2008 Kasım Anneleri

yoğurt deyince benimkilerin pek arası yok yoğurtla... kerem haytta ağzına sürmez peynir ve yoğurdu karıştırıp gizlice veririm genelde kaan arada yer yada ayran içer nadiren ama...

yatmadan önce yedirme hakkaten çilek hem kabus görmezmi gı ben öle olurum hemde açma midesini benim annemin bi karabası çocukken bi oturuşta 1 kilo incir yermiş çocukken dr bu çocukda at torbası gibi mide var demiş ki şişmanda değilmiş şimdi 45 yaşında falan kadın doyduğunu anlamıyormuş 120 kilo falanmış

yatmadan önce yedirme hakkaten çilek hem kabus görmezmi gı ben öle olurum hemde açma midesini benim annemin bi karabası çocukken bi oturuşta 1 kilo incir yermiş çocukken dr bu çocukda at torbası gibi mide var demiş ki şişmanda değilmiş şimdi 45 yaşında falan kadın doyduğunu anlamıyormuş 120 kilo falanmış

ayyy allah korusun poliss,peki len yedirmem...

bu arada babanemin bi lafi var;Kediler ölünce,fareciklere gün dogar diye:) esas üyeler cikinca ziyaretcilerimiz 4 olmus.. hadin bende cikar,rahat rahat okusun fikir alisverisi yapsinlar..

Canlar Anılda yemeği fazla kaçırıyo.Akşam yediklerini hiç saymayım.Koca gülüyo, ben üzülüyorum:KK43:

Neyse ben de kaçar.Öpüldünüz.İyi hafta sonları..

slm kızlarrr.çalışmaya başladıktan sonra giremiyorum hiç.çok özledim hepinizi..herkesler iyidir inşallah.biz iyiyiz kuzumda iyi.iöptük hepinizi:KK16:

günaydın bayanlar,
açılışı ben yapıyorum bugün..:)))
herkese güzel sağlıklı bir hafta diliyorum...
bugün yine karga şeyini yapmadan kalktık kaan çizgi film seyrediyor kerem kuzuda benim yatağımda uyuyor mışıl mışıl..

ay ne kötü bir hafta sonuydu bizimki kuzular hafif hasta olma yolundalar çoğunluk mızırdanma şeklinde geçti.. hjastalık bahanesine yine onlar bişey yemedi ben peşlerinde koştum elim habire yesinler diye bişey yapmakla meşguldüü..
efe kaygısız öldü..:KK43:( dizide saçmaladılar.. kabahat bendeki böyle abuk dizileri seyrediyorum..
yeteneksizsiniz türkiyede beğendiğim çocuk sefa kazandı taklit yapan çocuk yıldız taklitlerine çok gülüyorum.. arefde yetenekliydi ama gönlüm bu çocuktan yanaydı...
neyse dedikodularıda yaptım azcık daha dolanım ben..:))))

gunaydın hatun kısler
herkese kolay ve guzel bır hafta dılerım

bız yogun bır hafta sonundan cıktık yıne
cuma aksamı cok keyıflı bır balık yeme seansı vardı kuzumun
cumartesı gunduz ustunden temızlık, anneanne de mısafırlere gorunme ve aksamına esımın amcasına gıderek bıtırdık
esımın amcasının torunu ıle bır keyıflı oynadılar kı
hadı gıdıyoruz deyınce aaaaaa hayıy ama anne dıye yanıt aldık

dun ıse gunduz mantı partımız vardı
aksamları yeyınce esımı rahatsız edıyor dıye dun aksama dogru mantı partısı verdık cekırdek aılemıze
sonra da aldıgımız kalorılerı erıtelım dıye avm ye gıttık
cıddı cıddı erıttık bence cunku takatım kalmadı artık eve geldıgımızde
zaten kuzu da hemen sızdı
dun maaıle ayakkabı aldık kendımıze
en cok da zevklı kuzum kendı ayakkabısını kendısı begendı
ayagındakı botları cıkaramayınca bızden yardım ıstedı ve begendıgı ayakkabıyı gıydırdık
pek bır keyıflendı yavrum
bız de kocısle yıne spor ayakkabı aldık kendımıze
malum yaz gelıyor bızım aksam ve hafta sonu yuruyuslerımız baslar artık

neyse buralardayım

lorem hoışgeldin günaydın..
hafta sonu iyi geçmiş mantılar yenmiş yeni ayakkabılar alınmış...
ailecek ayakkabılarınızı güle güle giyin canım...

bende şimdi kaana ıhlamur yaptım limonlu onu içiyor birde ev taranası pişirdim iki küpte tavuk suyu koydum inş. içer mama diyordu kahvaltı yapmazsa çorba içirmeye çalışıcağım...

