2008 Kasım Anneleri

başlıcak lorecim
ikram kıyamet eski işyerindende çağırıyolar ama onu sona saklıyo şartları daha iyi olan biyere başlıcak hayırlısıyla

kibir midir karşındakini kendinden daha altta görmeye sebep olan?

nedir beni sizden üstün kılan yada sizi benden üstün kılacak olan?

paramı,kariyermi,soymu,dilmi...

kaç gündür bunu düşünüyorum. bir insan erdemliyse, yaradanı yaradılanı seviyor zarar vermiyorsa tek serveti bu erdemleridir gibi geldi bana.kibir dediğim şeyde bu insanda zaten olmaz eğer kibir varsa bu erdemlerde onda olamaz.geriye ne kalırki ölünce götürülmeyecek servet ve cvler...öldükten 1 hafta sonra böceklerin yitip bitireceği bi et yığını

günaydın şekerler,yeni uyandım bi bakayım dedim 11de dersim var hazırlanıp çıkıcam hemen,daha kahvaltı bile yapmadım ay uykumuda alamıyorum kaç gündür,saatler ileri alınınca alışamadım yaa herkes iyidir inşalah dünden beri
adet oldum off öldürdü beni

Oooooov tontişim, ağrılı mı oluyo?

gel ekmeğine nutella sürüveriyimde ye öyle git

gunaydın kuzularım nasılsınız bakem
ıs cıkısı eve gıdıp yemek hazırla bulasık yıka kızı banyo yaptır derken hoppp saat olmus 10 ne cabuk gectrı zaman sabah kalkmakta zorlandım
lorecım gecmıs olsunnn

Benim de işim bittiğinde dün 10 du..Sonra Anılı uyut, kalktım yanından 11 olmuş.Akşam kabak yemeği, yoğurt çorbası yaptım.Köfte yoğurdum, mutfağı topladım derken 10 oldu..Bir de Anıl totomda dolaşıyo

günaydın güzeller herkes nasıl umarım iyisinizdir bugün kendime gelebildim sonunda şu saatlerin ileri alınmasıyla ilgili iki gündür yorgundum valla ama bugün iyi kalktım

Ya ya sorma Lorem.Tatlıminik yeni almış nikini.Üniversite öğrencisi sanırım.Alır almaz da bize koşmuş.Bi orda bi burda gezinip duruyomuş..Tombala çekmiş biz çıkmışız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…