2008 Kasım Anneleri

bazı mağzalar da indirim var diyolar millet hurra hücum ediyor ya ederkende eziyolar birbirlerini ahanda kendimi o ürünler gibi hissediyorum.nerde görseler bi akın oluyor eziyorlar birbirlerini bana ulaşmak için hahahhhhh anam ben hepinize yeterim korkmayın demek istiyom öle zamalarda

Ne kadarda sevilen biriyim.Bire bin yazıp cevap veriyosunuz bana.Süppeer..Valla yorulmaya değerim herhalde.Totosu çıkmış mıçından bişi uydurana kadar.Uğraştırıyorum.Ahahahaaa...

selam mrs dinçer nickin mi değişik tanıyamadım?walla nete pek dadanamıyorum artık çünkü oğlan pc yi görünce oyun diye yapışıyor şimdi uyudu 2dk bakayım dedim.baktım ama bıraktığım gibi bulamadım üzüldüm neyse(biz wc olayına girdik bizim paşayla bugün 3gün aaazıma etti yaniiiiii

atacım zeyna ben evet nicikim değiştirdim kocişim çok ısrar etti daha güzel diyeee
sevindim çiş olayına girmişsiniz bende nisan sonunu bekliyorum kısmetse inşallah batu gibi davranır benim efemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…