2008 Kasım Anneleri

nerdesiniz yahu?
yemek yaptim,denizle kavga yaptim
geldim yine yok..ama olamzki,toplasin hadi.​

Ben burdayım, patronum geldi maalisef..Kavga demişken, dün sabah Anılı babaanneye götürürken kavga ettik.Gitmicem diyo.Geç kaldım zaten.Neyse uzun bir tartışmadan sonra hazırladım.Babaannesine verdim.Valide hanım hadi anneye el salla dedi, hayır dedi.Bende atıştık dedim.Öpücük yok mu dedim.Sana yok dedi.Küstü sıpam:) Akşam gelince hiçbişi olmamış gibi aşkımıza devam ettik.Kin tutmayıda öğrendiler şükür:KK5:

selamlar kızlar ben size deneyimli anneler olarak bişi sorcamda bizde bebek bekliyoruz nasipse temmuz gibi. şimdiden düşünüyorum naeyi nasıl yaparım diye eşimle karar veremedik aslında boş bir odamız var ama bebek anne babanın yanında daha iyimi, olur park yatak alsam ilk yaşları için yoksa odamı yapsam karar veremedim neyi tavsiye edersiniz

kus durulmaz kı onlarla ama
bazen benım kı de yemek yememek ıcın kusuyor ama halledıyoruz bır sekılde

mırabelle bence ıstesen de olmuyor ayrı odada yatırmak
yanı bız yapamadık en azından
odasına sutten ayrıldıktan sonra yatırabıldım ancak
bu sızın yasam tarzınızla da alakalı bır durum

selamlar kızlar ben size deneyimli anneler olarak bişi sorcamda bizde bebek bekliyoruz nasipse temmuz gibi. şimdiden düşünüyorum naeyi nasıl yaparım diye eşimle karar veremedik aslında boş bir odamız var ama bebek anne babanın yanında daha iyimi, olur park yatak alsam ilk yaşları için yoksa odamı yapsam karar veremedim neyi tavsiye edersiniz

Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah.Tavsiye edilen şey bebeğin ilk günden ayrı yatakta yatması.Ama gazlı olursa sallamak zorunda kalabilirsin, mecburen yatak odana alacaksın.Benim yavrum çok gazlıydı. Ani sancılarda sallıyodum..Çalışan anneysen çok zor oluyo..8 Aylık ayırdım ve rahat ettim.Gazıda bitmişti.:KK9:

Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah.Tavsiye edilen şey bebeğin ilk günden ayrı yatakta yatması.Ama gazlı olursa sallamak zorunda kalabilirsin, mecburen yatak odana alacaksın.Benim yavrum çok gazlıydı. Ani sancılarda sallıyodum..Çalışan anneysen çok zor oluyo..8 Aylık ayırdım ve rahat ettim.Gazıda bitmişti.:KK9:

teşk canım amin inş.

naber kızlar ,
misafirim gitti ortalığı topladım kerem onlar varken uyudu kaanda tv syrediyor bir bakım bacılarıma dedim..
ne var ne çok çıktınızmı yoksam...
çıkan bacılara iyi haftasonları diliyorum...

bugün azmı yedin şok diyettemisin yoksam...Allah yardımcın olsun.. ben ucunda bir amaç olmayınca azmedemiyorum arada istediklerim gidiyor..:)))

bugün azmı yedin şok diyettemisin yoksam...Allah yardımcın olsun.. ben ucunda bir amaç olmayınca azmedemiyorum arada istediklerim gidiyor..:)))

Ya 3-4 gündür saldım biraz.Kilo almayım ,akşamları da spor yapamıyorum.Şu kondüsyon aletlerinden alacam, evde yer yok.Gebeliğe hazırlanıyorum birde PKO yu yok etmek için zayıflamam lazım..

ya aslında benimde bir kontrolden geçmem lazım pco tekrar oluştumu diye düzensizlik yokda bazı şeyler düşündürüyor benide...
kilo benimde hem belim için hemde onun için almamam lazımdı.. ama olmadı geldi kilolar..:KK43:(

selam güzeller..

