2008 Kasım Anneleri

yasmin deniz hic tuvalete yapmadi simdiye kadat,kakasini yapcaginda,bidakka kaka yapip geleyim diyor.mutfaga girip kapisini kapatiyor:) ama cisini yaparken hem eliyle tutuyor bezini,hemdee cabuk degistir anne cis yaptim diyor..degisik iste bakalim hayirlisi.iki gunde bi paket bez yiycez anlasilan.

valla meleğim ben atıyom onlar gelio yapıştı valla yakında atma manyağı yaptım ama yok banamısın demio sülük gibi benim dertlerim

hm onlar zor oluyor işte yapıştı ı gitmek bilmiyor ıyyy

feci acıktımmm bee yaaa bana bi iskender ısmarlarsanız olmaz mı?

gel yavrı buralara da gel istediğin iskender olsun,ben sana daha neler neler ısmarlarım

iyi eğlenceler bebek şimdiden sana
deniz çişini söylemeye hazır muhtemelen annesi

ay banellik yakışıyor kız bize
ayrıca olaya da bayıldım puhahaha

ah arkadaım öyle o yaaa mahvediyor adamı pekmez varsa onu da dene canım benim nasılsa bi zararı yok

nazlım saol canım
aksama yapıcam bende
sımdıye kadar bır kez yaptım suyu da azdır ama neden susuz olsun dedı anlamadım
ben sarımsaklı yogurt dokuyorum uzerıne

cılegım alısacak sanırım
sınyallerı verıyor baksana

artık bi gideyim de bakayım sınavı bitirmişler mi hala arayan soran yok
yeni soruları da vereyim onlarıda çözsünler başım ağrıyor kimseyle uğraşamayacağımm

bende çalışabilirsem arkadaşlarla kalıp çalışasım var ama bakalım

bu adam da beni deli edecek geldi,durduk yere sinirlerimi zıplattı

hadı ınsa allah cılegım

polıpe kocısı bıle aradım kıı
okudum onu da guldurdum
delı olan benım sanırım
bızımde esımın ısyerınde kadın hırsızlık yapmıs
kameradan gorunce kadına mudahale etmısler
kacmaya calısan kadını polıs gelene kadar zaptetmeye calısırken kadın baslamıs soyunmaya
tacız varrr olmaz vermemmmmm dıye
gulmekten olmustum ona da

Ben malum gündemden dolayı uzun zamandır haber dinlemiyorum okumuyorum ama buda piyango oldu.sizinkide süpermiş bian hayal ettimde vermeeem diye bağırmasını hahaaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…