2008 Kasım Anneleri

ben gözlemlerime dayanarak diyorumki az ehlikeyfler yani gülmek eğlenmek için gelmişler sanki dünyaya ondan çok yaşıyolar bence :) hayatla dalga geçen bi karekterleri var enteresan .hepsi için demiyorum ama genel gördüğüm bu .istanbulda yaşamak çileli biraz orda daha kolay tabii belkide budur sebebi

ben gözlemlerime dayanarak diyorumki az ehlikeyfler yani gülmek eğlenmek için gelmişler sanki dünyaya ondan çok yaşıyolar bence :) hayatla dalga geçen bi karekterleri var enteresan .hepsi için demiyorum ama genel gördüğüm bu .istanbulda yaşamak çileli biraz orda daha kolay tabii belkide budur sebebi

Ben İzmirde, Muğla vs. yerlerde yaşamayı isterdim.Turgutreis hayranıyım:)

bende küçük sahil kasabalarını severim... deniz olsun bir kere ama istanbul gibi karmaşa olmasın...kısmetse doğudan sonra düşünüyoruz öyle bir yer...
bir sene gitti bile...

ya yiter yaa şimdi var ya asabiye bağlanacam acıktım diorum misafirim var dio beeee:KK47:
eeee güzel yürekli arkadaşlarım nerelerdesiniz kihkih:KK37:

Kızım soğukta yüz kaslarımız kasılıyo.Sıcak varda biz mi gülemiyoz..Burdaki soğuğu bi yaşasanız gülesiniz gelmez:))

haklısın yasminim onunda etkisi var kesinlikle

hah maytabı noktayı koymuş anlatmaya çalıtığı şey tam da buydu mesela burdada paylaşıyorum yaa bazen eşimin sıkılıp dert ettiği şeyler çok tuhafıma gidiyor şaşırıyorum ne gerek bunları düşünmeye diyorum o da benim nasıl bu kadar gamsız olabildiğime şaşırıyor yani bana göre gamsız değilim ama onu şaırtacak derecede hayatla dalga geçen aytabın dediği gibi ehlikeyf hallerim varmış şaşıyormuş nasıl böyle olabiliyormuşum
mesela geçen sene kpss ye 10 gün var,bunda bir telaş bir panik,kampa girelim bu 10 günü şöyle değerlendirelim,böyle yapalım falan anlatıyor,bende banyodayım saçlarımı düzleştiriyorum,dinledim dinledim dedim ki ay bide kuşadasına mı gitsek biraz yüzeriz iyi olur,yüzüme baktı tuhaf tuhaf nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun yaa dedi valla aklım ermiyor senin düüncelerine duygularına davranışlarına dedi :KK60:

bende sahil kasabasnda yaşamak istiyorum hatta eşimle hayalimiz var emekli olunca çocuklarıda evlendirip gidelim dedik ama biz akçay altınoluk ören falan düşünüyok ömür varsa tabee

vay be laklaka daldım saat gelmiş haberim yok ben kaçıyorum kuzular kendinize iyi bakın ilk fırsatta yine buralarda olucam
hepinizi seviyorumözü sözü bir arkadaşlarım :KK16:

kuzuları uyuttum şükür yemeğimde var kocinin gelmesine çok var daha bende corn flakes aldım onu yiyorum... çamaşır bitti asılacak beni bekliyor...

yasom sizde yazları gidiyorsunuz canım.. benim de o şans yok gibi ailelere gidince zaman kalmıyor tatile...öyle bir yere gidersek hem tatil hem yaşam güzel olur sankim...:)))

meleğim güle güle canım...

güya uzandım ben uyumadan kız uyandı
benimde çay diyet büskivi vaktim geldi
akşama sebze yok yasmin ıspanaktan 7-8 kaşık göndersene

mUCİZEM ıspanağını hemen gönderiyorum:)

Nazlım şükür canım, hepsi burda akrabalarım.Tatilimi onlardan ayrı geçiriyorum, dinleniyorum.Bu senede annemi götürmeyi düşünüyorum:)

Herkese iyi akşamlar, kocaman öpüyorum..

bebelerimiz küçükken daha çok buralardaydık şimdi herkez mır mır tavuk uyudunuz mu leyynn

ay bu saatler uçuyor resmen ben anlamadan saat 11 oldu hiç bişi de yapmadım zaten osmancıkda yoktu bu akşam

ayy neyse gidim az kitap okuyup uyuyayım ayy bide yağmur başladı sormayın gitsin

haydin hepinize iyi geceler öpüyom nanaktan bebelerinizi ve sizi :KK16:

gunaydın hatun kısıler
sayfayı bır actım kı hayretım sastı
o kadar sayfa ne konustunuz lennn
benım yoklugumumu buldunuz toplasacak
ısımı halledınce okuyacagım ne kaynatmıssınız
asayıs berkemaldır ınsa allah

neyse ben dun erkenden cıktım
cunku artık oturamaz hale geldım
totom kan toplamıs ıgne yerı
morardı demıstım ya sadece kucuk bır morarma degılmıs
o da benım bacagıma kadar ındı agrısı ve kasılması
oturamaz olunca agrıdan eczaneye tekrar gıttık
yurumen lazım dagılması ıcın oturma dedı
geldım ıslerımı kaldırıp hemen cıktım
kocı de ısını halledıp cıktı
kuzumuzu da alarak gezmeye yuruyuse gıttık
yavrum da pek keyıflendı
yemegımızı de yedık donuste cılek gordu
annem cılek annem cılek ıstıom dıye tutturunca cılek aradık aksamın 8'ınde
neyse evımıze gelıp afıyetle ındırdık ve ıstırahata cekıldık
bugun daha ıyıyım ama aksama yıne enjekte var
tırsıyorum ama kacısım yok

Günaydın kızlar, günaydın Lorem..Sabah sabah Anılla atıştık.Gitmek istemiyo evdevn.Ben de geç kaldım. Ben kızdım o da ağladı.Herşeye banane diyo:KK43:( Üzüldüm ağladığına ama bende sinirlendim.Telefonu da o sinirle evde unuttum.

Lorem çok geçmiş olsun.İğneler ne zaman bitecek?

Kızlar size bişi anlatıcam.Benim bir arkadaşım vardı.Arkadaş ortamında bilirsiniz kadın muhabbetini. O da katılırdı. Bazen konu açılınca bizde tık yok falan da derdi.Yani yatak odasına bir nevi o da girerdi.Biraz aramız açılınca dedikodu yapıyomuş o biçim kadınlar gibi orda burda , yatak odalarından bahsediyolar diye.Halbuki bahsi açılınca kendi de bahsederdi, erkekler şöyle böyle, soğudum, istemiyorum falan.İnsanlar ne balık hafızalı ya.Sinirlenmedim ama hayret ettim.Ne yaratıklar var yaa..:KK36:

günaydın kızlar
oyy oyy hala alışamadım be bu saatlere ya yatsam şöle 1-2 saat kadar ne iyi gelirdi
lorem geçmiş olacak inşallah
kankammmm günaydın

yasminim öle şahsiyetsiz insanlar var ama üzlme derim ben sana değecek olsa hala görüşür arkadaş olurdunuz olmadığınıza göre değmezmiş . onun için arkadaşında ufak dünyasında mutlu olsun.

İnsan hayretler içinde kalıyo tabi.Sanki kendi saray merdivenlerinden birer birer süzülerek inen , bol kabarık elbiseli, ağzında bir tane bile kötü laf olmayan prensesmiş gibi.Ben dahil herkes hayretler içinde kaldı.

X