2008 Kasım Anneleri

Öyle olsun lorem seni acunların adaya gönderecem ben aç kalda ye böcüyü börtüyü orda kanlan canlan gel olmamı

çilek adam gibi yesene kızım 3 öğün aç gezme yavrum kır yumurtanı teryağına sür ekmeğine balını ye bi kase yoğurdunu yeşilliğini iç mis gibi çayını
ne biçim gonyalısın sen yap ince kayfeltini

koca gelir ne yicen
karısı: bilmiyorum
kocası ben plaki yesem diorumm
karısı :ne pilakisi yaaa:84:
kocası:ee ne yicem ozaman canım istedi
karısı:iyi bende tost yiyim bari:80:
kocası:
karısı:e ben doyuyorum onla ya allam napiim hafif hemde
(kısa bi süre sessizlik)
kocası:eee ne diyon ne yiyelim
karısı:bilmiyorum yaa
kocası:iyi bilince haber ver
karısı:.......
çaaaaaat die kapı kapanır
karısı::95::84:

yani küsecek bişe buldu yine gelip yanıma

kız polıpe acunun adının gectıgı yere gıdemıyorken adasına nasıl gıdeyım ben :18:
benım koca mımledı adamı "bu adam akıllı" dedım dıye
arada bır laz damarı tutuyor
ben de kıskanılmaktan hoslandıgımdan pek ses etmıyorum bu konularda
hatta amazon seda ıle komsuyuz
ama hıc konusmuslugumuz yok
gecen gun markette kuzuma goz kırptı sevmek ıcın yaklasmadım kadının yanına
hoslanmam ben tv de gorunenlerın yanına sırıtarak gıdenlerden
agırlıgımı koydum o bana gelsın dedım
o da sadece goz kırptı
ama bak dıkkat edelım ılk ısaret ondan geldı

asorti o muhabbet bizdede çok oluyor allahtan hergün büroda değil sen bilmeyecen ben bilmeyecem kim bilecek diyor

Hımm acunu kıskandı ha seninkide benimkide kenan mirzalıoğluna takık hiç izlemem bakmam ama takmış çok şişiriyorlar bunuda diyor (oy kıyamam haksızda değiller hani desem atar tv yi pencereden aşağı)

[ı]kendısı hıcbır kadın hakkında yorum yapmamaya ozen gosterır[/ı]
[ı]banane onlardan der[/ı]
[ı]ben yapınca kotu bırseymıs gıbı oldu durum[/ı]

he bizdede öyle o çok titizdir böyle konularda bende bişey demem sadece yılmaz erdoğan hayranlığımı bilir onada laf etmez çok güzel hareketleri falan izlerim yani

Benimki kıskanmaz öyle şeyleri.Bazen derim Rabbim neler yaratıyo falan diye, güler geçer.Yalnız dekolte giyinmeme kızar..

Polipe hayran olacak başka adam bulamadın mı?

yasoya katılıyorum polipe o adama karşı bırak hayranlığı antipatiklik var. helede söylediği bazı şeylerden sonra .bişeyler daha yazdım sildim yeri değil burası

siyasi yanına yorum yapamam ama şiirleri başkadır bende

Ankaraya
Öyle yakışırdı ki kar..
Asfaltlar ışıldar,
Buz tutardı resmi yalanlar...
Kimse keman çalmaz belki ama
Çok keman çalınsın balolarında
Diye yapılmış

Gri
Sisli
Binalar...

Tek bu şiiridir dinlediğim.Antipatik birde..Zaten bebesi yaşındaki kızla evlenip bebe yapması da cabası..

bende valla yakışıklıları es geçmem allama sulanırım belli de ederim valla işin eglirse napayım gözede yasak mı var hem ne iyi işte sevaba giriyos
hele bi cansel var eridim bittim ya neyse yerin kulağı var şimdi dedikodu yapmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…