2008 Kasım Anneleri

benim randevum daha 2 hafta sonra yaaa nasıl geçicek bu zaman bebişimi özledim nasıl büyümüştür kimbilir.fındık kadar bi göbeğim çıktı buarada düşük bel olan pantolonlarımı hala giyebiliyorum ama pek fazla dışarı çıkmadığım için eşortmanlayım genelde.hamile pantolonu için daha çok erken bana doğru düzgün göbişim yok nezaman çıkmaya başlıyo göbiş kızlar nezaman alayım pantolon?
canım ilk hamileliğin ise 4 aydan sonra belli olur bende ilk hamileliğimde bir an önce çıksın diye bekliyordum 1 aya kadar yavaş yavaş çıkar canım allah sağlıkla tamamına erdirsin
canım benım okadar ıstahım acık degıl ne yapıcam bılmıyorum uc ayda uc kılo almısım bu gıdısle herhalde 13 le tamamlıycam kılomu onceden daha fazla yıyordum sankı fındık kurdumada uzuluyorum yazık kılolu olmuyacak dıyee:asigim:

canım ilk üç ayda normalde en fazla 1 kilo alınır asıl ilerki aylarda ayda 2-3 kilo alacaksın dikkat et canım

:nazar:

ben hiç kilo almadım 52 ile hamile kaldım hala 52yim.yimi kötümü şimdi bu??
gayet iyi daha ne istiyorsun kilo çok kötü arkadaşlar sonra vermesi çooook zor oluyor merak etme son 4 ayda yeterince alacaksın canım
ya kızlar benim bi sorunum var.ya o kadar canım sıkkın ki bu ara içimde acaip bir his var.işe geliyorum ama hiç vakit geçmiyor.işin kötü tarafı yapıcak iş de yok bu aralar çok boş kalıyorum iş yerinde sıkıntıdan patlıyorum.ama öyle böyle sıkıntı değil.off napıcam bilmiyorum ya.hep akşam olsa da eve gitsem diyorum.yaaa bilmiorum yaa senağlama:çok üzgünüm:
canım yaşadıkların gayet normal gebeliğin bu dönemlerinde bu tür sıkıntılar yaşaman doğal sana tavsiyem çok sıkıldığında çık dolaş temiz havada yürüyüş yap biraz da alışveriş kendini çok iyi hissedersin para harcamak her şeye iyi geliyor valla......

kızlar 12+0 hamileyim ama bugün ultrason kağıdında 12+6 yazıyor .neden önde gösteriyor?hem benim tüp bbeek kesin tarihi de belli.kafam karıştı ya

canım neden kafan karıştıki ne kadar güzel bebeğinin gelişimi çok iyi demekki canını sıkma sakın benimde tüpbebek hesaplamanı son adet tarihine göre yaptın dimi transfere göre değil ona dikkat et canım sağlıklı gebelikler ........sevgiyle kal

Kıslar kıslarr kıslar :))) Çok mutluyum sonucum çıktı !!! Doktor çok güselll dedi ..Allaha sükürler olsun inşallah hepimizin testleri ii cıkcakk !! Bu arada beta hcg degerim 11 miş :) ?

Kıslar kıslarr kıslar :))) Çok mutluyum sonucum çıktı !!! Doktor çok güselll dedi ..Allaha sükürler olsun inşallah hepimizin testleri ii cıkcakk !! Bu arada beta hcg degerim 11 miş :) ?

cnm gozun aydınnnn benım sonucları almam daha cok var sabırsızlıkla beklıyorum bana 1 hafta sonra denıldı

ben aldım sonuçları ama daha dr a göstermedim cts gidicem muayneye hem kanamaya bakıcak hemde tahlillerime internetten biraz araştırdım da sanırım sonuçlarım iyi (inşallah)bu arada hcg sonucu 27.5 ve dr erkek olduğunu söölemişti benimki tuttu hahaaaaa.hayırlısı

ben aldım sonuçları ama daha dr a göstermedim cts gidicem muayneye hem kanamaya bakıcak hemde tahlillerime internetten biraz araştırdım da sanırım sonuçlarım iyi (inşallah)bu arada hcg sonucu 27.5 ve dr erkek olduğunu söölemişti benimki tuttu hahaaaaa.hayırlısı

Kızlar gözünüz aydın,siz atlattınız, inşllah biz de hayırlısıyla atlatırız sorunsuz bir şekilde.
Benimde cuma yada cumartesi çıkar sonucum.

