2008 Kasım Anneleri

Güliz, ben ve Mucize ataktayız.Ama Lorem de çalışıyodur belkim

günaydın hatunlar ,

ilk önce ve en önce yasminin ve nazlının kuzularına allahım açil sifalar versin...bahar geldi hastalık bitsin inş,bizimde dişlerimiz artık bir çırpıda tamammına ersin inş.amin......

lore cicilerinizi güle güle eskitin sağlıklı gezmeler yapın inş.

polip hatun mis gibi enerji toplamışsin maşallah o enerjinle bizide bütün bir hhafta ayakta tutarsın inş.

Biz de cumartesi ikindine kadar miskin miskin oturduk ikindiden ssonra çarşıya arkadaşımın eşarp dükkanı var orada bir ziyaret edeyim dedim oturduk çay içtik baktık betül durmuyor dükkünı birbirine katacak onu kollmaktan oturduğumdan birşey anlamıyınca bettülle ilgilenmediği içiin eşime bana bir eşarp alma cezası vererek bir hışım ordan çıktık.bizi annanenin evi paklar deyip yemeğe annaneye geçtik
pazarda saat 4 e kadar miskin miskin oturduk oradan haydi çıkalım deyip cevahire betülü oyuncaklara
götürdük sonra eve .

yine pazartesi sendromundayım başım da müthiş bir ağrıyla uyandım kuzuyu zorla uyandırıp öğretmene tesliim ettim geldim nerden başlayım diye düşünurken çayımı bitirene kadar size bir selam vereyim dedim

oo sizin kuzular tamamlamış dişleri...benimkiler yerinde sayıyor daha.. normal mızırtılarına birde o eklenicek..((

çeyrek gözlemeden 4-5 ısırk aldı kaan gerisini bana verdi.. azcıkda çikolatalı ekmek verdim iki lokmada ondan yedi.. ama ıhlamuru 2 biberon içti.. bunada şükür...
kerem bey ise gözleme yemedi çikolatalı ekmeği elinde gezdiriyor azcık küçülmüş yenmiş... bir küçükte çeri domates yedi.. oda ıhlamuru beğenmedi nesquik istedi içmemiş ikisi ayrı telden çalıyorlar....

hadi bakem bende bekliyorum bebeiş haberlerini bu konuda çalışanlara kolay gelisin...

mucizem hoşgeldin..
geçmiş olsun dilekleri için sağol...

sizde yarı evde oturup yarı gezmişiniz haftasonu.. kuzuda gezmeden nasibini almış oyuncaklara binerek...
başın için geçmiş olsun işler için kolay gelsin..:))

pasinin spor ayakkabılarını unutmuşum güle güle eskitin inşallah bende tontişime aldım bi tane botları çok sevmiyordu zaten

mucizem güzel bi hafta olsun inşallah konya yağmurlu karanlık güneş açarda hepimizin içini ıstır inşalah

enerji dedinde karıların bıt bıt çeneleri bile engel olamadı benim enerji depolamama

-konuşmuyormu bu çocuk anaa pek geç kalmış
-daha yeni konuştu he geç kaldı onuda anla anlayabilirsen

(Allahım dedim sana geliyorum yarabbim bu çocuk yaşıtlarına göre çok erken anlattı herşeyi öyleyken bile böle deniyorsa ne denirki dedim.sonra Allahım gerçekten engelli bi çocuğum olsa çok yakınlarımız teneke çalacakmış dedim sonrada hiç bişey demeyip yaradana binlerce kere şükrettim hem bana bu yavruyu verdiği için hemde kuzuların hepsini yargılamadan seven bi kalbim olduğu için)

Mucizem koca sorunluydu önceden , 5,5 ayda oldu.Şimdi bir de bende sorun oldu.Olacak inşallah ama ne zaman bilinmez

Son düzenleme:
nazlı teşekkürler canım.

yasmin olur inş kuzulara kardeş.ben ençok o yuzden istiyorum

amannn polip var heryerde öyle garip tipler takacak bir kulp ararlar .çocuklar sohbet ediyor bizimle daha napsınlar konferans mı verecekler hayret bişiy ya.bide ençok eleştiri konusu bakamıyonmu sen bu çocuğa sıksık hasta ediyon _annen hasta mı etti yavrum seni _bakmıyon bakmıyyon baak zayıflamış çocuk,ayy hasta oluyorum bu tiplere .ilk başta kendimi bi kötü hissediyordumda artık takmıyorum ben kendimden eminim

Polipe ağzı olan konuşuyo.Anılda içe basma varya hemde baya var.Millet doktora götürdün mü, bizim bi tanıdık vardı, alçıya aldır ne biliyim ne.Tam 4 doktora götürdüm, ben onlar kadar bilmiyorum sanki, düşünemiyorum.Bir kere söylesende bi zaman sonra yine soruyolar.Bende hoş karşılamıyorum. Her insan gibi onlarda birbirinden farklı.Cahille uğraşması zor.Üst katta bi adam var, mobilyacı ama emekli.Ara ara kahveye takılır.Geçen gördü bizi.Diyoki götürdünüz mü doktora.Bin kere anlattım, hacettepe, medicana proflarına gösterdim, düzelir kendiliğinden dediler diyorum.Alçıya aldırsaydın diyo.Yaw bu adam mobilyayı işkenceye alıyo herhalde.Öyle düşünüyo.Cahillik tavan yaptı bizim memlekette..

aman kızlar takılmayın 3, şahıslara... bir kulağınızdan girip diğerinden çıksın...

çok şükür benimkilere laf edecek kimse yok yanımızda ist. olsak meşhur teyzemiz vardı artık oda yokkk:)))))

ay bugün nevruzmuş dışarda minübüs kürtçe şarkılıar çalıp geziniyor sanırım toplanacaklar olay olmaz inş....

