- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #99.461
bir koca tabak ton balıklı makarna yedim,yanına kocaman bir ardak kola içtim ohh az sonra da bi çikolata indirme planlarım var bakicez artık
Robotta mı çekiyosunuz?
benim arkadaşta çok yapardı tavuk köftesi o markette etini alır çektirirdi..
hazır kıymalarıda var heralde.. ama ben hiç denemedim...
ayrıca öbür konuda tüm yorumlara katılıyorum.. ama en iyisi ıcırn olmuş dolatan şimdilik idareli kullanıyoruz ama 40 dan sonra çoşma vakti...kuzularda büyümüş olacağı için rahat olabiliriz kanımca....
geçen şu evlendirme programına izmirden bi hatun gelmiş 50 ye yakın bi yaş söledi ama hatırlmıyom zaplarken bacaklarına takılıp kalmışım taşş taşşş egeliler bu işin sırrı ne deyiverin gariii
geçen şu evlendirme programına izmirden bi hatun gelmiş 50 ye yakın bi yaş söledi ama hatırlmıyom zaplarken bacaklarına takılıp kalmışım taşş taşşş egeliler bu işin sırrı ne deyiverin gariii
Güneş, deniz , kum ve zeytinyağı (Bir reklamda görmüştüm)
valla evet genellikle zeytinyağına bağlıyorlar ama ben birazda pozitif düşüncenin etkili olduğunu düşünüyorum,buradaki insanların çoğu güleryüzlü ve pozitiftir,iyi şeyler düşşünür ve neşelidirler,bunu etraflarına da yansıtırlar,türkiyenin pek çok bölgesini gezdim böyle bişeye rastlamadım bu derece yani