Ya kıslarr bisi sorcamm sabahları normalde kahvaltı yapmayı pek sevmem biliorum cok saglıksız ama sevmezdim ama su sıralar sabah yatakta daha uyanmak üzereyken karnımdan sesler gelio ve coook acıkıorum sizede oluo yaa böle :KK43: Hemen yemek yemem lazım midemin rahatlaması icin :))
Sen sabahları uyanmak üzereyken acıkıyormuşsun.İnanmayacaksınız ama ben gece uyanıp yemek yiyorum 3-4- civarında.Yemezsem uyuyamıyorum.yersem yine bir müddet uykum kaçıyor.Napsam bilmiyorum.

bi yandan göbişim çıksın istiyom belli olsun hamiş olduğum diye,biyandan da ya çatlarsa göbeğim diye tasalanıyom:KK43:(üff
Çıksın canım boşver,çatlayacağımız varsa zaten sonradan bile çatlarız.
Ben bebe yağı sürmeye başladım bu arada.Göbeğiminde maşallahı var.Artık belli oluyo hamiş olduğum.

Kıslar yazmıstım ama hickimse cevap vermedi sanırım gözünüzden kactı sizin bi fikriniz warmı acaba bi sorim dedim ?

Canım böyle şeyler kişilerin tenleriyle de alakalı biraz.O bayana iyi gelmiştir,belki sana da gelir,belki de gelmez.

Biz de senin gibi acemiyiz :KK66: Ben bebe yağını tercih ettim.
Daha önceleri de ara ara kullanırdım.Üniversitedeyken sürekli kullanırdım,çok memnunum ben ama çatlaklara nasıl gelir bilmiyorum.Yalnız nemlendirme ve yumuşatması süper.Hatta selülitlerede öyle.

Hangisi daha nemli yapıyorsa cildini,hangisini sürdükten sonra sabah yumuşacık bir tene sahip uyanıyorsan ona devam et bencee.

(Bebeğim 13 haftalık:emir_bebek: :nazar: )

merhaba kızlar ben iki gündür giremiyorum çünkü salı günü dr.kontrolüm vardı ikili test için ama çocuğumun ense kalınlığı o kadar fazla çıktıki hiç kan testlerine gerek görmeden prenantaloga gitmem gerektiğini söyledi dr.um hemen bir prof.var dr.um tavsiye etti ona gittim ve oda durumun kabul edilebilecek bir boyutta olmadığını ve muhakkak karından iğne ile cvs yapılması gerektiğini söyledi plesentadan parça alınıp kromozomlar incelenecek çünkü amniyosentez için çok erkenmiş daha ama o zamana kadar beklersekde bebek içni geç olacağından biz diğer uygulamayı yaptırdık günlerdir ağlamaktan ölüyorum ben hiç böyle olsun istememiştim allahım inşallah hayırlısıyla onun sağlıklı olduğu müjdesini bana verecek dün verdim tahlilimi bugün yavrumun kromozomları inceleniyor ve saat beş gibi bana %98 iyimi değilmi söyleyecekler ama kesin sonuçlar 15 gün sonra ama bugünkü söyleyecekleri bile büyük bir oranla bize ışık tutacak. Bunları size şimdi yazıyorum çünkü lütfen arkadaşlar sizler ve etrafınızdaki insanlara benim için bebeğim için birer tane ayetelkürsi okumanızı istiyorum belki hepimiz birden dua edersek yavrumun sağlıklı olduğunu duyarım şimdi evdeyim ben raporluyum çünkü dün yapılan uygulamadan dolayı bebeğimin düşme riskide oluyormuş allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Lütfen bu dua isteğimi yerine getirin arkadaşlar benim için çok önemli bende yavrumdan ayrılmak istemiyorum

