2008 Kasım Anneleri

ben geldim

küçüçuk elleriyle neler yapmmışlar kuzular .benim kız orayı talan ediyordu o ayrı .

yasmin sen gribi atlattın bide ev işlerine mi kkalktın
 
bana hiç denk gelmedi erkek reyonunda düşük bel nasıl olur hiç görmedimde çilekom....

yasmin bizimkilerde meyveye düştü ondan alıyorlar günlük gıdanın çoğunu doğru düzgün yemek yeme huyu yok kaanda nasıl alışıcak onuda bilmiyorum.. 2-3 gündür çorbada içmiyor makarna ve ıvır zıvırla karnı doyuyor birde gidip kendi çıkarıyor paketi illa pişir diye yapmazsan yandın sesinden duramassın artık...dünde ben iş yaparken babaya pişirttirmiş makarna... neyseki makarnayı peynirli ve tereyağlı seviyorlar öle yapıyorum...ceviz olursa süper üçlü oluyor valla...
portakalın vakti geçiyor hep sıkmalık kaldı bol bol sıkıp içiriyorum..
muz ve elmayı zaten severler bu ara çileğe düştük bakalım...
 
benim tombigim meyveyi cok sevmiyor nedense,birazda benden kaynaklaniyor galiba.hic aramam ben aklima bile gelmez.arada ihmal ediyorum ne yalan soyleyim..toparlariz heralde bazen duzensiz olabiliyoruz..
nazlimoo co kseker oluyorr dusuk beller,denize almsitim bitane cocuk rahat edmeedi ama ben bayildim valla.
 
nazlım yok çünkü görmemen normal.çileğim burda herşey dede donu kıvamında bel kursağa kadar alt taraf bol.düşük bel olsada bol olsa şu olsa bu olsa tarz olur öyle değil bildiğin dede donu bi uçkuru eksik kimisinde oda var hahaha:)))
mucize senin kızda okullu oldu nasıl faydası oldumu atıyomu elektriğini?
 
polii delisinyaa cok güldüm inanki..Yavrimo olmasi lazim cünkü h&m den aldigim o pantalon tr mali,ama sadece yurtdisina gönderildiyse :26: bilemiycem.

pöfff icimde bi darginlik var,ne yapsam ne yesem acep..
 
valla polip tam anlamadım elektirik mi atıyor yoksa iyice elektirikleniyormu .mesela buğun geldik uyku vakti yatması lazım sallıyorum ağlıyor uyutmasam huysuz yorgun napıcaz şasırdım.
 
mucizee betüstee hareketli bi cocuk dimi,ki anladigim kadariyla öyle..Bana hep derlerdiki sen bunu cikar disariya iyice yo,sonrada yika bak nasil uyuyor.:) bunu kac defa denedik hic faydasi olmadi bize,bazen erken kalkar öglen uyumaz,aksam yinede erkenden uyyuamaz.11 kesin olur ve sabaha kadarda deliksiz uyumaz.

cok hareketli cocuklarda uyku sorunu olur dedi bizim doktorumuz,kipir kipir ici icine sigmiyor uyumak onun icin bosa zaman demisti gülerek.

nasil özeniyorum sakin cocuklara,Allahim ikinciyi bari öyle verir insl.
 
aman maşallah valla uykusuda düzenli olmasa ben napardım alışırdıkta ben de hiç sevmem uykumun bölünmesini yaww sabah erken uyanır ama uykumuz kıymetlidir bizim
 
mucizee betüstee hareketli bi cocuk dimi,ki anladigim kadariyla öyle..Bana hep derlerdiki sen bunu cikar disariya iyice yo,sonrada yika bak nasil uyuyor.:) bunu kac defa denedik hic faydasi olmadi bize,bazen erken kalkar öglen uyumaz,aksam yinede erkenden uyyuamaz.11 kesin olur ve sabaha kadarda deliksiz uyumaz.

