2008 Kasım Anneleri

hıkaye cok guzelmıs canımm
nazlımo gecmıs olsunn balın ıcıne zencefıl rendele oksuruge ıyı gelıyor canım
ben cıkıyorum bıkac ısım var halledıp ogleden sonra gelırımm

zeynebim sen es geçilecek hatun musun aşkolsun ayıp etmişim kusura bakma

asortikim gerekli şeylerle uğraşta gereksizleri at gitsin

lorem kimm hasta etti seni almayayım ayağımın altına

nazlımeleğim hoşgeldin sana da geçmiş olsun,zencefili bende duymuştum pekmez falan da iyi geliyor

valla meleğim ben atıyom onlar gelio yapıştı valla yakında atma manyağı yaptım ama yok banamısın demio sülük gibi benim dertlerim

selam milletttt,gecmise bakayim dedim cok yazmisiniz üsendim okumaya..

aksama kizlarla disariya cikcam yine tombigi büyükannesine birakcam ordan gecerim.

yemek yiyip sinemaya gidelim dedik,hani 72.kogus demistimya.Tun`da is cikisi annesinde olcak

beraber bakarlar Deniz`e.

Bu arada Deniz her cis yaptiginda degis bezimi diyor,dün 9 bez degistik aksama kadar.istemiyorum

degis islandim diyor,acip bakiyorum kupkuru,tamam yapmis ama teni hissetmiyor bile.Acaba diyorum

iyiye isretmiki bu bizim icin..iste bizden böyle,birazdan hazirlanmaya basliycam saclarimi dïzlestircem

makyaj kiyafet derken anca olur.

gel len ısmarliim sana iskender küçük mü büyük mü ahahahaha porsiyon olarak yani
şimdi yasonun arkadaşı yanlış anlar falanda bizimde arkamızdan dedikodu yapar puhahahah

ayyy tamam ikinizede geleyim bir posta aman porsiyon yiyeyim anca keser beni
konuşmalarımız yanlış anlaşılacaksa yaralarına baktırıversinler kuşum plse

ooo cılegım hadı ıyısın yıne
sımdıden basla canım ancak yetısırsın

zeynam yenı fotonu ısterım

tatlımınık arkadasım
senınle tanısmak ısterım
acaba nıckın kadar tatlı ve mınık mısın
benım tatlı ve mınık bır kuzum var kasım 2008 dogumlu

ne kadar banelsiniz hep belden aşağı muhabbet bırtt:90:sabah bi haber okudum hatta fotolarınıda gördüm kadın esnaftan bişeyler çalımış adam farkedince açmış memelerini bak bende yok demiş adam şaşakalmış kadın kaçmış fırıncımı ne yakalamış onunda ağzına elindeki donunu sokmuş valla ne karışık oldu dimi ama neticede kadın kaçmış puhaaaa

allah senı ıyı etsın emııı
kız mıllet bana baktı kahkahamdan

neyse aklımda kalanları yazacağım;
yasminim arkadaşın dengesiz davranmış hoş olmamış.. ama var böyle insanlar ya heryerde...
lorem kuzum baklamı pişirecen... ben fasulye gibi ayıklayıp ikiye bölüyorum unlu suda bekletiyorum kararmasın diye..soğanını salçasını çevirip baklaları atıyorum bir çevirip dereotunu ve minik bir sarımsak ekliyorum suyuunu verip pişiriyorum .. ben düdüklüde pişirdiğim için az su koyuyorum suyu ne çok ne az oluyor koyu kıvamlı oluyor yani... yerkende yoğurtlu yiyorum ben yoğurt sos koyuyorum üzerine...

ay benim kuzularda şimdi çilek ve kivi yiyorlar sabah ekmek yoktu babamız gidince meyvede almış bunlara baya yediler çilek bende kivi yedim c vitamini bol diye..

bu arada lorem baya kötü olmuş iğne yerlerin geçmiş olsun çabuk atlatırsın inş...

maytabım senin kocinde iş değişiyormuş hayırlısı olsun...

ay başka ne vardı ya hatırlıyamadım.

bal ve zencefili bende duydum ama balım yok bez alırken söyleyimde balda alsın bari ilaçlar biir işe yaramdı yaa aman valla ben senden keçiyim dedim ama mahfetti beni ama çabuk atlatmam lazım işim var...:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…