2008 Kasım Anneleri

ufff 1 saat telde konustum arkadasla
fınansal ıslerınde benı arar sagolsun
nasıl kredı ceksem ne yapsam nasıl etsem vs
para para para
valla paradan mıdem bulanıyor

dıloksum sen ve krıko kapıyı actınız
yasmın takıpcılerden

ben geldim yine..
diloksum hoşgeldin .. ne güzel sevincini anlayabiliyorum benim kuzuları salıncakta iplerini çek çeke uyuturdum salıncaktan öncede birini anakucağında birini ayağımda sallardım nasıl sevinirdim ikisi birden uyuyunca...
yasmin düşündüğümden değilde akşam benimkiyle barışınca konuşurken 40 yaşındada kızımızı yaparız dedim o zaman bir gelsin bakalım sen yapmazsın zaten 2,5 senedir düzenli uyku nedir bilmiyoruz sil baştanmı yaşayacağız aynı şeyleri dedii..adam artık ne kadar uykusuz kaldıysa.. uyku delisi benim heriftee ..:))))
hani her şakada bir cidiyet vardır ya belki kuzular okula bir gitsin bilmem kısmetse olur niye olmasın...:))

bende mutfağa gitiim bayatlamayn tuzlu kurabiyem ile bisküvili yaşpastamı yaptım , böreğimi salatamı ve havuçlu kekimide yarın yapıcam...

şimdi gördüm ıcırada kız eylülede çok geçmiş olsun...

Nazlım tek çocuk bile zorken siz 2 tane büyüttünüz.Benim eşimde 1-0 olsun biz<im olsun , sana bırakıyorum diyo.Kendi tek büyümüş.Anılda öyle olsun istiyo:KK43:

nazlı meleğim hoşbulduk canım...

nasıll ya 3 .müü ay 2 tane zor be canım...3 çok çok zor benimiçin...zaten benim artık öyle bir şansım da yok taa...allah bunlara sağlık ömür versin...bir de isteyene tabii

şimdi analamdığım;;tamam misafiri anladım da 4 üye diyor 2 görünüyoruz ..bu nasıl oluyopr..

ben ufak tefek oldugumdan gorunmuyorum
arada kaynamısım dıloksum :KK1:

bence anıl tek olmasın
sen kocanı dınleme bu konuda
benım koca da 3. ıcın vaktımız var daha dıyor :KK53:
2. olduda 3.kaldı sankı

ben evlenmeden öncede hep iki tane olsun kardeşler yalnız kalmasın derdim tek çocuk bazı şeylerden mahruım kalıyor daha zorluyor insanları gibi geliyor...

diloksum Allah sağlıklı ömüğr versin kuzularımıza banada iki çocuk yeterde artar bile kudurk mudurklar ama çok datlular canım kuzularım ama böyle bir yerde şirin bir kız çocuğu görünce imreniyorum yaa:KK43:((

neyse ilerde oğluşlarım evlenince kendi kızm gibi görürm inş. cadı kaynana olmak isteme hiç bir zaman...
bu arada ben görünmezim diloksum öyle ayarlamıştım kırmızılanınca bir daha değiştirmedim elim değmedi...

X