2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar

yasmin geçmiş olsun zencefill ve ekinezzya cayı iç bol boll

off ya çok gerginim kızlar dün betülün gerginliği geçmedene beyimizle girdik birbirimize

sahibinden satılıktır

33 yaşında az yıpranmış bruce wiılsın tr şubesi bakımlı erkek
2.3 yaşında sııfıra yakın masrafsız mini erkek
ilgilenenler özelime mesaj atsın

kız sbahın 8inden beri araba anahtarı arıyorum evin içinde baktılar yok başkasının arabasıyla gittiler ara ara kanter içinde kaldım.artık aramıycam yeterr dedim anahtar nerden çıktı benim botların içinden
walla iki oğlan çocuğuyla zor yaw aynı evi paylaşması

polıpe elındekını satınca kâra gecmezsın
pıyasayı takıp edıyorum elındekı yatırımını sabıt tut
yoksa zararının hesabını tutamazsın

mucıze hayırdır nıye beyınle atıstın
kızı uzdun dıye sana mı kızdı yoksa

yasmınım
allah sıfa versın de bence bagısıklık guclendırıcı sıvılara yonel
dıyet mıyet vucut dırencın dusmesın

günaydın dombili bularım

hastaları öptüm burunlarından ana oğul jübileniz olsun kış sezonunu kapatın dahada hasta olmayın emi

mucize derdi ne sordunmu yada çözdünmü kreş nasıl gidiyor

pasin nazlan anasını satıyım oda bi meziyet herkeze vermiyor Allah

nazlimo gelmişmiydi neyse ben hepinize bi günaydın çakıyom

haha keşke önce sen cıksaydın evden botları giyince bulurdun anahtarı

bizimkinin genel huyudur kaybeder.

bence koca denen varlık la yaşamak mesele

benım kocanın da evde kaybettıgı herseyden ben sorumluyumdur nedense
ortalıga bırakıyormus o
ama bılıyormus hangı ortaya bıraktıgını
ben ıse ortalıgı toplama adı altında bıryerlere kaldırıyormusum da
bılmem neee
aman kaybetmesınler banane
o bırsey kaybettım deyınce ben hep gulerım
o da nedense benım sakladıgımı dusunur ama ben halıne guluyorumdur oysa

Kocamın kaybettiği şeyleri bulana kadar nasıl fırçalar yediğimi Allah bilir

amann passin 2.el piyasası yükseldi dedilerdi ondan dedim neyse kalsınlar bakalım seviyomda kerataları

yaw ilkokuldayken kimi boynuna asardı bi iple silgisini falan benim herifin boynuna asacam gözlüğünü anahtarını,telefonunu
aman banada bişey kayboldu demesinler takıntım var o konuda kafayı yerim isterse kirli çorapları olsun uyumam ararım hastayım yaw
yazın evin anahtarı kayboldu ama ben ne yazıyorum bilen biri buldu falan gece gündüz girecekler eve diye bekledim haftalar sonra çıktı anahtar nerden yumuşatıcının içinden bi tomar anahtarı nasıl sokmuş o şişenin ağzından anlamadım
:44:

llore valla adam andropozzda mı menepozdamı anlamıyom ya hiç konuşulmuyor sohbet ederken bi bakmışssın tartışıyoruz ne desem zoruna gidiyor herifin uyarılarımı hakaret gibi algilıyor,birde sürekli içinden düşünüyor sonra da ben duşunmuştümki diye kendini savunuyor sanki ben onun ne düşündgünü nerden bileceksem.şimdi konuşmama kararı aldım ve konuşmuyorum telefonlarını da açmıyorum en iyisi konuşmamak daha iyi anlaşırız herhall

polip okullu seviyor betül okulla ilgili bir sorunu yok ama dediğim dedik inadınıı kıramıyorum dün en buyuk krizimiz diş macunu yüzunden oldu dişlerimi fırçalıycam dedi tamam dedim macunu kendim saüürecem dedi tatam dedim fırcaladı yerlerine ben koyacam dedi tamam dedim yerine koyamadı yardım kabul etmedi tekrar fırçalıycam dedi ve durmadan macunu fırçaya sürüp surup resmen yedi naptıysam aelinden alamadım ondan sonra kriz buyudu

off ya ne çok anlattıım sıktım sizi((

Kocamın kaybettiği şeyleri bulana kadar nasıl fırçalar yediğimi Allah bilir

senın koca senın gıbı hatunu bulmus bulanıyor da ıste
kıymetını ınsa allah tez vakıtte bılır
yoksa kk kadınları olarak hakkından gelecegız yakında

