- 24 Mart 2008
- 796
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.021
Arkadaşlar Dayanamadim Ve Aradim Bebeğim Ilk Sinavini Geçti Yani %98 Iyi Demekmiş Bu Kromozom Sayilari Tammiş Yani 15 Gün Sonra Tabiki En Kesin Sonuç Belli Olacak Hepinize Sonsuz Teşekkürlerimi Gönderiyorum Ama Yine Dualariniz Benimle Olsun 15 Gün Sonrada Mutlu Haberler Vereyim Sizlere Allahim Hepimizin Yavrularini Korusun
teşekkür dedrim canım inşallah herşey yolunda gidecek benimde dualarım bu yönde
Canım gecmiş olsun şimdi okudum içini ferah tut hiçbişi cıkmıcak ins bak görceksin ! Dualarımız seninle cnm hayırlı haberlerini beklioruz ..
beklemek canım ALLAH yardıımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin yazını okur okumaz duamı yaptım şimdide ikindiyi bekliyorum namazımı kıldıktan sonrada senin ve bebeğin için ayrı dua edeceğim beşe de az kaldı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelim
Kıslar kıslarr kıslar :))) Çok mutluyum sonucum çıktı !!! Doktor çok güselll dedi ..Allaha sükürler olsun inşallah hepimizin testleri ii cıkcakk !! Bu arada beta hcg degerim 11 miş :) ?
kızlar benim ultrasonda bir sorun çıkmadı.nt 1.5 mm çıktı.kan testini salı alcam.sorun çıkmaz heralde di mi?
ben aldım sonuçları ama daha dr a göstermedim cts gidicem muayneye hem kanamaya bakıcak hemde tahlillerime internetten biraz araştırdım da sanırım sonuçlarım iyi (inşallah)bu arada hcg sonucu 27.5 ve dr erkek olduğunu söölemişti benimki tuttu hahaaaaa.hayırlısı
çok teşekkür ederim canım ilk sonuçlarımız güzel geldi hepimizin dualarıyla umarım testin diğer aşamasınıda atlatacağız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve yanımdasınız:hooray::teytey:
Arkadaşlar Dayanamadim Ve Aradim Bebeğim Ilk Sinavini Geçti Yani %98 Iyi Demekmiş Bu Kromozom Sayilari Tammiş Yani 15 Gün Sonra Tabiki En Kesin Sonuç Belli Olacak Hepinize Sonsuz Teşekkürlerimi Gönderiyorum Ama Yine Dualariniz Benimle Olsun 15 Gün Sonrada Mutlu Haberler Vereyim Sizlere Allahim Hepimizin Yavrularini Korusun
Canım yaaa,
Kasım annelerinin mesajlarını açmadan bir baktım en son senin mesajın var. Sevindim cunku 17:00'de iyi haber alırsam foruma gelirim kotuyse gelemem demiştin.
Şirkette bir işim vardı toplantıdan geldim ama sana bakmadan edemedim. Ve sukurler olsun ki sonucunun iyi cıktıgını öğrendim. Bununla geçmiş olsun umarım bir sonraki aşama da böylesine hayırlı olur.
Sevgiler
canım çok teşekkür ederim dualarımızla bunu atlatacağımızı hissediyordum ve sizlerde hep yanımda oldunuz allahım hiç kimseye böyle bir acı ve daha kötülerini tabiki yaşatmasın hepinizi çok seviyorum bebeklerimizi birlikte doğurup birlikte büyüteceğiz inşallah güzel allahım hepimizinkini korusun