cok hareketli cocuklarda uyku sorunu olur dedi bizim doktorumuz,kipir kipir ici icine sigmiyor uyumak onun icin bosa zaman demisti gülerek.

nasil özeniyorum sakin cocuklara,Allahim ikinciyi bari öyle verir insl.

aynen canım hem hareketli hemde uykuyyu hakaret sanıyor kendine ama uyumayıncada çok sinirli oluyor.seninki yine erkek normal benimkini nappcaz bilmem,

Ayy komik geldi.Okullu bebenin sallanarak uyutulması:))

ayy hiç sorma yasmin illa sallıycam yoksa uyuyamıyor bazen yanıma alıyorum gece uyusun diye dahha cok uykusu açılıyor sonra kalkıyoruz yeniden sallıyoruz.dün tıkış tıkış arabada gidiyoruz uykusu geldi kafasını göğsüme koydu bitürlu uyuyamadı bana diyorki anne uyuyamadım yastıkla uyut.dedim üst üste gidiyoruz kısım nee yastığı.güç bela uyudu kaldı.ama kendi oto koltuğunda giderken uyuyup kalıyor.okullu ama daha bebek teysesi:emir_bebek:
 
polip seninki sana çekmiş dimekki

bi çamaşır astım bi çamaşır astım sormayın .onlar bana hep ütü olarak geri dönecek sadeece bunu düşünüyorum:KK43:((((

yemek de yok bu haftanın ilk gününü sevmiyorum ya bütün işler birikiyor


kabak dolması,makarna yapmayı planlıyorum bakalım,
 
çekmiş herhalde mucizem aman uykuyu ben farklı severim benim rüyalarım falan meşhurdur:)bu hafta yastıkları yıkayacaktım kabartacaktım yetişmedi sırf uyku zevkimden düzenli yaparım bunları:)
çamaşır mevzusu yıka yıka bitmez oldu sepet dolu katlanacaklar ütülenecekler bide kurumayı bekleyenler var
 
Mucizee deniz 1,5 yasina kadar geceleri sallanarak uyudu,sonra babasiyla sarilip uyumaya bi alisti o günden buyana hic salanmiyor..ama ögle uykusunu sallanarak uyuyor,cok seviyormus:)

uykusunu almazsa denizde cok hircin ve gergin olur,herseye bagiriyor filan..

benimde cok ütüm var,ama surda tatilimize az kaldi gitmeden halletcem hepsini insl.
 
benimkiler genelde uykuları gelince kendileri yastıklarını alıp yatıyorlar.. kerem gündüz uykusunu düzenli uyuyor kaan çok erekn kalkarsa uyur artık terk eyledi gündüz uykuyu akşama doğru 6-7 gibi uyuyor çoğu zaman bende 22 de kaldırıyorum azcık dolanıyor sonra 12 gibi uyutuyoruz ışığı söndürüp yastığına yatıyor kendi uyuyor gece keremi sallayıp uyutuyorum ayağımda hemen uyuyor zaten.. ama bazı geceler yanıma geldiğinde kerem yatağa yatırıyorum süt biberonunu veriyorum anne ayıyyy sen diyor artık yatakta sallıyoruz beyefendiyi...

bu arada sormayın haftasonu bende temizliğin yanında birde çamaşırlarla boğuştum amannn zor çıktım içinden artık babamız kıyafet değiştrince az ütü çıkar oldu...
 
lore bi ceee diyor bidaha gözükmüyor.

polip bende sabah uykusunu çok seviyorum ve geç kalktığım günler kendime çok sinir oluyorum.ama kalkamıyorum ben napıyım.

çilek bizimkiyle aynı yatağa girince seni de uyutmaz kendide uyumaz.gözlerini kapatır birkaç saniye sonra açar sonrada anne uyku bitti aç gözlerini der uyutmaz.ağzımla oynar kirpiklerimle oynar yorganla oynar oynarda oynar.sen uyanmazsanda ağlar,
 
X