- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #102.261
yarasın oo canbor bile gelmiş az canlandı buralar bugün:90:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk nazlımm..oğlanlar nasılll..nasıl çiş durumu ..yasmin hakkaten zor ya... yavrum araba bile istememiş sen yanımda ol yeter diyor sanki..... Allah yardımcınız olsun..
polim bende uzun koyu muhbbetleri özledim herkes tatilde diye es geçtim bir ara yinede bura olmadan yapamam ben...:))
güliz hanım hoşgeldin...
kokteyl kiim kıııahhaa karışık kokteyl de geldi hoşgeldi...:))))))
zamanı var demekki ahretim hiç acele etme.zamanı gelince kendiliğnden der.Ahretim çiş durumları hiç yolunda değil.Gözümün içine baka baka yapıyo:44:
günaydın yasmin,
ya dün bende kendi kaka deyince ver biberonun kaka olmuş çöpe atalım bardakla vereyim dedim yok kıyamet koptu.. fış fış yap dedi yani biberonu yıka öyle içeyim artık mecburen yıkadık verdik.. gündüz çok lazım olmuyorda gece ve uyurken süt keyfi yapacaklar illa yatarak...
izine gitmeden en azından biberondan kurtulmak istiyorum orda düğün kalabalığında gece süt derdimiz olmasın biberonla uğraşmayım..
bez derdimizde iki gündür kerem anne bez aciii deyip duruyor bez rahatsız ediyor acıtıyor sıcaklarda hemen değişiyoruz yakınlarda (babamıza bir lazımlık aldıramadım) lazımlık alınca başlayacağım çiş eğitiminede...
akşam komşumdaydım tayinleri çıktı ya kocisi işdeyken benim kuzularda uyumuştu bir ara çıktım başka arkadaşlarda vardı biri bizimkilerden 8 ay felan büyük kızı var yeni alışmış çok denedim olmadı diyor en sonunda kendini hazır hissettiğinde kendi istedi herşeyi 1 haftada kökten kurtulduk diyor bence sende zamanını bekle 2 çocukla daha zorlanırsın dedi...bakalım bekliyoruz bir şekilde işde...
ya evet diş yapısınıda etkiliyor değilmi biberon... yok bende bu ara bıraktıracağım inş.
3 yaş olacaklar nerdeyse yeter daaa...:))
benim kerem zayıf ufak tefek çok göze batmıyorda kaan bey totoşumda maşallahı var yaşıtlarından çok büyük duruyor biberon sırıtıyor artık birde bu boyutu var koca dana oldular....:)))