bızım kuzununda zula kosesı varmıs meger
sehpanın alt cekmecesı var
cok sık kullanmayız bostur
bızım kuzu gozune kestırdıklerını saklamıs oraya
bır actım kı ıcınden cay kasıgından anahtarlıga
portakal kabugundan corabına kadar pek cok cesıt cıktı

mucıze donem donem oluyor koca kısmında bu tur davranıslar
benım koca da yapıyor bazen bencer davranıslar
susuyorum ılk once
sonra bakıyor kı ben ıcımde bırıktıryorum ve patlamama ramak kaldı
ya benden once o patlıyor uste cıkmak ıcın kı o zamanlar bızım taarruz donemlerımız oluyor
ya da gerı adım atıyor ne dusunuyorsa artık

duse kalka gıdıyor tum evlılıkler sanırım
kımseden 4 - 4 'luk olanını duymadım

valla bu 5+1 hoparlörlerin büyüğünün içini yazın sökmek zorunda kaldık içinden birsürü lego çatal kaşık takımı bigudi anahtar artık Allah ne verdiyse atmış bi deliği vardı önünde ordan sokmuş sökmedende çıkmadı off of

mucizem benim sıpada tutturdumu bide guruluyuz oda birleştimi seyreyle gümbürtüyü.ben genelde yardım ediyimmi diyorum elinden alıp yapmaya kalkarsan yıkılır ortalık yardım ediyimmi lafını seviyor et diyor.bide bunu sorarken yada her konuşmada çöküyom yere tepeden ne sölesem sallamıyor.oturup omzuna falan koyuyom elimi o vakit dinliyor.

herife gelince walla ben o konuda pek bişey diyemiycem oluyor öle zamanlar insanoğlu 2gün küser sonra barışır aman boşver fazla konuşmamak en güzeli

yasmin benimkide benden yer o dünyanın zılgıtını bide küser oturur.koca adam bişeyine sahip çıkamıyonmu dedinmi tamam oğlu gibi büzer dudakları.ama kıyamam sonra aradığımı bulunca alırım gönlünü

öyle tabi lore 4 4luk yok ama bazen napcamı şaşırıyorum.

yasminin ki maç kolik benimki hem maç (yasminin ki kadar olmasada )ama süper tv kolik hemde alıngan hırsız tv yi çaldı birbucuk aydır o mu olsun sumu olsun diye bitane yenisini allamadı.hergün başka bir marka ve boyutla geliyor pc yi açıyor özelliik araştırıp bana anlatıyor bennnde dinlermiş gibi yapıyourum ilgilenmiyorum

polip bizimki asla yardım kabul etmiyyor eğer çaktırmadan giydiğinin uçundan şöyle tutarsan kıyamet koptu demekki ben giycem benyyiycem ben yaparım ay fenalık geliyr ben sana yardım edebilirmiyim diyince aynen şöyle ben sana yaydım ederim cevap bu .yapamayınca da ağlamaya başlıyor yapamadım yapamadım diye

yasmin sen mübarek kadınsın yılın kadını seciyom seni ayrıca canım

günaydın cümleten,
yine kocilerden dertliler varmış.. aman dertli olmayanmı var hepsi aynı...
polim o anahtar yokmu bir zaman bende aradım taradım bulamadım tam hazırlandık çıkıcaz arabanın anahtarı yok bana suç atıyor çocukların eline vermiş kendi keremde tvnin arkası bizimde ganimetleri topladığımız yer.. aklıma geldi baktım ama tv sehpasının ayağının oraya sıkışmış görünmüyorgezmeye gidemedik bulamadığım için tabi benimde huyum onu bulmadan rahat uyku yok gecenin bir yarısına kadar aradım en sonunda 5-6 bakışımda buldum anahtarı..:))
kuzular desen hepten alem zteee..:)) geçen gezmeye gitim arkadaşın oğlunun minik arabalarının kadının damacana pompasını çıkarıp içine doldurmuşlar kaşla göz arası suyu zayii ettiler...

mucizem hepimiz anlayamıyoruz bu koca bebekleri hep kendilkeri haklı olurlar...

yasminim geçmiş olsun anaoğıul ikinizede...

bizde kaanla kahvaltımızı yaptık yine iki lokma yedi.. çay içiyor kuzu benimle..
kerem bey hala keyifte uykusunda...

heheheheh:)) okuyunca çok güldüm polim çünmki benim keremde o ses sisteminin büyüğüne doldurmuş çay kaşığı süpriz yumurtadan çıkan oyuncaklar vesikalık resimleri kıvırıp atmış bir açtık topladık i.indekileri şimdi yine dolu neler var artık açınca belli olacak..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…