2008 Kasım Anneleri

Neysem sabah olan bişeyi anlatıyım size.Sabah kalktık, kocam erken gitti bugün.Anılda 6,30 da uyandı.Sarıldık konuşuyoruz tostosumla.Oğlum hava düzeldi, seni hayvanat bahçesine götüreyim mi dedim."Anne ben maça gidecem, futbol oynuyacam" dedi.Şok oldum..Acaba kocanın genlerinde mi var bu futbol ????

model olarak babasını gordugu ıcın soylemıstır yasmınım
benım kuzu da yolda yururken elının bırını cebıne sokuyor
babası kısın ellerı usur dıye bırını hep cebıne sokar cunku

Geçen de babası kahvaltıdayken GS maçı var dedi.Başladı marş söylemeye, gerisini de Anıl getirdi..Çıldırın çıldırın, bu taraftar için çıldırın.Sonra ben üzülüyorum oğlum dedim.Cimbom pis dedim.Yok anne cimbom çok güzel dedi.İkisine de cephe aldım

selam kasımın güzel anneleri
nabersiniz yaw
yasmin yandın anacım sen maç sevdalısı bi tane daha yetiştiriyon eyvah eyvah
dün akşam işimiz vardı kaynanam sabah aramış gece noldu tangır tungur bişey olmadı nolcak anne dedim öff bu ne yaa.tabii bide anasıyla oturanlar var onların işi daha zor tabeee
şu misafirlerede takılmayın yaa onların işi ne kadar zor biliyonuzmu he
nicklerini girip kendi topiklerine çıkış yapıp buraya yetişmesi kolaymı sanıyosunuz .burdan lafları öğrenip yazmak falan zor yane boşverin kızlar :))))
facemde temizlik yapma zamanı:)

neysem kızlar gormezden gelın su konuları lutfen
sallayın gıtsın

yarın gezmeye gıdıcez bız ınsa allah
bugun de ıslerımı toparlayıp cıkmak ıstıyorum hemen
hava ınsa allah daha da ısınır
kuzumla gezıp tozmak ıstıyorum

17 18 derece istanbul hfta sonu oy oy oy ben gidicektim başka birine sabah ama arkadaşım aradı sana gelicem çocuklar kurstayken diye bişey diyemedim ama öğleden sonra fink atıcam özledim böyle sıcak havaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…