7 aylıkken emekledi 11 aylıkken yürüdü çocuğuma bi yürüyemedi geç kaldı dediler 3kilo 600 gr doğdu pek çelimsiz dediler benim ağız sütü 7aylık hamileydim geldiğinde göğüslerim doğumun ardından piknik tüpü gibiydi yazıkk bu küçücük göğüslerle nasıl emzirecek dediler ne biliyim ya çocuğa değildir herhalde garezleri ama benin de neyimle uğraşıyorlar bu kadar hiç anlamadım

selam kuzularımın anaları nasılsınız bakayım ben iyiyim yeni uyandık, kahvaltı yapıcaz oğluşumla babmız derse gitti bugün çarprazlama derslerimiz var

dün akşam dershanede parti vardı ygs moral partisi var yaa deli gibi oynamışım hala her yerim ağrıyor
eymeni köyr bıraktım babamıza dersteb çıkınca evi şöyle bir süpürüver de öyle gel dedim,sonra da utandım kendimden ben akşama kadar evdeydim sadece eymenle vvakit geçirdim yattım falan sonra da işten gelen yorgun adamcağıza iş buyuruyorum,üstelik ben neredeyim partide :26:

amaaan canım sağolsun iyi geldi valla ee bugün de kalan işleri ben yapıcam zaten ödeşiriz

bilgisayarımuz bozuktu kaç gündür,daha doğrusu net bağlantımız yoktu ondan ortalarda görünemedim,kablo eskimiş 3-5 dk girebiliyordum sadece oda bazen

neyse kablonun ucu gitmiş yaptırdıkta rahatladık, bu arada eymen pc nin tuşlarını sökmüş önceden de söküyordu da takılıyordu şimdi öyle bir sökmüş ki birkaçını takılmıyor

inşallah herkes iyidir

Polipe sen takmıyosun belki ama ben çok karşılaştım ve az daha psikolojim bozuluyodu.Benim derdim bana yeter birde onlar üzerime geldi.En iyisi kaynanam gibi yapmaktı ama ben sıcak kanlıyım, insanlara bu konuda hesap vermek zorunda hissettim kendimi.Kaynanama kimse soramaz ne boşandığı kocasını nede özel başka bişeyi..

Son düzenleme:
walla çocuk doğurmak bakmak daha kolay ben bu laflardan nefret ediyorum yurtdışında yada farklı şehirde olmayı isterdim sırf bu yüzden.bana sövüp saysınlar hiç şeyime takmam yıllardır öğrendim kimi ipleyip kimi iplemeyeceğimi ama kızlar ben kendime koca bi zaaf doğurmuşum meğer 1 kelime sölemesinler istiyorum ona niye bu kadar hassasım bilmiyorum.ama bu yüzden buğuz ediyorum kimi zaman o vakit kendimden nefret ediyorum.

arkadaşlardan biri ısrarla değişik şakalarla kendi çocuğunun daha kilolu bizimkinin zayıf olduğunu ima ediyor ama ısrarla anlatamam birini duyma ikisini es geç ama geçen saydım bi akşamda 6 kere söyledi.siz bebek arabası kullanıyormusunuz ama sizinki kuş gibi.bizimki taşınmaz kucakta oğlu 4-5 ay büyük ardanın şu pedallı arabasına bindi oğlum o minikler için çocuklar için sana göre değil yuh ya arabanın üstünde 2-4 yaş yazıyo.
iki çocuk arasında 4 parmak fark ya war ya yok yazın serum falan yedi yattı çocuk hastanede ondan sonra 1ayda 1-2 kilo almış farkımızda bu.geçen başka bi arkadaşıma anlattım oda dediki arda ondanda benimkindende daha ileride kapsite olarak dil olarak şu bu, sende benim çocuğum daha zeki desene dedi
bende dedim ben öle bişey dersem çocuğa haksızlık ederim benim o kuzuya bi garezim yokki dedim

meleğim hoşgeldin...
ohhh kurtlarını dökmüşün yine işleride kociye devretmişin arada olur boşver...
bilgisayr sorununda halletmişiniz daha sık gel kıııı...:)))

ya kızlar bu kocakarıların densiz genç irilerinin lafları bitmez ben hamile kalamdığım için ne çok laf duymuştum bunlardan daha çok strese girip sorunum yokken sorunlu hale geldim ve tedaviyle olduırdum daha bitmedi nasıl oldu ne yaptın sanane be olmuş işde sen ona bak...

valla bir annem birde kayınvalidem destekçi oldu banada onların dışında herkes iyi kötü bişeyler yumurtladı sinir etti beni...
yasmin işde bazıları basıl tavır koyuyorsa tek laf edemiyorlar soramıyorlar yumuşak başlı olup herkese derdini anlatmaya çalışınca sen dert sahibi oluyon ... ah işde yapamadığımızdan sebep değilmidir bu stres ver gitsin koy lafını ama yok illa alttan alıcam bende.. ama sonlara doğru bana çok birikim yaptırdıkları için çoğu kişiye patladım daha laf edemediler...

Polipe rahatsız etme hatunu.Bugün pazartesi kocası tatil olabilir.Müsait olsa konuşur bizimle.Besbelli kociyle ilgileniyo:))))))))))))))

çocuklar niye birbiriyle kıyaslanır ki?

çocuklarını kıyaslayan anneler kendilerine zarar veriyor aslında kendilerini yiyip bitiriyor

allah yaratmış işte aklı başında sağlığı yerinde olsun gerisi allah vergisi yok boymuş kiloymuş önce konuşmuş sonra konuşşmuş seninki kaç 4 kelime mi konuşuyor aaa az konuşuyormuş benimki 5 tüh napsakki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…