- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #99.421
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah bir avazda doğursun
kızımmmm algıların bozuldu galibaaaa
buruşsakda adultlukkk dorukda olsun diyoss
ufff ya uykum geldi bu kızz uyumuyor valla ben gidince geç kaldırmışlar niyeti yok
canım kahve istiyor diyette buğun başladım daha şimdiden bozmayım diyom yeşilçay içmekten bi hal oldum zati napcam bilmem
beyaz meleğim acil şifalar olsun inşallah arkadaşınada bebişinede
mucize silkelen fıstığım silkelen gari yaww
walla ben çok yıpratmamaktan yanayım idareli kullanmak en güzeli beyaz melek ileyen demir ışıldar diycek belkide benimki demirden değil walla
yasminime katılıyorum ileride bulamayacağız şimdiden tadını çıkaralım ben idare midare bilmem,hiç bişeyi idare edemedim bu zamana kadar bunu da edemem :d idare edemiyorum anneee idare edemiyorum
ahahahahahahah
yat uyu kızım ne güzel evdesin biz napalım
mesela buzdolabında bısıler cokken azcık azcık kullanırım bıtmeye yakınsa cok cok kullanırım bundan dusunursek demekkı su an azcık azcık porsumeye yakın cok cok kullanacammm
meleğiminşlah sağlıkla alır..burada arkadaşta 2 ay eken doğum yaptı..31 haftalıktı
1400 doğdu..şimdi 9 aylıkken 11 kiloydu..tuna yanında minnak kalıyor :))
maytabım memo kaç kilo doğmuştu..merak ettim..ay sende zor zamanlar geçirmedin..hatırlıyorum
polip çim mesajını yeni gördüm..evet sen deiyi biiyrsun kıprısşayı..bravo sana..
Valla hava kapalı bugün..ama dün 19-20 gibiydi..bugün de aynı sanırm
bi yaz niyetim var gelecem oralara diloksum dilinizi severim ben sizin
ne yalan söylüyüm rumlarıda çok seviyom onlar bizi pek sevmesede
iyi sirtakide yaparım
Porselen kırmayıda severim tam o havadayım
mesela buzdolabında bısıler cokken azcık azcık kullanırım bıtmeye yakınsa cok cok kullanırım bundan dusunursek demekkı su an azcık azcık porsumeye yakın cok cok kullanacammm