çok keyifli bir gün geçirdim..hava harika burada..biraz rüzgar vardı sabah...dışarı çıktık..öğleden sonra yan komşumun bahçesinde çay kek sefası..valla foto mak. götrüm çeker koyarım diye..ama pili bitti..

çilekçim şu bez değiştirme olayo tuna da da 10 gündür falan devamediyor..
anışl gibi de küsüyor...3 gündür

''ben yemek yemek istemiyoprum''............ama yiyor sonunda
''ben bunu seviyorum,_bez_değiştirmek istemiyorum..''
''ben bunu istememiştim.''
''offf lar var...vsss...

hep itiraz hep itiraz..herkeste var sanırımm

çıkanlara iyi akşamlar...
yasom var yumurtlarken ağrı ondan korktum zatee..
neyse pazartesi görüşürük kızlar koci geldi bende kaçıyorum...

ii geceler güzellerim duydum ki merak etmişsiniz beni valla yoğunluktan fırsatım olmuyor boşlukları var o aralarda da ders çalışmaya çalışıyorum,evde olan vakitlerimi eymenle dolduruyorum pc yi zor görüyorum desem yeridir

yoksa özledi sizleri bende sizsiz yapamam şekerlerim
ayrıca böyle beni seven,merak eden arkadaşlarım olduğunu bilmek güzel bende sizi seviyorum mucuks :KK16:

gunaydın gunaydın haydı kalk uyannnn
gel katıl bıze
gır aramızaaaa

herkese mutlu haftalar dılerım guzeller

ben super bır hafta sonu gecırdım cok sukur
bol bol kuzumla basbasa kaldım
cumartesı gunu basbasa gezmeye gıttık
yuruyus yaptık, kovalamaca oynadık, yemek yedık ve alısverıs yaptık
lokum yavruma masa sandalye takımı aldım
fecı sevındı
eve zor getırdık ama annem bu benım masam dıyerek kutunun ucundan tutusu harıkaydı
artık yemegını de masasında yıyor, oyununu da masasında oynuyor
keske daha once alsaymısım
boyama kıtabını daha sık elıne alır oldu
dun ıse sıkı bır kahvaltıdan sonra once evımızde kocısın halletmesı gereken ufak tefek ıslerı yaptık
sonra ver elını parkkk
zıpladık, hopladık, kostuk tum enerjımızı attık
ama aksam fecı yorgun dustu
banyodan sonra hemen uyudu yavrum

ama ıste her guzellıgın oldugu gıbı bununda sonu bu sabah kalkıp ayrılarak gelmem oldu
sımdıden fecı ozledım
sabah ustunu ortup opucuk kondurdum
actı gozlerını ama cok uykusu var yenıldı yıne gozkapaklarının agırlıgına
bende zorda olsa ısımın basına geldım

Günaydın yavrular.Bende hafta sonu hastaydım.CİDDEN KEÇİ GRİBİ SANIRIM BU GRİP:KK43: Cumartesi kuzenime gittim annem ve teyzemle.Teyzemin kızıyla kardeş gibi büyüdük.Bacım gibidir.Oğlu arabanın altında kalmış ama bişi olmamış.Geçmiş olsuna gittik.Oğlu 3 yaşında, Allah uzun ömür versin..Oradan anneme geçtik, mangal yaptık.Sonra oğlumu traş ettirdim.Yanakları tombik tombik açığa çıktı.Nazarım değdi sanırım dün salondaki büyük sehbaya çeneyi vurdu, ezilmiş biraz:KK43: Dünde evdeydik, yemek , temizlik vs..Eşimin teyzesi geldi, Anılı onlara bıraktım sevsinler diye, 9,30 gibi geldi akşam.Nasıl burnumda tütttü o vakte kadar..

Lorem lokumun güle güle kullansın masa sandalyesini.Darısı makam sandalyesine olsun:))

X