2008 Kasım Anneleri

ya kızlar dün akşam zor bela kerem azcık köfte yedirdim etin sinirimi neyse takılmış dişine çok uğraşmış tırnağı ile çıkarrdım şimdi tik oldu eli sürekli dişlerde dün akşam kanatmış damağın parçasını dişine takılan et zannediyor deliii nasıl ayırcam o ellerini sabah beri el ağızda dolanıyor birde tırnak yemeye başladı offffff

ya bir kas gevşetici bir ağrı kesici içtim bir faydası olmadı

komşum süpürrgemin borusunu aldıydı getirmedi gidip kendim alıyım geliyim bari

Nazlım dikkatini dağıt öyle yaparken.Tepki verme, yapar.Geçen Anılda tırnak yer gibi yapıyo.Babası yer tırnağını.Evde yapan varsa anında alır.Iyyy, hiç sevmem..Allah başıma verdi

amaaan hatunların içi fesat hemen yapıştırdıar koci derse gitti dedim yaa o bölümü okumadınız mı

kahvaltı hazırlayacağım,eymenin bezini değişeceğim falan filan

terapinizi kenardan izliyorum valla öyle konuşanlar pek fazla yok etrafımda,fazla densizlerle karşılaşmadım olunca da susuyorumm hı deyip geçiyorum

ben evlendim stajdı sınavlardı derken 3yıl sürdü bizim stajda ssk hiç kesilmemesi gerekiyodu falan abowww artık yoldan çeiriyorlardı soruyorlardı olmuyomu diye abi kaç kere anlattım bi gün bi denkgetirdim hepsini aynı evde kocalarınız benim herifi hiç sıkıştırıp köşeye niye çocuğunuz olmuyo diye sormuyorlar dedim.niye çünkü ayıptır dedim.karınla haftada kaçkere yapıyonuz yapabiliyomusunuzdan farklı bi soru değil bu dedim.3yıldır anlatamadım ben size dedim 1300kere sordunuz 1300kere cevap verdim yeter bu kadar kıt olmadığınızı düşünüyorum dedim.yanımda kocam varken bie sorabiliyorsanız bunun bi tık üstü ne dedim gelin başımıza dikilin bari dedim.yeter yaw dedim gerçekten bi hastalığım olsa intihar ettiydim çoktan dedim.yatmıyoz belki adamla kardeşim gelip çiftleştirecekmisiniz dedim
ama daha bunlar hatırladığım bi daha bana bi allahın kulu sormadı kaynanam falan bembeyaz kesilmişti korkudan

Nazlım dikkatini dağıt öyle yaparken.Tepki verme, yapar.Geçen Anılda tırnak yer gibi yapıyo.Babası yer tırnağını.Evde yapan varsa anında alır.Iyyy, hiç sevmem..Allah başıma verdi

ilk tırnak yediğinde kızdım acı sürerim ellerine diye ama yine yaptı bende bıraktım şimdilik ama çok rahatsız ediyor enim abimin kızı çok kemirdi ellerini koca kıza bıraktırana kadar ne çektik yengem acı oje sürerdi onda al ışmıştı bir süre sonra senin dediğin gbi ilgilemeyince bıraktı...
zaten birbirlerini çok taklit ediyor benimkiler kaanda oyuncağının parçasını sokmuş dişine anne anne diye gelid çıkardım keremin dişinden et çıktı ondanda oyuncak parçası..:))))

polim iyi etmişin bu karılara yaranılmıyoır anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar bir türlü en ufak bişeyi unutmazlar senin dediğini açıkladığını unutup tekrar tekrar sorarlar... aman 3. şahıslar işte o yüzden artık boşvermeyi öğrendim bende az da olsa... yine senin dediğin gibi kuzularıma bir laf gelsie sinir oluyorum o ayrı..:)))

selammillett,bu ara erkenciyiz nedense..

söyle bi okudumda kizlar takmayin kafaniza ne derlerse desinler,önemli olan saglikli olmalari.

Deniz icinde cok sey dedi burda gördügüm türkler inanin bi dfa bile takilmadim,eli ayagi saglam

gayet saglikli daha ne isterimki?Deniz yasitlar büyük bi cocuk hem boy hem kilo olarak iri bi cocuk yani,

bana sen geceleri pirinc unu veriyosun dimi cocuk kilo alsin diyenler bile oldu:) yoksa unmu iciriyosun

dediler..eskiden cocuklar iri olsun diye un icirirlermis:) ben bunlari ilk defa duydum burda.sonra

baktilar ben tinlamiyorum ses yok.Hic ugrasamam vallahi,kim ne derse desin benim kuzum saglikli

olsunda gerisi önemli diil.

dün birisi aradi,rica etsem esin yardimci olabilirmi benim cocuguda yakin krese vermek istiyoruz

dedi!nasil yani dedim,ne alaka?bahsettimya burda nerden kres istedigini yazarsin devlet seni nereye

yerlestirrise oraya gider,yada itiraz edersin istedigin yer bosalinca oraya yerlestirirler

cocugu.bizimkisi hem istedigimiz yer hemde eve yakin ciktiya,esin ayarlamistir diyorlar.esin

ayarlayamaz diyorum,yapar yapar bi rica ediver lütfen diyor kadin.ben ne dersem diyim kendini dondurmus duymadi bile,bende;kusura bakmayin ama esim o hakkini kendi bebemizden yana kullandi.simdi tekrar israr edemez.belki gelecek yil yardim edebilirim dedi dedim:)))))))) tmm sagolun dedi kapadi.ne cahil insanlar varya,köyden cikmis buraya gelmislar.insan azcik gelistirir kendini,cok zor durumlari cok.

