2008 Kasım Anneleri

mesela buzdolabında bısıler cokken azcık azcık kullanırım bıtmeye yakınsa cok cok kullanırım bundan dusunursek demekkı su an azcık azcık porsumeye yakın cok cok kullanacammm:KK52:

aha ben deli karı
ama az aştım ben dolapta hiç malzeme yok denecek noktada masa donatabiliyorum
menopozdan korkmuyorum o yüzden düşünsenize hiç malzeme yokken ne kadar yaratıcı olabileceğimi
:KK9:

yaa yine herkes birbirine i gidiyor ben ne olacam :KK43:
bu arada bende taze tükenmeli diyenlerdenim,ileride ne olacağı belli olmaz riske atamam :97:

ah yasminim ankara geçen yıllarda yol olmuştu bana git gel git gel sınavlarımız ankara siyasaldaydı
gelirim niye gelmiyim şu hızlı tren muhabbeti başladı herhalde sende tatile geçerken uğrasana

Tatile giderken kuşluk vakti çıkıyoz hava sıcak olduğu için.Sorun olmasın size:)) Şaka bi yana yolun geçerse buralardan misafir ederim..

diloksum 2.100 doğsu memo
geçen eşimin kuzeni doğurdu ona gittik 3.200 bebe minnacık geldi yavr kedi gibi miyaklıyodu
memo nasıl nası baktım dedim bi an dana oldu şimdi

tatile giderken kuşluk vakti çıkıyoz hava sıcak olduğu için.sorun olmasın size:)) şaka bi yana yolun geçerse buralardan misafir ederim..

çıkabilirsem seve seve gelirim tontişim.amelelik iyiydi tatilmiz belliydi kopardıkmı izni kaçıp gidiyorduk patronlukta o lüksümüz yok şimdilik geçen yıl benim kociko elinde laptopla aklınca tatil yaptı.bu yıl ne yapacaz bilmem.ama yazdım deftere sizide beklerim kebap yiriz yağlı yağlı.

bir koca tabak ton balıklı makarna yedim,yanına kocaman bir ardak kola içtim ohh az sonra da bi çikolata indirme planlarım var bakicez artık

:26::18:
bi yaz niyetim var gelecem oralara diloksum dilinizi severim ben sizin
ne yalan söylüyüm rumlarıda çok seviyom onlar bizi pek sevmesede
iyi sirtakide yaparım:KK64::KK64::KK64::KK64:
Porselen kırmayıda severim tam o havadayım :KK64::KK64::KK64::KK64:

beklerim dicem ama dönüyoruz bu yaz..mayıs 19 da tayin yerimiz belli olacak..rüyamda urfa gördüm..

bakalımkimin yanına düşeceğiz..ilk sıra çorlu 2 de izmir ..ama erzurum bile çıkabilir..oralara beklerim polipçiiğğiimm

yasminimahh nerelere gelesim var da gelecek yerlerim ağrıyorrr

anca uyudu tontiss,melek gelmis hosglemis..

ilk defa tavuk kiymali köfte deniycem yapan oldumu hic?cok yedimde hic yapmadim ona bakiyodum.

X