- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.801
mesela ben hıc naz yapamam yapımda yok sımarıklık da yapamam
sende maclar bıtınce yap canım adamı rahtsız etme yaww
benımkıde ızler mac ama senınkı kadar spor hastası degıl yaa allah sabır versın ben herhalde tvyı kapatırım ya
Tek zevkim bu diyo.Valla psikoloğa götürmeyi düşünüyorum.Liseli oğlan çocukları gibi.Tek konuştuğu şey bu.İkinci çocuk meselesini bile bastırıyo bu konu..
aman hepsi bi cins benimkide tüm milletvekili aday adaylarını ezberlemiş napacaksa sabah dedim taktın yaw sende şunlara dedim napıyım topçuların adını ezberlemekten iyidir diyo.ah ben kaçırırmıydım fener galatasaray derbisinibenimkinin tek bildiği futbolcu feyyaz
Eşim ilkokuldan beri olan maçları, pozisyonları, futbolcuları kütük sıra nosuna kadar bilir. Haftada 2 gün gece 2,5-3 e kadar seyreder.Akşamları saymıyorum.O kadar nefret ettimki onu maç izlerken gördüğümde sanki bir kadınla sarmaş dolaş görmüş gibi oluyorum
seni anlamaya çalışıyorum tatlım ama benim babamla abimde milli maç lardan başkasını izlemezlerdi koca hepten anti futbolcu çıktı.futbol izleyen adamın evine falan gitmez o günlerde.milli maçlarda karşı takmı tutar silah milah muhabbeti olmayacak oh der.değişik işte.seninkide aşırı sıkar insanı ama napıcan deneme süresinde göremedinmi bu özelliğini ne biliyim ne diyim
kendine haksızlık etme tontişim baya sevimlisin gı.
Lorem kocan seni böyle sevmiş.Boşver nazlı ol.Gönül kaçanı kovalar.Ben güçlü biriyimdir, öyle görünürümde.Kocam bunu fırsat bilip herşeyi bana yıkmaya çalışır.Çok üzgün olduğumda destek bile çıkmaz.Sen halledersin der.Ama kadın ne kadar güçlü olursa olsun, her zaman ona kol kanat gerecek bir erkeğe ihtiyaç duyar.Canım inan böylesi daha iyi, hem herkes aynı olmaz ki.Seven seni böyle sever.Bizim gibi