2008 Kasım Anneleri

öğrenir ıcırım ne versen alıyorlar renkleri saymayı ifadeleri şunu bunu
dün bi bmw oto gördük yolda anne bak araba üzülmüş kaşlayı böle olmuş diyo kaçlarını çatıyor nasıl bir hayal dünyası varsa anlamadım gitti

öğrenir ıcırım ne versen alıyorlar renkleri saymayı ifadeleri şunu bunu
dün bi bmw oto gördük yolda anne bak araba üzülmüş kaşlayı böle olmuş diyo kaçlarını çatıyor nasıl bir hayal dünyası varsa anlamadım gitti

Anılında pandalı bir çorabı var.Pandaların gözleri de aşağı doğru ya..Anne bana kışıyo, çıkar diyo:))

bende arabaların farlarına göre isim takarım .
bi düldülümüz vardı kaç sene önce serçe sinirli derdim ona bundan önceki audi masum
şimdiki palio seksi :)))

sanırım maytabım sen gibi benim oğlanda arabalarla duygusal bağ kuracak:KK9:

4-5 kişinin arabasının logosunu öğrenmiş çizmeye çalışıyor
geçen biyerde michlen adamını gördü aa lastik takısı diyor artık lastik markalarına kadar gitmiş olay
ama genelde marka logolarına çok takılıyor

benım ıcın en guzel olanı benım arabamdı
ama oglum jeep gorunce anne bak cıcı araba ama buuyuk araba dıyor
babası kılıklı olacak ellaam
babası cok begendıgı arabaya uffff beee evlat gıbı araba der genelde

de ben cıktım haydee
herkese ıyı aksamlar hatunlar

Burda bir arkadaş var, oğlu da 4 yaşında.Arkadaş 2000 polo aldı.Çocuk babasıyla konuşmamış gördüğü akşam.Velet üstü açık olan yeni araba istiyodum demiş:))

sık dişini hamile kalınca lüpletirsin ne var ne yok yasminim

bende kaçıyım kızlar seke seke gidiyim bugünde kelebekler uçuşuyo kafamda
:80:

çıkanlara iyi akşamlar...
benim oğlanlarda araba düşkünü bizimki orta direk arabası fiat tipo.. bize yetiyor.. ama uzun yolda sorun çıkarır diye değişecek sanırım benimki biraz daha iyiysiyle..
kerem nerde aynısından görse birde beyazsa baba bak menim diyor... bir yere gideceksek önce o açacak kumadadan kapıları iki öttürecek sonra gieceğiz birde siliyorki menim diye 18 olunca hemen ehliyet alır kuzm bu gidişle:))))) Allah ömür versin öncelikle tabii...
kaanda son model araba hastası dediğiniz gib dışı güzel gözükecek..:))
maytabım markası ne bilmiyorum ama hani şu farları çinliler gibi çekik gözlü olan arabalarda benim hoşuma gidiyor:)))

cümleten meraba kızlar..

yaa benim face de sorun var bugün..açılmıyor hiç bir yer..siz de de var mı yoksasadece bend emi????????????????

X