2008 Kasım Anneleri

Lorem kocan seni böyle sevmiş.Boşver nazlı ol.Gönül kaçanı kovalar.Ben güçlü biriyimdir, öyle görünürümde.Kocam bunu fırsat bilip herşeyi bana yıkmaya çalışır.Çok üzgün olduğumda destek bile çıkmaz.Sen halledersin der.Ama kadın ne kadar güçlü olursa olsun, her zaman ona kol kanat gerecek bir erkeğe ihtiyaç duyar.Canım inan böylesi daha iyi, hem herkes aynı olmaz ki.Seven seni böyle sever.Bizim gibi

benımkıde ızler mac ama senınkı kadar spor hastası degıl yaa allah sabır versın ben herhalde tvyı kapatırım ya

Tek zevkim bu diyo.Valla psikoloğa götürmeyi düşünüyorum.Liseli oğlan çocukları gibi.Tek konuştuğu şey bu.İkinci çocuk meselesini bile bastırıyo bu konu..

Tek zevkim bu diyo.Valla psikoloğa götürmeyi düşünüyorum.Liseli oğlan çocukları gibi.Tek konuştuğu şey bu.İkinci çocuk meselesini bile bastırıyo bu konu..

aman hepsi bi cins benimkide tüm milletvekili aday adaylarını ezberlemiş napacaksa sabah dedim taktın yaw sende şunlara dedim napıyım topçuların adını ezberlemekten iyidir diyo.ah ben kaçırırmıydım fener galatasaray derbisini benimkinin tek bildiği futbolcu feyyaz

en azından onların yapmaktan hoslandıkları seyler var benım oda yok
kımseler yokken kacıyım bende evde yemek yokk gıdene kadar dusunuyummm
ıyı aksamlar

Eşim ilkokuldan beri olan maçları, pozisyonları, futbolcuları kütük sıra nosuna kadar bilir. Haftada 2 gün gece 2,5-3 e kadar seyreder.Akşamları saymıyorum.O kadar nefret ettimki onu maç izlerken gördüğümde sanki bir kadınla sarmaş dolaş görmüş gibi oluyorum

yaso babamda senin esin gibi mac hastasi,ikinci ligleri bile radyodan dinler.annemin saclar anten tabi..

öyle böyle 30 yili bitirdiler ama babam hassastir hakkini yemeyim,birde annem cok cadidir:)

bu arada ben kocama yapabildigim kadar naz,simariklik,alinganlik nevarsa yaparim.macla alakasi olamz

tek izledigi takip ettigi parasal konulardir.hadin gittim aksama makarna var yogurtlu baskada bisi yok!

seni anlamaya çalışıyorum tatlım ama benim babamla abimde milli maç lardan başkasını izlemezlerdi koca hepten anti futbolcu çıktı.futbol izleyen adamın evine falan gitmez o günlerde.milli maçlarda karşı takmı tutar silah milah muhabbeti olmayacak oh der.değişik işte.seninkide aşırı sıkar insanı ama napıcan deneme süresinde göremedinmi bu özelliğini ne biliyim ne diyim

Bu kadarını göremedim.Balayında gördüm bunu.Çünkü animasyon yerine basket maçı izledik bir hafta

off ya kızım önce aglama nöbetine girdi sonra nazlanırken çeneyi koltuğun kenarına çarptı dilini ııssırdı sonra henüz duran ağlama binmisli krize dönüştü vakit bu vakit oldu sizde maşallah tam gaz sayfa yapmıssınız bacılar

aman her güzel bir bozarı olurr...
ne yapcez işde çekicez öleee böleee..:)))

yasminim valla her konuda başarılı hatunsun seni beğeniyom ben

offf belim yanım ağrımış misafir gelecek ya benim aylık belime vurmaya başladı yine yemeğimi koydum mutfağı topladım kociyi bekliyom akşam market turu yapıcaz eksikler var yine başta kuzuların bezii kaç kere kaka yaptılar bugün yaaa...
nese hadi iyi akşamlar herkese...

kuzum uyandı ama mucizeme bişey yazmadan çıkmayım dedim...
geçmiş olsun kuzuna olur böyle vakalr çocuklarda.. ALLAH korumuş yinede hadi kaçtım bu sefwer iyi akşamlar...

kendine haksızlık etme tontişim baya sevimlisin gı.

canlarım benım
sızı cok sevıyorum
ay pek bır sevındırık oldum kııı
ben o kadar yogundum kı banka ısımı halledınce hemen eve geldım
hatta ofıstekı bır dılım pastamda kaldı aklım yanı o derecedeyım

kuzumu da aldım oynasa oynasa yolumuzu uzatarak evımıze geldık
tereyaglı pılavım ve kıymalı borulcemı ocaga koydum
pıstı ama kocayı beklıyoruz
eeee o kadar yemek yaptım nazlanmak hakkım artık dı mı

saka bır yana be hep oldum olası nazlıyımdır
evlenmeden once de bılırdı kocıs
nazlım dıye severdı zaten
daha dun aksam dedı kı
herseyın tamam da bana bagırmadıgın zamanlarda (dogrusu cıyaklamadıgım dıyelım)
ben senı cok sevıyorum dıyor
adam da bıktı ama ne yapsın ıste

cok konustum gıdıp masamı hazırlayayım koca gelır sımdı
tam kadrolu nazlanayım barı

teşekkürler nazlı lore
valla lore geldi bişeye ama neye geldi bilmiyorum nazara geldiğinide düşünüyorum.buğun ağlayarak ve inatlaşarak geçti ensonunda beni de ağlattı yani o kadar diyim sana napcamı şaşırdım babası geldiğinde ikimizde savaştan çıkmış gibiydik bu durumu 2 aylıkken falaan yaşamıştım yani napıcamı şaşırıp ağlama durumunu .napcamı nasıl davranacağımı şaşırttı bana durmadan bir sebep çıkardı iyilikle söylüyorum yok kızıyorum yok dikkatini dağıtmaya çalışıyorum yok ayy çok fenaydı .şimdi de çok üzgünüm hem çok ağladığı için hemde onu üzdüğum için .haklıydım ama daha az üzüntüyle atlattırmayı beceremedim kriz yönetimini koca bir 0 puanla bitirdim((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…