selammillett,bu ara erkenciyiz nedense..
söyle bi okudumda kizlar takmayin kafaniza ne derlerse desinler,önemli olan saglikli olmalari.
Deniz icinde cok sey dedi burda gördügüm türkler inanin bi dfa bile takilmadim,eli ayagi saglam
gayet saglikli daha ne isterimki?Deniz yasitlar büyük bi cocuk hem boy hem kilo olarak iri bi cocuk yani,
bana sen geceleri pirinc unu veriyosun dimi cocuk kilo alsin diyenler bile oldu:) yoksa unmu iciriyosun
dediler..eskiden cocuklar iri olsun diye un icirirlermis:) ben bunlari ilk defa duydum burda.sonra
baktilar ben tinlamiyorum ses yok.Hic ugrasamam vallahi,kim ne derse desin benim kuzum saglikli
olsunda gerisi önemli diil.
dün birisi aradi,rica etsem esin yardimci olabilirmi benim cocuguda yakin krese vermek istiyoruz
dedi!nasil yani dedim,ne alaka?bahsettimya burda nerden kres istedigini yazarsin devlet seni nereye
yerlestirrise oraya gider,yada itiraz edersin istedigin yer bosalinca oraya yerlestirirler
cocugu.bizimkisi hem istedigimiz yer hemde eve yakin ciktiya,esin ayarlamistir diyorlar.esin
ayarlayamaz diyorum,yapar yapar bi rica ediver lütfen diyor kadin.ben ne dersem diyim kendini dondurmus duymadi bile,bende;kusura bakmayin ama esim o hakkini kendi bebemizden yana kullandi.simdi tekrar israr edemez.belki gelecek yil yardim edebilirim dedi dedim:)))))))) tmm sagolun dedi kapadi.ne cahil insanlar varya,köyden cikmis buraya gelmislar.insan azcik gelistirir kendini,cok zor durumlari cok.
ohh icimi bosalttim,gidim bi kahfalti yapimm,biskuvilerim beni bekliyor.