2008 Kasım Anneleri

geçen gün aldım 1kg köfte yapıp attım dolaba bildiğin köfte gibi yaptım ama ekmek kopymadım içine azıcık sulu oldu ama dolapta 1 saat bekletince kıvamını aldı sen ekmek koyarsın ama

ben de dişmiş dinlemiyorum..börek yedim 1-4 dilim kadar:))

kalkıp kek yapasım var..ama yemek yok..
artı ikisi de uyurken oturmak istiyorum..

Baktim tariflerede ekmek ici koyun yaziyor,bi yapayim bakalim begencekmi etoburlar..

asoo vallahi bende hala acim,bisküviyle kahfalti yaptimm dahada bisi yemedim.

ya kizlar ne dert ediyonuzki yiyin bence ama cok cignemeyin.Ben herseyi yiyorum ama

cok az cigneyip yutuyorum oda midede sisiyor tokluk hissi veriyor.haha

çilekim sende hoşgeldin

asortikim bana hastalığın çaresi var ben herkese yeterim maşallah

yasminim o arkadaş sürekli ağzımın dolu olmasıyla,dershanede sürekli bişeyler yiyip durmamla dalga geçiyorda o yüzden öyle yazdı,gerçekten az yediğimden değil yani

benim arkadaşta çok yapardı tavuk köftesi o markette etini alır çektirirdi..
hazır kıymalarıda var heralde.. ama ben hiç denemedim...

ayrıca öbür konuda tüm yorumlara katılıyorum.. ama en iyisi ıcırn olmuş dolatan şimdilik idareli kullanıyoruz ama 40 dan sonra çoşma vakti... kuzularda büyümüş olacağı için rahat olabiliriz kanımca....

Kolumuz kanadımız kalkarsa haklısın.Babydoller de çok yakışıcak sarkan gerdanımıza.Ahaaahahaha:)

geçen şu evlendirme programına izmirden bi hatun gelmiş 50 ye yakın bi yaş söledi ama hatırlmıyom zaplarken bacaklarına takılıp kalmışım taşş taşşş egeliler bu işin sırrı ne deyiverin gariii

ben güvendiğim kasaptan çekilmiş alıyorum yaso sende alabilirsin ama güvenmen lazım:)))zira kemiklerinide kıyıp koyanlar oluyomuş.bizimki örtmenimizin ağabeysi örtmenimize pek güvenmem ama kasabımıza güveniyom

valla benim ablamda 40 küsür ama taş gibin hala azcık çektiysem olu bu iş yasom zati benim 5 vaktim var 40 kadar ne kaldı ölmez sağ kalır isektabiii...

Güneş, deniz , kum ve zeytinyağı (Bir reklamda görmüştüm)

valla evet genellikle zeytinyağına bağlıyorlar ama ben birazda pozitif düşüncenin etkili olduğunu düşünüyorum,buradaki insanların çoğu güleryüzlü ve pozitiftir,iyi şeyler düşşünür ve neşelidirler,bunu etraflarına da yansıtırlar,türkiyenin pek çok bölgesini gezdim böyle bişeye rastlamadım bu derece yani

Kızım soğukta yüz kaslarımız kasılıyo.Sıcak varda biz mi gülemiyoz..Burdaki soğuğu bi yaşasanız gülesiniz gelmez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…