- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #99.041
kimi çıbık kraker sever bknz tun.enişte
kimi yoğurtlu iskender sever bknz gsli enişte bknz ben(şöle tereyağlı filan)
ufffff
ıste sonunda boyle oluyor
kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyorum ve rahatsız oluyorum
mıdem fecı
mutfağımı yerleştirdim örtülerini, kerem beyin çorbasını içirdim kaan bey simit yemeyi tercih etti..
bende kahve molası verdim yanına enerji için iki minik kare çikolatamıoda aldım..
çilek hatun iyi gezmeler sana.
lorem sanda afiyet olsun.. senin bu yaptıpğını ben akşamları yapıyordum çopunluk ondan alıyorum kiloyuda akşam hazmedilmiyor sen şimdi iki bişe koştur derken hazmı kolay olur...
yaso sende yemektesin galiba sana afiyet olsun.. bu sefer dikkat normal seyrine dön bacım senin bir emelin onu düşün... ondan sonra yemeğe devam edersin...
poli bacı bende en tombulundan hasanpaşa köfte olayım benim extradan üzerine hanım göbeği tatlımda var..:))))))
kızlar slm...selini ana kucağında,tunayı salıncağında aynı anda sallayarak uyttum...salıncağın ipi var tabiki..neyse mutlıluğumu paylaşayım dedim:))))
milka dan da 6-7 kare yedimsanırım:>(((
yasminim sen ciddi ciddi hemen düşünüyorsun galiba 2. yi..çok takip edemedim bu aralar..peki nasıl durumlar..bekledğimiz bir tarih var mı
sorucam sorucam unutuyorum ben hep yaa
beyazmelek neden gelmıyor artık
bılmedıgım ne var kı
Diloksum kocamda problem vardı evlendiğimizde, geçecek bişi değildi.Yumurta takibiyle 4,5 ayda hamile kaldım.Ama şimdi bende de problem oldu.Polikistik olmuşum.O yüzden ne zamana olur bilinmez.34 Yaşındayım, doktor çocuk düşünüyosan dedi hormon bozukluğunun en kestirme yolu bebe doğurmaktır, yaşın da geçiyo dedi.Bu ay korunmadım.Yalnız değilim , Güliz ve Mucize gebe kalma arkadaşlarım:)))))) Ayın 3ünü bekliyorum..