2008 Kasım Anneleri

dıloks benım kuzu 14 kg cıvarında ama boyunu net bılmıyorum canım
cok uzun bır cocuk degıl benım kı anası gıbı mınyon olacak belkı de

bugün bende yatak odasını düzeltirken tarttım kuzuları
kerem 13 geldi boyu 98-100 civarıydı en son
kaanda 17 kilo boyu 102 di en son
benim kuzular arası kilo farkı hep 4 gidiyor boydu 2cm fark la kaan hep önde oluyor..

nazlım sen oyle soyleyınce aklıma ne geldı bak
bır tanıgımızın cocukları ıkız
ve aynı senınkıler gıbı bırısı mınyon ufak tefek
dıgerı ıse yapılı
ve bırı komple annesı ıken, dıgerı komple babasının kopyası
buyudu cocuklar ve esprılı konusmaları soyle
zayıf olan tombul olan ıcın sohbet ortamında;

--- "bu annemın karnındayken benı de yıyecekmıs neredeyse
gelısme asamamdayken baslamıs annemın kordonundan tum besınlerı cekmeye
benı hıc dusunmemıs, onun ıcın kucuk kalmısım ben"

ama nedense hep ufak tefek olanlar dıgerınden daha fırlamadır (amıyane tabırle)

lorem öylew valla evin zıpırı kerem aklı hep cinlikte kaan ise daha mantıklı bugün mutfağı yerleştiriken yağdanlıkların altına koyduğum bir tabak vardı onu almış kerem tabakta hafif yağ kalıntıları var..
kaan da ismini söylüyemiyor keremin bebe duy kaaka bebeeee duyyyyy kaakaa diye peişinde dolanıyor bir döndümki kereme kızarmış niye aldın kaa o diye..:))) titiziz biraz böyle konularda...

ama doğduklarında kaan çok küçüktü keremden kilo boy olarak drlar önceliğ ona veriyorlardı birde nefes sorunumuz vardı küvözde sonra bir çıktık hastaneden devam sütleri mamalr derken totş oldu kaanım ama ban çekmiş işde iri yapılı yoksa seçici olduğuı için yediği doğru düzgün bişey yok.. bugün çeyrek sşimitle duruyor çorbada içmedi yaptığım pastadanda yemedi...(

ayy cvp veremedim kızlar..selin durmadı..hemen uyandı..şimdi de birşeyler yedirdim...sanırım çıkıyorum..öptüm herkesi....

ben cıkıcam bırazdan guzeller

dıloksum kuzularınla sana kolay gelsın

cılek gelmıs hosgelmıs
sabah sorum ama gormedın zaar
dun kı doktor randevn nasıl gectı dedımdıııı

bu arada tatlı superrrr olmus

geldim geldimde yazamadim,kimse kalmamis zati yazimde cikim bende..

lorecim dr.kontrolum iyi gecti,batma yokmus.bir iki bisiy soyledi bunlari yapmazsan batma olabilir

filan dedi,bakalim yapiyorum soylediklerini.

lorem afiyet olsun tatlıyı afiyetle indir mideye..:))

çilek hatun kontrol iyi geçmiş sorun yokmuş sevindim...

yasmincan ve çıkanlara iyi akşamlar bende gideyrummm yemeğimde pişti kocide gelir az sonra byeeee...

gittigim yerde iki hamis vari,birinin bebesi daha bir yasinda kiz yine hamile 3,5 aylik.diger bebek vardi oda 6 aylik annesi yine hamiss oda 2 aylik..anaa fenaydi ortam..deniz bebekelrden hic hoslanmadi,sevmedim bunlari dedi:)aglyiorlarya sürekli hoslanmadi niyeyse.6 yasinda bi kiz vardi onla baya oynadilar ama,deniz kiza ahsap lego atmis cocugun dudagi baya bi yirtildi.acili aradik dudaga dikis atilmaz sonra orasi büzüsüyor gerek yok dediler götürmedik.ama cok korktum..denize kimse kizmadi bende sadede uyardim ama görseniz nasil suclu hissetti kendini,gittii özürdiledi öptü filan.sonrada kiza hic dokunmadan oynadilar.

gidenelri öpïyrum.

gunaydınlarrrrr

bugunun cuma olması sebebıyle pek bır sevındırıgım

cılegım batma olmamasına sevındım canım
keserken cok dıkkatlı olman gerekıyor
denız pasam da cok uzulmus
arkadasına da gecmıs olsun

bız de dun aksam arkadasa gıttık
tatlının serbetını burada dokmustum malum
bır suru mama yedık yıne keyıflı bır aksamdı pek muhabbetlı gectı
ama eve gelınce gec yattık
sabah bugunun cumartesı olmasını cok ıstemıstım ama ayıldım bıle
sızde ne var ne cok

Günaydın Lorem.Yaz geliyo, yavrularımızla uyuyana kadar dışarda gezmeler, haftasonu piknikler falan güzel olacak canım.Bir de yaz tatilimiz olur.Süpper, olley..

Çilekom geçmiş olsun, üzüldüm ya.Ama çocuk hepsi, yapacak bişi yok.Büyüyene kadar en az zaiyatla atlatmalı bu zamanı

Günaydın 2008 kasımının gülden güzel anneleri

aaaa yasmınım zıyaretcılerımıze laf etme
onlar kral faht torunu lutfen
pasazadeler kendılerı mısafır cekemem derler ama kendılerı ellerınde durbunle komsu yatak odasını ızleyenler mısalı rontgencılıkten gerı kalmazlar
bu da onların ne sevıyede oldugunu gosterıyor zaten

bırak gelsınler ızlesınler okusunlar
kendılerıne konusacak konu bulsunlar yavrum onlar

Valla ben gittiğim yere adımla girerim.Korka korka kenardan köşeden değil..Misafir olmayı seven ama misafir istemeyenin kişiliği konusunda da şüpheye gerek yok..

varlıgınla gıttıgınde hurmetın kalmadıysa cıgercı kedısı mısalı oyleee uzaktan ızleyerek tatmın oluruz dıyorlar zaar

pehhh
sabah sabah gerılemem
gerılmek ısteyen ajda pekkana basvursun

selam
dün erken çıktım bakalım bugünde kaçabilirim öğleden sonra
ziyaretçilere laf yok bak biri çıkıp gelirse fena olur
"ayyyh yazmıyım yazmıyım diyorum ama siz"
diye.sallayın yaw baksınlar baksınlar gitsinler bakmaylan eskimeyiz eskise
tren eskirdi ineklerin uzuuun bakışları karşısında:9
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…