ohh icimi bosalttim,gidim bi kahfalti yapimm,biskuvilerim beni bekliyor.

ambulansdan gelen acı siren sesleriii((
yine olaylar oldu heralde nevruzda...
zaten meydan yakın sesleri geliyor konuşma yapıyor kadının biri her zamanki kadın heral hep onun olduğu yerde olay çıkıyor inş. çok önemli bir vukuat olmaz benim kociye fazla mesai gözüküyor anlaşıldı..((

nevruzu cok severim ama,baskalarinin baska sekilde kullanmalari rezi ediyor herseyi.

bu arada disler niye gec kalmis kizlar doktora sordunuzmu hic?normalde 2 yasinda tamamlamalari lazimmis.

çileğim hoşgeldin bak ordada varmış bu tiplerden gitmeyeyim bari boşunaadamların tüm hayatı sidik yarışından ibaret sanırım neyse Allaha havale ediyorum hepsini içimi bunlarla dodurduğum için sadece kendime çok kızıyorum.içimi kirletiyorlar

nevruzu cok severim ama,baskalarinin baska sekilde kullanmalari rezi ediyor herseyi.

bu arada disler niye gec kalmis kizlar doktora sordunuzmu hic?normalde 2 yasinda tamamlamalari lazimmis.

çileğim burdaki takvimlerde son azılar 24-30.aylar diyo kız kendinizle kıyaslama bizi sizin persentil cetvelleriniz bile bizimkilerden daha farklı

Son düzenleme:

olmazmi fistiiim heryerde gereksiz dolu,bosver hic takilma.hatta burda hastanede ayni anda dogum yapiyorlarsa bebeleri kiyaslamak icin biele odalarina geliyorlarmis.Ben burdaki tüm milletten ayri köylüyüm:) dolayisiyla hic akrabam filan falan yok.Benimle ayni dogum yapan olmustu ama gelemediler odama):)))::))) o gelin yabanci aazda suratsiz pat past laf söylüyormus aman gitmeyin odasina demisler..:)

o ne laa 4 saatlik bebegi kucagina almaya kalkinca hatunun biri ben saldirmistim kendisine..pöffff gel sen yinede yamacima,seni korurum ben,benden korkuyorlar ahahahah

çileğim hoşgeldin..
senide birileri kızdırmış.. işde kimse alınmasın ama cahile densize laf anlatamıyorsun bildiğine gidiyor...

bu arada 2 yaşında tamamlanması gerekiyorsa benim kuzular hakkat geç kalmış bir dahaki götürdüğümde sorayım bende ...ve hemen bir sayım yapım bakım gelişme varmı dişlerde...

şimdi kızdım dün akşamdan kalan diş fırçöamızı bulmuş kerem oğlum kaa o alma ağzına dedim elinden almaya kalktım kaçtı..akşam bazı yerleri fırçaladı dişten çok şimdi ağzında görünce kan beynime sıçradı zatwen dişetlerini akşamdan beri harap etti iyice mikroplara zemin hazırladı yaneee...((

Biz dr 2 yasinda tamamlamasi lazim demistide ondan dedim oglum,ama varya suda bi gercek.bu norveclilerin genlerindenmidir nedir sipalari inanailmaz dana:) yedikleri ictikleride bi ise yaramiyor ama genlerinden galiba hepsi dana gibi:)))

yaaa yasminim okumazsan böyle olur işte

amaaan kızlar konuşup konuşup kendi canımızı sıkıyoruz boşveriiin mikimden aşaaa kasımpaşa

nazlımeleğim oğlanlardan biri tırnak mı yiyor ben kaçırmışım orayı

meleğim son noktayı koydun konuya iyi oldu:))))

he ya benim kerem kuzu 3 gündür tırnak yiyor dünde et takılmış ondan çok kurcaladı dişleri el sürekli ağızda şimdi eline taze sıkılmış portakal suyu verdim oyalanıyor öyle yapıcam artık meşgule alıcam..:))))

Biz dr 2 yasinda tamamlamasi lazim demistide ondan dedim oglum,ama varya suda bi gercek.bu norveclilerin genlerindenmidir nedir sipalari inanailmaz dana:) yedikleri ictikleride bi ise yaramiyor ama genlerinden galiba hepsi dana gibi:)))

iri diyelim dana demiyelim çünkü denizde o coğrafyada doğduğundan onların ölçülerine göre gelişim gösterecek.değilmi?sizin dr unuz bişey dedimi bunla ilgili
ben o yüzden dedim bizim türkiyeyle kıyaslama diye ama düşününce çocuk türk hangi guruba dahil olacak?

persentil cetveli her ülkenin kendine özgüymüş ya avrupalılarınki çok farklı ya

14-15 yaşındaki kızlar tatilde bakıyomda benden 10 yaş büyük duruyorlar havalarındanmı sularındanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…