Günaydın yavrular.Yine geldik işe:KK43: Her sabah anne gitmeyelim diyo..Hasta oldu yavrum, keyfi yerinde ama burnu akıyo, ses değişti, öksürüyo.Üşütmüş ellaaam..Cumartesi temizlik yaptım, akşama gezmeye gittik gelinimizin annesine.Anıl çok seviyo arkadaşlarını (kuzenleri yani)..Kudurdular, evi mahvetmişler:) Dünde tiyatroya gittik, "sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun" adı da..Çok güzeldi..Ordan geldik, koca kısır istedi.Poğaça yaptım yanına, çerkez tavuğuyla.. Yorucu ve sinir bozucuydu haftasonu aslında.FB-GS maçı vardı.Koca maça gitti, baktım 1-0 yeniliyoz."Allah'ım böyle şeylere dua edilmez ama kocamın çenesinden kurtar beni" diye dua ettim.Baktım 1-1 oldu maç.Şükür dedim.Sonra bi baktım 2-1 oldu.Olllleyy dedim, susar belkii dedim.Ama öyle oldu mu haaayır..Başımı şişirdi yüzsüz şey..

Nazlım geçmiş olsun, umarım sezonun son hastalığıdır bunlar..Anılın da iştahı kesildi.Kahvaltı zorlaşıyo bizim de.Dün krep yaptım, patates kızarttım.Ama nafile..

Lorem güle güle giyin cicilerinizi de..

Maytabın da başı sağolsun.Efe gitti:)))))))))

günaydın yasmin, anılada çok geçmiş olsun aynı benimkişde hapşuruyor burnu akıyor..umarım çabuk atlatırlar kuzularımız....

oo güzel şeyler döktürmüşün kocana eline sağlık...
ya GS-FB maçını unutmuşum benimkişde fener yeniliyor maçın bitmesine yarım saat var dedi fener son dakikalarda geçmesiyle ünlüdür hem gs yenebilirmi feneri dedim beni yanıltmadı fenerim...:)))))

ya bende şok oldum ilk maytaba sordum gerçekten ölüp çıktımı diziden diye...:))
ne diyelim başımız sağoılsun gerçekten öldürdülerse..:)))

günaydın kızlarr

herkez iyi gibi maşallak:)efe öldümüüü başı sağolsun vatanın milletin artık yiter bitirsinler ööğk geldi valla aslıda ölsün istiyom ben:)

nazlı tontişler nane mollaymış anıl paşada öle
geçer hemen ya öle çarpmıştır esinti şu havada hastalık olmaz yasmin dişlere baktınmı bizim 3denesi baş vermiş :nazar:1taneside eti tül gibi yapmış altta görünüyor belki dişin aşkına dır kahvaltı yapmaması

bizde cmt si kocanın köye gittik çok güzeldi kızlar ya heryer yeşermiş tatlı bi bahar havası kırlardan dağ marulu topladık ardayla tümseklerden tepelere koştuk durduk çocukda ne sinir kaldı ne elektrik pamuk şeker gibi oldu.walla bana da iyi geldi ne yalan söylüyüm dünde anneme gittim.evle pek alakamız olmadı 2gün yemek yyapmadım en azından

günaydın kızlarr

herkez iyi gibi maşallak:)efe öldümüüü başı sağolsun vatanın milletin artık yiter bitirsinler ööğk geldi valla aslıda ölsün istiyom ben:)

nazlı tontişler nane mollaymış anıl paşada öle
geçer hemen ya öle çarpmıştır esinti şu havada hastalık olmaz yasmin dişlere baktınmı bizim 3denesi baş vermiş :nazar:1taneside eti tül gibi yapmış altta görünüyor belki dişin aşkına dır kahvaltı yapmaması

bizde cmt si kocanın köye gittik çok güzeldi kızlar ya heryer yeşermiş tatlı bi bahar havası kırlardan dağ marulu topladık ardayla tümseklerden tepelere koştuk durduk çocukda ne sinir kaldı ne elektrik pamuk şeker gibi oldu.walla bana da iyi geldi ne yalan söylüyüm dünde anneme gittim.evle pek alakamız olmadı 2gün yemek yyapmadım en azından

Günaydın yıvrım.Anılın 20 tane oldu diş.Herhal şimdilik bu kadar..Hapşuruk, öksürük, akıntı var.Yavrumun sesinden belli gribi:KK43:

polip hatun hoşgeldin sende günaydın..
seninde güzel geçmiş kırlara bayırlara çıkmışınız o temzi hava almışınız bizde çıktık bir yere azcık hava alalım diye tepelikti çıkamadan gaz biter gibi olunca geri döndük dağın başında benzinlik yok ama bir dahakine pikniğe gidiyormuşuz koci öle dedi iyi dedim alışveriş yaptık geldik...

senin kuzuyada geçmiş olsun çabuk çıkarsın dişleri bende bakayım daha bir gelişme yoktuı ama aklıma iyi getirdin 16 dişte kaldık biz...

neyse kerem kuzuda teşrfi ettiler kalkmış.. kahvaltıyı hazırlayım inş. bişeyler yedirebilirim....
gelirim az sonra ...

bende çocuğu sabah kot ceketle yolladımda dışarısı soğumuş yaw çıkınca be üşüdüm artık bundan sonra yanar döner olur hava

20ye tamamladıysanız o iş bitti haydi gözünüz aydın yasmin bende korkuyordum 2si çıkar sonra 2simi gelir diye yok 4 üde aynı anda gelmiş şükür bıktım dişden mişten
bu arada arkadaşlarımdan patır patır 2. çocuk haberleri geliyor topiğimizde ilk müjdeyi kim verecek acep

X