- 19 Mart 2008
- 2.019
- 1
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım ilk hamileliğin ise 4 aydan sonra belli olur bende ilk hamileliğimde bir an önce çıksın diye bekliyordum 1 aya kadar yavaş yavaş çıkar canım allah sağlıkla tamamına erdirsinbenim randevum daha 2 hafta sonra yaaa nasıl geçicek bu zaman bebişimi özledim nasıl büyümüştür kimbilir.fındık kadar bi göbeğim çıktı buarada düşük bel olan pantolonlarımı hala giyebiliyorum ama pek fazla dışarı çıkmadığım için eşortmanlayım genelde.hamile pantolonu için daha çok erken bana doğru düzgün göbişim yok nezaman çıkmaya başlıyo göbiş kızlar nezaman alayım pantolon?
canım benım okadar ıstahım acık degıl ne yapıcam bılmıyorum uc ayda uc kılo almısım bu gıdısle herhalde 13 le tamamlıycam kılomu onceden daha fazla yıyordum sankı fındık kurdumada uzuluyorum yazık kılolu olmuyacak dıyee:asigim:
canım ilk üç ayda normalde en fazla 1 kilo alınır asıl ilerki aylarda ayda 2-3 kilo alacaksın dikkat et canım
gayet iyi daha ne istiyorsun kilo çok kötü arkadaşlar sonra vermesi çooook zor oluyor merak etme son 4 ayda yeterince alacaksın canımben hiç kilo almadım 52 ile hamile kaldım hala 52yim.yimi kötümü şimdi bu??
canım yaşadıkların gayet normal gebeliğin bu dönemlerinde bu tür sıkıntılar yaşaman doğal sana tavsiyem çok sıkıldığında çık dolaş temiz havada yürüyüş yap biraz da alışveriş kendini çok iyi hissedersin para harcamak her şeye iyi geliyor valla......ya kızlar benim bi sorunum var.ya o kadar canım sıkkın ki bu ara içimde acaip bir his var.işe geliyorum ama hiç vakit geçmiyor.işin kötü tarafı yapıcak iş de yok bu aralar çok boş kalıyorum iş yerinde sıkıntıdan patlıyorum.ama öyle böyle sıkıntı değil.off napıcam bilmiyorum ya.hep akşam olsa da eve gitsem diyorum.yaaa bilmiorum yaa senağlama:çok üzgünüm: