2008 Kasım Anneleri

mutfağımı yerleştirdim örtülerini, kerem beyin çorbasını içirdim kaan bey simit yemeyi tercih etti..
bende kahve molası verdim yanına enerji için iki minik kare çikolatamıoda aldım..
çilek hatun iyi gezmeler sana.
lorem sanda afiyet olsun.. senin bu yaptıpğını ben akşamları yapıyordum çopunluk ondan alıyorum kiloyuda akşam hazmedilmiyor sen şimdi iki bişe koştur derken hazmı kolay olur...

yaso sende yemektesin galiba sana afiyet olsun.. bu sefer dikkat normal seyrine dön bacım senin bir emelin onu düşün... ondan sonra yemeğe devam edersin...

poli bacı bende en tombulundan hasanpaşa köfte olayım benim extradan üzerine hanım göbeği tatlımda var..:))))))

Yürüyüşten geldim.Akşamları evde de yapabilsem iyi olacak.AMA bebe yapmaya uğraşıyom ya, korkuyorum bişi olur diye

ya zaten günde 30-45 dk yapman yeterli değilmi onuda yürüyüşle yapıyorsun .. evde ikin normaldede gidilebilecek mesafelere yürüyerek git hafta sonları.. ne bileyim asansörlüyse evin merdivenle çık telafi et bir şekilde...akşamlarıda diğer işe odaklanırsın..

oy kerem kuzum çorbasını içti yastığına yattı uyumuş..
kaan artık gündüz uykusunu terk etti gibi bişey. akşamları erken uyuyor oda keremi zor uyutuyoruz...
zaten kerem ortalığı krıştıran hazır o uyurken bende başka işlere bakayım hadi görüşürüz siz çıkmadan yine bir dolanırım buralara...

geldım
cok yedım mıdem sıkıstı ama yurudum azıcık
temız hava da ıyı geldı

yasmınım seytana uyma canım
ıyı geldın bu zamana kadar
tat ama doyma tatlılara

kızlar slm...selini ana kucağında,tunayı salıncağında aynı anda sallayarak uyttum...salıncağın ipi var tabiki..neyse mutlıluğumu paylaşayım dedim:))))

milka dan da 6-7 kare yedimsanırım:>(((

yasminim sen ciddi ciddi hemen düşünüyorsun galiba 2. yi..çok takip edemedim bu aralar..peki nasıl durumlar..bekledğimiz bir tarih var mı

lorecim merhaba...ohh ne güzel..az da olsa gördün..

bebekken ben çalışmak isterdim...zorlanırdım tunada..biraz ayrı kalayımhava alayım vss...ama 2 yaşından sonra öyle tatlı gelmeye başladıki..tuvalete bile yanımda götürüyom..bi deknuşuyotrlar ya deli olacam..

neyse kızlar ne soracam size..çocukların boy kilo ne durumda ben epey takip edemedim.ama azmı acaba..tuna zaten zayıf bir çocuktu ama allahtan sağlıklı şeylerin hepsini çoook seviyor..şansıma..neyse tuna halaaaaaaaaaa 12,5-13 arası 90 cmm..

Diloksum kocamda problem vardı evlendiğimizde, geçecek bişi değildi.Yumurta takibiyle 4,5 ayda hamile kaldım.Ama şimdi bende de problem oldu.Polikistik olmuşum.O yüzden ne zamana olur bilinmez.34 Yaşındayım, doktor çocuk düşünüyosan dedi hormon bozukluğunun en kestirme yolu bebe doğurmaktır, yaşın da geçiyo dedi.Bu ay korunmadım.Yalnız değilim , Güliz ve Mucize gebe kalma arkadaşlarım:)))))) Ayın 3ünü bekliyorum..

canımsın yaa umarım olur...yani anlamaığım bir yer var..hormon bozul olduğu içinmi gebe kalman zor..yoksa hormanlarının düzene girmesi içinmi gebe kalman gerekiyor????aydınlat beni canım..

eltim 45 yaşında 2. ye hamile..ilkini 36 da doğurdu...çatır çatır normal...

hıımmucizeyle güliz de düşünüyor..aslında yaş aralığı olarak çok iyi bir dönem..sevindim adınıza ...

tamam yasminim ayın 3'ü:))

Kısır döngü bu canım.Karın çerendeki yağlanma yada genetik de olabilir bu erkeklik hormonların arttıkça yumurtanı geliştiremiyosun, yumurtan gelişmezse çatlamaz ve doğurganlık olmaz.Olgunlaşmadan birikir yumurtalar rahimde.Allah korusun kanser bile yapabilir, ayrıca erkeklik hormonun artmaya devam ettikçe vücudunda kıllanma ve karın çevresinde yağlanma devam eder.Şuan benimki başlangıç.Geçen ay ultrasonda yumurtamın geliştiğini gördük.Doktor ileri safhalarda buda gelişmez dedi.En iyisi doğurman, hormonlarını düzene sokman ve o kistik yapıların doğumla temizlenmesi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…