- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #101.461
yasmin yatağına yatırıyorsun ısığı söndürüyorsun oda oyle uyuyormu yoksa yanına yatıyormusun uyuması için.
maşallah diyelim anıla nazar değmesin kuzuya.
vallla hiçç öyle bebekleriyle falanda sıcak ilişkisi yok.alıp uyuyacak kadar.hayal gibi betülün kendi kendine yatması(
yasom masallahh anil zaten hep akli basinda sakin bi cocuktu,masallah oglumaa..
Ben denizde cok zorlandim,cok gazli bi bebekti,3 haftalikken misafirim gelmisti cok sasirmislardi haline.
minnacik bi bebe 2 saattemi uyumaz,ben 4 saat araliksiz uyuanlari biliyorumneyse yani demek
istedigim hep sorunluydu.hareketliydi uykuyu sevmezdi,gazliydi..diyorumya 1 ayi bile dolmamis bebek iki
saat uyumazmi,uyumazdi vallahi.hep kucak hep saallama oyle boyle bitti gunlerimiz.kisacasi cok zor
buyuttum ben bu danacigi.simdi yatagina bari alissin istiyorum,uyuyunca kaldriyoruz 2-3 saat sonra
yine geliyor.krese baslasin odasini ayircam insl. duzelir artik cunku essek kadar oldu :)))))))
Çileğim Anılda gazlıydı.Boğazlı bir çocuktu.Emip kusuyodu..Gece uyanınca ne yapacağımı şaşırırdım.Ne ayakta sallanır, ne yalancı meme alır.Süt dersen birikmezdi.2 Saat uyuduğunu bilmem. 4 Gece hiç uyumadan geldiğimi bilirim işe.Ay çok zordu.Sonra 8 aylıkken uyumaya başladı şükür:)
hepsi ayri ayri iste canimyaa.Allah saglik versindee bak yakinda 3 yaslarina gircekler.yolda yürürken filan nasil duygulaniyorum ben;habire konusuyor muhabbet ediyor buyuk adam gibi cok hosuma gidiyor.
ehe bende kaçıyım tontişler size gülü gülü 4-4lük bi topik olmuş burası yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?