2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
polıp hosgeldın canım gecmıs olsun

saatler gerı alınınca ıkı gundur bende uykumu alamıyorum
sabahları zor uyanıyorum
yenı arkadasımız geldı cok rahatladım ya sadece kendı ısıme bakıyorum dun bılgısayarlarımız yapıldı o yuzden gıremedım ısımı bıtırır bıtırmez burdayım

ay bide hastayken beni bulmuyormu herşey sinir oluyorum..
dün yemek yapım diye çıktım burdan bir iki tabak vardı makine atıcam suyla uğraştım lavabo doldu gitmiyor sonra açtım ama baktım alttan akıtıyor halı mahfolacak topladım temziledim suları kovayla aldım döktüm felan sildim bir baktım karşı komşu çeşmeyi açınca gideri bana aktı olduğu gibi iki daireninkini bir yere vermişler tıkanıncada bana aktı artık dedim su akıtma lavabo açıcı dökeyim diye onu dökünce açıldı hasta hasta onunla uğraştım birde..

bugünde kuzular tvde gördü kek pasta türü bişey aranıyorlar deli olacam ne verdiysem beğenmediler...bende margarin çıkardım yumuşasın hind. cevizli kurabiye yapıcam sever ikiside... yesinler pasta yerine...:125:

nazlımo benımde gecen yıl oyle olmustu yukarı komsu bulasık yıkardı suyu bana akardı 10 gun ugrastım korıdora su dolardı esımle bırlıkte cekcekle cekıp yıkardık offf dusunmek bıle ıstemıyorum akacaksada ben boya yapmadan aksın lütfen

allahım dunya varmıs ne kadar rahatladım karsımda su anda muhasebecı arkadas evrakları gırıyor muhasebecımızle bırlıkte bende sızle yazısıyorummm

ıcırım hoşgeldin..işde biraz daha rahatlamış olmana sevindim...
evde de inş. sorun olmaz daha..
ay benim öbür evdede lavabom düşerdi çok dertlenirdim burda rahatım 10 ton koysan düşmezde bu seferde su kaçırıyuor..:))) aman ev işleri zor ve pis işler yahu... yaza badana var bizdede kaç yeri karalayıp boyamış bu kuzular...

yasmin sendede tadilat badana boyamı var ?

uvvvv bay iş var yaneee.. kolay gelsin bayada masraflı olacak anlaşılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…