2008 Kasım Anneleri

Ayyy canım hayırlı olsun cok sevindim inannn :)) Bak dedigim gibi hiçbişi cıkmadı işte 15 gün sonrada ckmıcak cnm sıkma artık canını cok öptüm kendine cok ii bak !!

canımmm hadi gözünaydın.. hemde % 98 çok güzel... inşallah ikinci sınavınıda geçecek annesi..
dualarım seninle canım.. sende hep umutlu ol miniğimizi üzme....
hayırlısı olsun ...

teşekkür dedrim canım inşallah herşey yolunda gidecek benimde dualarım bu yönde

Canım gecmiş olsun şimdi okudum içini ferah tut hiçbişi cıkmıcak ins bak görceksin ! Dualarımız seninle cnm hayırlı haberlerini beklioruz ..

çok teşekkür ederim canım ilk sonuçlarımız güzel geldi hepimizin dualarıyla umarım testin diğer aşamasınıda atlatacağız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve yanımdasınız:hooray::teytey:

canım arkadaşım yazını okudum çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
dualarımız seninle canımRabbim dualarımıza karşılık verecek inşallah
sende içini ferah tut ve bir an önce iyi haberlerini bize ilet canım
her zaman yanındayız
bebeğine ve sana sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum canım sevgiler...

Kıslar kıslarr kıslar :))) Çok mutluyum sonucum çıktı !!! Doktor çok güselll dedi ..Allaha sükürler olsun inşallah hepimizin testleri ii cıkcakk !! Bu arada beta hcg degerim 11 miş :) ?

canım hadi hayırlı olsun çok şükür herşey yolunda gözünaydın inşallah herkesin bebişi sağlıklı olur sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

kızlar benim ultrasonda bir sorun çıkmadı.nt 1.5 mm çıktı.kan testini salı alcam.sorun çıkmaz heralde di mi?

inşallah kan testinin sonucuda çok güzel çıkar nt iyi çıktığına göre tahlil sonucunda güzeldir eminim

hadi gözün aydın dr unda bence güzel heberlar verecektir oğluşunda sana sıkı sıkı tutunmuştur bence kanamayı da fazla kafana takma canım bebekle alakalı değildir eminim ama yinede kendine dikkat et bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak henüz nt yi bile yaptırmadım ben 22 mayısta nt randevumuz var hadi hayırlısı

Canım yaaa,
Kasım annelerinin mesajlarını açmadan bir baktım en son senin mesajın var. Sevindim cunku 17:00'de iyi haber alırsam foruma gelirim kotuyse gelemem demiştin.
Şirkette bir işim vardı toplantıdan geldim ama sana bakmadan edemedim. Ve sukurler olsun ki sonucunun iyi cıktıgını öğrendim. Bununla geçmiş olsun umarım bir sonraki aşama da böylesine hayırlı olur.
Sevgiler

gözün aydın canım ! nasıl rahatlamışsındır şimdi a.s.

canım benim gözünaydın..a.s...senin kadar olamaz tabii ama çok endişelendim ..bu gece rahat bir uyku uyursun artık..

canımmm çok sevindim inan inşallah 15 gün sonrada güzel mutlu haberler verirsin dualarımız seninle tüm güzellikler ve mutluluklar senin ve bebeğinle olsun güzelim

canım benim yaaa inanın sevincimi anlatamam dr.um bana bebeğin normal deyince ölecem sandım yani sağlıklımı diye soruyorum şimdilik evet dedi kromozomları normal dedi inşallah ikinci aşamada böyle güzel geçecek ama sizlerde yanımda olduğunuz sürece dualarımızla herşey güzel olacak allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah benimkinide tabiki çok mutluyum

Hadi yine iysiniz kızlar, ticker lar geri gelmiş. Ben gecen hamilelik sonlandırılınca 3 aydan once yaptırmııcam diye soz vermiştim kendime ama sizinkileri zevkle takip ediyorum şimdilik.
Sevgiler

ayy canuım ne kadar sevındım bılemzsın ınsallah 15 gun sonra cıkacak testlerınde ıyı cıkar. dualarımız senınle canım

canım çok teşekkür ederim dualarımızla bunu atlatacağımızı hissediyordum ve sizlerde hep yanımda oldunuz allahım hiç kimseye böyle bir acı ve daha kötülerini tabiki yaşatmasın hepinizi çok seviyorum bebeklerimizi birlikte doğurup birlikte büyüteceğiz inşallah güzel allahım hepimizinkini korusun

Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım hadi gözün aydın.:dance:Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın

Beklemek çok sevindim canım sonucunun iyi çıkmasına.
İnşallah 15 gün sonraki sonuçlarında iyi çıkar.

Bende yarın büyük ihtimal öğreneceğim 2li kan testi sonucumu.Bana da dua edin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…