- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.681
yoğurt deyince benimkilerin pek arası yok yoğurtla... kerem haytta ağzına sürmez peynir ve yoğurdu karıştırıp gizlice veririm genelde kaan arada yer yada ayran içer nadiren ama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatmadan önce yedirme hakkaten çilek hem kabus görmezmi gı ben öle olurum hemde açma midesini benim annemin bi karabası çocukken bi oturuşta 1 kilo incir yermiş çocukken dr bu çocukda at torbası gibi mide var demiş ki şişmanda değilmiş şimdi 45 yaşında falan kadın doyduğunu anlamıyormuş 120 kilo falanmış
günaydın kızlarr
herkez iyi gibi maşallak:)efe öldümüüü başı sağolsun vatanın milletin artık yiter bitirsinler ööğk geldi valla aslıda ölsün istiyom ben:)
nazlı tontişler nane mollaymış anıl paşada öle
geçer hemen ya öle çarpmıştır esinti şu havada hastalık olmaz yasmin dişlere baktınmı bizim 3denesi baş vermiş 1taneside eti tül gibi yapmış altta görünüyor belki dişin aşkına dır kahvaltı yapmaması
bizde cmt si kocanın köye gittik çok güzeldi kızlar ya heryer yeşermiş tatlı bi bahar havası kırlardan dağ marulu topladık ardayla tümseklerden tepelere koştuk durduk çocukda ne sinir kaldı ne elektrik pamuk şeker gibi oldu.walla bana da iyi geldi ne yalan söylüyüm dünde anneme gittim.evle pek alakamız olmadı 2gün yemek yyapmadım en azından