- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #102.281
yasmin sen gece 10,30 geçmi diyorsun ooo kaan gündüz uyumuyor çoğunluk akşam en geç 9,30da uyuyor ama keremin bu ara bir aksiliğ var babay çok düştü beni hesaba almıyor... gece 1 de zor yatırdım gündüz 1 saat uyumuştu... bu ara herşeyde uykuda yemekte vs. hep inatçı kıskançlığı üst boyutlara ulaştı kaan daha sakin ona bakınca...
bizde hergün helikopterlerle aydedeye bakma merasimimiz var bu ara ne varsa gece gündüz askeri helikopterler kalkıyor sürekli tam karşı tepede binası görüyoruz... aydedeye iyi geceler deyip el sallamadanda uyumuyoruz...
sizin havai şimşekler..:)) de iyiymiş..hehehe...
bu arada çizgifilme daldı boyayı unuttu süt istiyor vereyim bari...
şimdi bardakta sütlerini verdim nesguikli.. kerem biberon istedi bak yırtılmış kaka olmuş baban alsın yenisini diye oyaladım bana babiiii al diyor mavi renkli olacakmış yenisi...kaanda da mor takıntısı herşeyi mor istiyor .:))
evt sizin erken kalkma durumu var onu unuttum... benimkilerde çok yoruluyor bazedn gündüz uyumöayıp 8 de yatıyorlar kaan yine sabah 6-7 kadar yatıyor onunla ama kerem 10-11 gibi kalkıp sonrada geç yatıyor... gece aydede arıyoruz balkonda yok oğlum bak uyumaya gitmiş diyorum bak herkes uyudu sen kaldın diyorum ma aç diyor araba oyunu yanii bende sen uyu yarın açıcam diyorum zorla ayağımda uyutup yatırıyorum rüşvetle uyuyor dünde bütün oyunları saydı öyle he dedim yatırdım sabah ilk işi uuuru aç tavuklu horozlu oyun var onu istiyor..
maşallah çiş işinde inş. mutlu sona çabuk ulaşırsınız... anılda aqrtık bilinçlenmiş baksana en az bir yada iki kere yapmış ilk seferde...
öyle valla bazen söylediklerini yaptıklarını görünce şok oluyorum bunu benim miniğim mi yapıyor söylüyor diye hala küçük bebek gibi geliyor sonra bir davranışıyla bakıyorum ki büyümuş hatta bana kafa tütüyor diyorum bunun ergenliğinden korkulur:)))allahım güzel günler gööstersin hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?