merhaba kızlar ben iki gündür giremiyorum çünkü salı günü dr.kontrolüm vardı ikili test için ama çocuğumun ense kalınlığı o kadar fazla çıktıki hiç kan testlerine gerek görmeden prenantaloga gitmem gerektiğini söyledi dr.um hemen bir prof.var dr.um tavsiye etti ona gittim ve oda durumun kabul edilebilecek bir boyutta olmadığını ve muhakkak karından iğne ile cvs yapılması gerektiğini söyledi plesentadan parça alınıp kromozomlar incelenecek çünkü amniyosentez için çok erkenmiş daha ama o zamana kadar beklersekde bebek içni geç olacağından biz diğer uygulamayı yaptırdık günlerdir ağlamaktan ölüyorum ben hiç böyle olsun istememiştim allahım inşallah hayırlısıyla onun sağlıklı olduğu müjdesini bana verecek dün verdim tahlilimi bugün yavrumun kromozomları inceleniyor ve saat beş gibi bana %98 iyimi değilmi söyleyecekler ama kesin sonuçlar 15 gün sonra ama bugünkü söyleyecekleri bile büyük bir oranla bize ışık tutacak. Bunları size şimdi yazıyorum çünkü lütfen arkadaşlar sizler ve etrafınızdaki insanlara benim için bebeğim için birer tane ayetelkürsi okumanızı istiyorum belki hepimiz birden dua edersek yavrumun sağlıklı olduğunu duyarım şimdi evdeyim ben raporluyum çünkü dün yapılan uygulamadan dolayı bebeğimin düşme riskide oluyormuş allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Lütfen bu dua isteğimi yerine getirin arkadaşlar benim için çok önemli bende yavrumdan ayrılmak istemiyorum

canım benim büyük geçmiş olsun sana ve bebişine.inanıyorum ki herşey yoluna giricek buna inan.hepimiz bebeğin için dua okumaya başladık bile.ve bu burda kalmıcak bütün tanıdıklarımıza da okutucaz.içini rahat tut bebişine stres yapmamaya çalış canım benim.umarım düzelicek herşey.kendine de cok dikkat et.tekrar geçmiş olsun canım :nazar:

canım benim çok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir dualarımız seninle ve bebişinle

Canım güzel bebeciğin için buradaki tüm güzel bebekler için 5 kez okudum, dua ettim. Dilerim Tanrım sana hayırlısını verir. İnşallah gönlünün muradı olur. Kızma bana ne olur canım ama her türlü sonuca da hazırlıklı olmaya calış, biraz sen kötüye alıştır kendini iyi çıkarsa Tanrı’ya şükredersin. Ben bebek kaybetmenin acısını çooooookkkk iyi biliyorum, Allah senin aklını da bebeğinin sağlığını da korusun.
Kucak dolusu sevgiler ve dualırımı göneriyorum sana

canım çok çok geçmiş olsun ..sakın üzülme sen rahat ol ki bebeğinde rahat olsun..bak gör bişeycik çıkmıycak allahın izniyle inşş..dua ettim canım senin için..iyi haberlerini bekliyoruz...

canım benim ya cok gecmiş olsun umarım herşey yoluna girer de bebişine hiç bi şey olmaz lütfen kendini bırakma güçlü ol biraz emin ol dualarımız seninle yanlız degilsin.allah büyüktür bunu unutma.bebeginden ve senden iii haberlerini bekliyoruz tekrar gecmiş olsun

canım benim geçmiş olsun.....

geçmiş olsun canım dualarımız seninle. inşallah sonucun iyi çıkar.İyi haberlerini bekliyoruz.Allah yar ve yardımcın olsun bebeğini korusun.

Canım inşallah her şey yoluna girecek... Ama şuna emin ol ki, Allahım insanları hakkında hayırlısını verir. Dualarım seninle canım... Geçmiş olsun, bebeğin seninle kalsın .

X