doktor bebeğimin başını ve poposunu ölçeceğini ve tam kaç haftalık olduğunu o zaman öğrenebileceğimizi söyledi. SAT'a göre şu an 7 haftalık. Sizin bu ölçümleriniz hangi haftada yapıldı?

Bu arada maytap26, benim ilk hamileliğim olmasına rağmen, şunu söyleyebilirim ki bence endişelenecek bir durum yok. Her hamilelik kişiseldir. Bulantılarının geçmesi ya da hiç olmaması da gayet normal bir durum. Farklılıklar göstermesi çok normal. Bence endişelenmene gerek yok...

canım teşekkür ederim yaa .ben döllenme gününü biliyorum canm çünkü sadece 1 kere korunmadık.olursa olsun diye oda 1 marttı yani şu an 7 haftalık diyorum ama sat a göre ööle yoksa bebiş tam 4+ 4 .ay bu hesaplamaları zaten hiç anlamıyorum.döölenme gününü blirken napiim ben satı.ay neyse bana dua edin kızlar yaa inşallah bi aksilik olmaz.geçen temmuzda 2 bebek düşürdüm kimyasaldı

mrb apple bende kasım annesıyım allah ansıp edersede hangı doktora gıdıyorsun ankarada bende doktor arıyorumda yardımcı olurmusun bana cnm

julianne benimde 19 kasım çıkıyo tarihim sat 13 şubat.sen kalp atışlarını duydunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…