2008 Kasım Anneleri

2 üye 5 ZİYARETÇİ nasıl yani yaaaa

aslında anlamıyorum budurumu burada yazı yazmak için üye olmak gerekiyor ama okumak serbest.
şimdi 2008 kasım anneleri bu konuyla alakası olmayan kişiler neden okurki burayı yada neden okuması serbest ki .neyse tanrı misafiri kutsaldır

2 üye 5 ZİYARETÇİ nasıl yani yaaaa

aslında anlamıyorum budurumu burada yazı yazmak için üye olmak gerekiyor ama okumak serbest.
şimdi 2008 kasım anneleri bu konuyla alakası olmayan kişiler neden okurki burayı yada neden okuması serbest ki .neyse tanrı misafiri kutsaldır

Çok misafirperver gördüm seni Mucizem.İlginç değil mi?Misafir sayılmaz ama çoğu..:KK1:

napıyım yasmin türk milleti misafir perverdir dimi ama,bide ordan meluul melul bakıyorlar öyle

üç gün den sonra misafirlik biter dimi

benimde yarın misafirim var kuru dolma ve tatlımı bugünden yapıyım diyorum bide betül muzları yemedi olgunlaştı onu bi değerlendiriyim diyorum ama başım çok ağrıyor yapasım var ama halim yok

yazık olmuş kaçırmışınız misafirleri..:)) utandılar ablası..:)))

oo muıcizem döktürcen yine misaifrlere benimde cuma komşular gelicek kesin değilde bende değişik bişeyler yapayım diyorum...

hamarat hatunların halı baska oluyor tabıı
mısafır falan agırlıyorlar

benım degıl ama haftaya annemın kalabalık mısafırı olacak
tabıı bızde gıdıcez
mevlut okutacak ınsa allah dolmalar, borekler, tatlılar sımdıden lıstelendı bıle

teşekkürler lorecim yıarını bi atlatsam rahat edecem .

nazlım valla onların yanına ne yapcam mechul bir mantar corbasımı yapsam arkaya ne yapsam bilmiyorum sanada kolay gelsin bu arada

yasmin bebiş aşamasında ffazla sitres yok fazla kafa falan patlatma,benimki ağrııdan patlamak üzere

benmi kaçırdım misafirleri yoksa bak üzüldüm şimdi kocada iki kere ısrarla aradı açmadım daha da aramadı. aramazsan arama yar arama yar arama......

polip bende pazartesi günlerini sevmiyorum salı birazdaha geçiş oluyor

pazar akşamları binbeter

$karikatur_23.jpg

ay bu çocuğu yerim ben ya iyi oldu güldürüdü beni

selam fistiklar..Bizim aksamimiz süper gecti..Deniz üc yastik getirdi salonun ortasina hadi yatalim dedi.

yattik,hadi konusalim dedi,konustuk filan,deli gibi yatiyoruz yerde ücümüz.sonra bi dakka gelicem hemen

dedi gitti.baktik gelmiyor,oyuna dalmis hahahha bizde hala yerde yatiyoruz.bol konusmali bi aksamdi

neyseki erkenden uyudu babasiyla beraber bende kafa dinledim.

ya ben yarin doktora gitcem,tirnagimda bi sorun var galiba,hafif aciyor uzamiyor:KK43: cokta korkuyorum ama

bian evel göstermek istiyorum neyse belli olsun,galiba tirnak batmasi.hic böyle seyler yapamzdim

nasil oldu anlamadim:KK43: simdide kahfaltimi yapiyorum,biskuvi ve cay...

cılegım gecmıs olsun canım
eger tırnak batması ıse erken onlem almak gerekır canım
sanırım kesım hatası ya da carpma, topuklu ayakkabı falan sebeb oluyor

ne guzel sakın ama muhabbetlı bır aksam gecırmıssınız
bızım kuzu da durup durup once bızı opuyor sonra benı babasına, babasını bana optruyor
sevgı yumagı olmaktan hoslanıyor bu kuzular

Son düzenleme:
saol mucizecim,aman ben korkagin tekiyimyaa.ya bisiy cikarsaa diye korktum.du bakalim yarin belli olurr pöff simdiden daraldim.

tsk,ederim pasincim..yanlis kesimdden oldu bence:KK43:

bu ara bi sevgi pitircigi oldu denizde,babasi gelince ben betüsümü cok seviyorum diyor.

üzülme senide seviyoru mdiyor.simdi annanesine 10 dk.seni seviyorum fistigim dedi:)

büyüdükce daha bi degisiyorlar galiba..

cok hoslaniyor dimi babasi seni optugunde,cocuklar biliyorya evdeki huzuru sevgiyi.allah kimsenin agzini bozmasin insl.

hamarat hatunların halı baska oluyor tabıı
mısafır falan agırlıyorlar

benım degıl ama haftaya annemın kalabalık mısafırı olacak
tabıı bızde gıdıcez
mevlut okutacak ınsa allah dolmalar, borekler, tatlılar sımdıden lıstelendı bıle

sanki sen az hamaratsın az misafir ağırlıyorsun.hem sen hem çalışıp hem ağırlıyorsun
annenede kolay gelisin allah kabul etsin şimdiden

kız polip o neee:)))) ne yalan söyleyim gözüm açılmıyor uykum geldi önce anlamadım normal çocuk resmi dedim hatta senin oğlanmıdırki diye bir açtımki ooo gözlerim açıldı heheheh:))) kuzum bir yandan yiyor bir yanan dolduruyor işde..:)))

mucizem senin misafirler yemekliymiş o ayrı bir dert.. benim komşular gelicek kadınlar rahatım yani...

çileğim geçmiş olsun kıı merak etme önemli bişey değildir...
akşamda bol sohbetli geçmiş biz adamla muhabbet etmeyeli bayya oluyor..:KK43:((((

X