2008 Kasım Anneleri

haha betül kıskanıyormmu seviyormu meçhul yanyana otursak nerde olursa hemen yanımızda bitiyor ama üçümüz şıkı şıkı sarılalım diyor onu çok seviyor bi kolunu bana bikolunu babaısına atıyor hadi anne şıkı şıkı sarılalım diyor

nazlicim dün aksam cikmadilar disariya,bizde evde eglendik iste..iyi oldu ama:)

ayyy cok sevimli ama,sifa olsun kuzuya hahaha masallah.

hımm şimdi okuyunca gözden kaçmış lorem...

Allah kabul etsin annenin mevlütünü..oh ne mamalar yiyecen sende kimbilir ay benim aylık misafir yaklaştıkça iştahım kabarıyor herşeye...:))

nazlım annem hepsını kendısı hazırlar
ayak altında dolasmayınca herseyını yetıstırır maasallah

ben gıdıp yıyecegım ve ıkrama yardım ederım
azıcık da suslenırım hatun kısılerın arasına karısmamın serefıne

hımm şimdi okuyunca gözden kaçmış lorem...

Allah kabul etsin annenin mevlütünü..oh ne mamalar yiyecen sende kimbilir ay benim aylık misafir yaklaştıkça iştahım kabarıyor herşeye...:))

benim öle zamanlarda incirli cevizli şerbetli bide üstünde kreması olan bi tatlım var bomba bomba onu yerim.düz duvara tırmandırır dehşet bişiyyy

kardesimmle konusuyordumdaa;misafirim gelcek ded,bir arkadasii!naptin peki dedim..sayiyor simdi;

patatezli börek
kurabiye
sütlac

birde salata türü bisiy yapcam ben dedi.

oo afferim lenn adam oldu ndedin;cünkü kpss kursuna gidiyor bi bugünü bos..

yokk be annem yapti kargoladi hepsini dedi!!!ahahahah gebertcem ikinizide dedim..

cok kiskancim suan:)))))))))))))))))))))

valla analarımız kadar olamayız haklısınız.. annemin böreğini çok severdim hem kol böreği hemde el açması ama kolay açılıyor alt üst böreği yaaprdı anamdan ayrılıp başka ellerde yalnız kalınca canım çekti oturup qlt üst böreği yaptım demekki ben hep seyredermişim hiç bende yapım diye çabam olmamış isteyince oluyormuş...
kadın akşamdan sorardı bekarken sabah ne yapım diye bende sıralardım kızartma gözleme her ne canım çekiyorsa ah ahhhhhh....

bir gün annem teyzemlere başka şehire gitti ben lisenin başlarındayken babamla biz kaldık yaptığı yemeklerde ablam abimler gelince bitti kalktım sulu patates yemeği pişirmiştim doğradığım biberde hafif acılıymış çok beğenmişlerdi ondan sonra annem artık tut bişeylerin ucundan dedide yapmaya başladım ufak ufak..
ama pasta tatlı işi hep bana bakardı misafirde çok severek yapardım..

vayyy hey gidi günler heyyyy..((

lorem sen bizlere göre daha nazlı yetişmişin..:)))
polim o dediğin iyi güzel bişeye benziyorda nerden bulacağım yapmayıda bilmem.. zaten çok aşıyom bu ara dün isveç diyeti diye bişey okudum sırf kahve ve yumurta üzerine kurulu bir diyet adamı öldürür .. ama yapanlar 13 gün yapılıyor 13 günde 8 kilo verende var 13 kilo verende dengesiz biraz aman neyse yine diyet konularına girmeyim...

valla hangı akla hızmet benı bu kadar nazlandırdılar bılmem
ama annem derdı hep
benım tek kızım ve ben cok nazlı yetıstırdım
damadım kızımı cıcek gıbı tutsun hep ınsa allah derdı

ama ben kızım olursa nazlı yetıstırmek ıstemem
cok cabuk tokezlıyor ınsan
ya da zorluklar karsısında zor toparlanıyor

ebru gundes evlı mı yaww

evliliğimin ilk yılları becerikliydim ama artık değilim çünkü mutfak işlerinden soğudum eskiden yeni bişeyler denerdim merak ederdim kocaya süprisler yapardım bide zevk alırdım yapmaktan ama artık bi okadar soğuğum.diyet yapmanın mutfaktan soğumayla etkisi çok bence

bir senedir evliymiş azeri biriyle...

haklısın aslında kız çocuklarını ne çok nazlıyacan nede çok hırpalıyacan dengeyi buldunmu gerisi kolay o yolunu çizer heralde...

Az önce sekreterimizin tansiyonu düşmüş, ağzından burnundan kan geldi ya.Sinirlerim boşaldı..Kızcağız benimle yaşıt.Çok üzüldüm.Zayıfca , bir de bacakları tutmadı, panikledik.Boşverin keki böreği, sağlığınız yerinde olsun..

yazdan kalan son barbunyayi pisiricem aksama,yaninada pilav.dünden kalan makarnada var.canim tatli bisiler istiyor ne yapsamki,fikri ve tarifi olan hünerli ellerr bi zahmet tiklayin lüfen:)

mesela polisin su bomba tatlisini merak ettim,haydin len yazin.

bende tek kızım nazlımıyım ?

abime kardeşime ve ençok da eşime göre çok nazlıyım

anneme göre sulu gözüm

kendime göre evet babama ve kocaya karşı çk nazlıyım

genel halim çok aşırı nazlı değilim .ama beni ancak benim koca çekerr başkası zor çeker.olsun yinede buğun barışmıycam sonuna kadar nazlanacam

kızımı nasıll yetiştiririm acep bilemiyorum şuan babası tarafından çok nazlanıyor bende dengeyi kurmaya çalışıyorum.kuruyormuyum bilmiyorum

yaso bümyesi zayif insanalrda tansiyon düsmesi cok oluyor,bende hemen hemen hergün olur.hic öyle düsmedim ama o anda yürüyemem heryer karari filan.gecmis olsun kizcagazada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…