2008 Kasım Anneleri

iyilik walla maytapcım aynen devam ediyoruz batu beni yoruyor herzamanki gibi ama kendisi gayet iyi maşallah aman o iyi olsun da başka bişey istemiyorum bi de şu tuvalet meselesini halletsek çok rahat edicem

iyilik walla maytapcım aynen devam ediyoruz batu beni yoruyor herzamanki gibi ama kendisi gayet iyi maşallah aman o iyi olsun da başka bişey istemiyorum bi de şu tuvalet meselesini halletsek çok rahat edicem

Erkekler geç alışıyomuş biraz.Hoş benim kaynana 1,5 yaşında alıştırdım diyo..Yaz döneminde hepiciğide alışır..

yok walla tek çocuk var ama orduya bedel maşallah 2.yi anca 2.5 sene sonra düşünüyorum
ayy zeynam senmiydin tanıyamadım nick başka olunca.walla çiş olayı çok zormuş çooook sabır istiyor aman ağladı 3gündür ilk defa bugün 1.5 saat uğraştım da kakasını wcye yaptı

27 yaşındayım yasmin gerçi 84 ocak doğumluyum ama 28 demiyorum

wallacanım kesinlikle baskı yapma wc konusunda ancak hazır olduğunda oluyor çok hassas bir konu netten hep araştırdım bende kesinlikle de azar kızma olmıycak ahhh çok zoooor

27 yaşındayım yasmin gerçi 84 ocak doğumluyum ama 28 demiyorum

wallacanım kesinlikle baskı yapma wc konusunda ancak hazır olduğunda oluyor çok hassas bir konu netten hep araştırdım bende kesinlikle de azar kızma olmıycak ahhh çok zoooor

Yaşın iyimiş, beklenecek kadar var.bASKI konusuna gelince kesinlikle katılıyorum.Zaten zamanı geldiğinde başlar..

bol limonlu,zeytinyagli pirasami yerken bi slm vereyim size..makkejiminde yarisini yaptim yarisi kaldi,haha gören olsa kacar benden suanda.

ınternetım gıttı offf banka odemesı yapıyordum umarım bı sorun cıkmaz bu arada cocugunuzun yetenegını kesfedın kıtabını ıstemıstım o geldı 3 ay sonra bıraz gec olduı ama neyse sımdı ona bakıyorumm

ınternetım gıttı offf banka odemesı yapıyordum umarım bı sorun cıkmaz bu arada cocugunuzun yetenegını kesfedın kıtabını ıstemıstım o geldı 3 ay sonra bıraz gec olduı ama neyse sımdı ona bakıyorumm

Icırım sakın telefonlarına bakma.Ben bir set aldım onlardan bir tane daha satmak için gece gündüz arıyolar..

canım daha kıtap gelmeden once aradılar sukadar ındırımlı setımız var almak ıstermısınız dıye durmadan ısrar ettıler ıstanbul nosu sanırım

naber bıraktığım yerden baya ilerlemişinzi kuzular..
koci evde olunca giremedim bugün pek..
poli hatun o haberi bende okudum resmide gördün kadının cıbıldanış halini yanii..:)=)))
ata tanem hoşgeldin epey uzun zaman oldu seni görmeyeli...kuzuyu çişe alıştırma dönemine girmişin kolay gelsin...
ay ıcırım benide kaç kere aradılar ille şu setimiz var felan diye birde çok ısrarcılar hemende kapatmıyorlar teli soroyur Allah soruyor ilkinde kadındı sonrakşi erkek sonra yine bir bayan aradı...

bende kuzuların karnını doyurdum kociyi yatırdım uyuyor:))) kuzuların uyuması lazım değilmi babamız yatıyor...ay pek sevinçliyim kaan beye et yedirdim diye bugün...
kıymayı çorbada sevmiyordu ağzına gelince bende hep et suıyu yada tavuk suyu ile felan yapıyordum bugün kıymalı şehriye pişridim unutmuş heralde 2 kaseye yakın içti kaan bey... keremde 5-6 kaşık aldı... bugün yemekle uğraşmak istemedim dolaptan lahana sarmasını çıkardım koydum ocağa pişiyor oda yeter da yiterrr...

bizim büro az enteresan yaz kış buzhane gibide ondan üşüdüm
yaw o kitab üstünde arda sanatsal çalışmalar yapmış ama baya ilerlemiştik ileriki yaşlarada geçtik ama zamanında yapılması lazım herhalde bırakıverdim bende

bıraz zor gıbı geldı bana benım kız bıraz yavas aslında arabaları felan ogrendı de renklerı nasıl bılsın 2,5 yasıdnakı bebe

Icırım var kapasiteleri, öğretmeye çalış.Anıl öğrendi.İlgilensin bakıcısı..Kahverengi, mor , turuncu hepsini biliyo.. Sen küçük görme kısçeni.Evlendirsen evlenir bıcırık:)))))

eYELİNER ZORDUR BEAA..Gözünü de acıtır:KK43:(

X