2008 Kasım Anneleri

poliss deniz yalnizca dogduktan bir ay sonra kilo alimi gerilemisti,onun disinda hep göstergelerde ilerde cikiyor hemde cok ilerde.doktorumuzda diyor zaten yasitlarindan cok önde diye.annanemizz yeni ciciler göndermis bize,lcw den almis üstler 6 yas yaziyor.denize tam oldu,ama burda 104-116 giyor.buranin kiyafet numaralarida tr ye göre buyuk cunku.

neyse saglikli olduktan sonra gercekten hic onemli diil,oylede boylede buyuyorlar nihayetinde.

birde denizin genleri norvecli gibi olamazki,ama belki yedigi ictigiyle onlari yakalar o ayri tabi.

bu arada ruyamda hani yaprak dokumunde levent tuncel vardiya su zengin adam ferhundenin sevgilisiydi.onunla raki ictim bi kadeh,adama biraz poz yaptim ne is?

yazcaktim unuttum,nazlimelek..halamalr gitti deniz 2-3 gün elleri hep agzindaydi,ve kontrol ettim gercektende tirnaklarini koparmis..ama hep sadece tek bi parmak,her agzina aldiginda dikkatini baska yöne cektim..hemen unuttu.niye yapti bilmiyorum,belkide bianda ev bos kaldi cocuk duygusal boslugami dustu neyse artik.ama hic ustune gitmedim cek elini filan gibi.

zaten sadece 3 gün filan eli agzindaydi..seninkine ne olduda yapyiorki?bi garip he bu cocuklarda.

merhaba canlarım
cumartesı gunu erken cıktım evıme gıttım teyzemız dısarı cıkmıstı eylulume cayu bebek almıs 2 gundur basım sıstı sarkısından dans edıp duruyor
pazar gunude yolcu etmeye gıttık aılecek dun hep yattım reglı olmusum bugun bıraz daha ıyıyım
moral acısından ıyı degılım sadece yıne mutsuzum
dun bıraz annemle tartıstıkk neyse boyle gectıhafta sonumuz

çileğim o zaman dikkat çekmeye çalışıyorlar öyle yaparak.. bak deminden beri gözlemliyorum eli ağzına gitmedi şimdilik bende öyle unutturayım...

he kıs twetlerini okudum bende bugün baktım ne var ne yok diye... çok sarmadı beni...

rüyan içinde hayır olsun diycem ama böyle durumlarda ne denir bilirsin açık kalmış toto...

ıcırım hoşgeldin teyzeniz gitmiş eylül kısa sürede olsa alışmıştır teyzeye... annenlede ara açılmış büyük bişey değildir inş... bazen büyüklerimiz bile anlamıyor bizi...

ya 4 tane bez kalmış kociye akşama kladar yeter dedim sabah değişirim birerde kaka yaparlar akşama kadar idare ederim artık dedim ne mümmkün iki kere kaka yaptı moklullar şimdi komşudan istedim göndermiş... hayırlısıyla şu bez derdindende kurtulsak ne iyi olurdu bir arkadaşım derdi moka yatırım yapıyoruz diye:)))

Son düzenleme:
nazlicim evet denizde ev bosaliverince hemen dikkat cekeyim diye yapti öyle,ki ihmal etmiyoruz kesinlikle ama.ilgincler iste nediyim..

hahah twitte baya hosuma gidiyor benim,bu ara cok eglendim..icir hgg.

tırnak yeme her sebepten olabilir, utangaçlık,,çe dönüklük,dikkat çekme sıkılmak vs... dikjkatlerini dağıtın u şekilde unutturmaya çalışın

dersim başladı kocam hala daha gelmedi delirtiyor beni yaa telefonunu da almamış yanına ben yapsam çocuğu evde bırakır derse giderdi eminim çıldırtacak beni,ne zamandor kavga etmiyoruz tabi zamanı geldi

noruyonuz beeee
ıkı dakkada dedıkodunun dıbıne vurmussunuz heee

ay ne takıyorsunuz o kıyaslayanları
en son kayınvalıdem kıyaslamıstı
daha 3 aylık bebeydı kuzum
ısten canım burnumda emzırmek ıcın kosa kosa eve gıttıgım bır anda o hataya dusmustu garıban
nasıl hakladıysam kadını annem bıle daha hıc agzını acamadı
tesebbuste bulunanları el kol ısaretlerıyle vazgecırırken bıle gordum annemı
o gun bugundur kımse benım cocugumu kalkıp bana kıyaslayamaz
yolarım allahıma valla

yaso niye demiyosunki?Ben asla müsaade etmem,hemen yapistiririm cvbimi.mesela bebekken filan severlerdi tr de ,ben derdim masallah diyin cocuk bu hemen aliyor diye.

hahah ben iaz seviyor zaten burdakinler ..

yasemin bende çok biriktirim ama 1 kere patlarım oda çok fena oluyor.bence sen küçük küçük ver cevabını herkeze becerebilsem bende öle yapacamda yok yazıyom kara kaplıya sonrada Allah yarattı demiyom.

yaso niye demiyosunki?Ben asla müsaade etmem,hemen yapistiririm cvbimi.mesela bebekken filan severlerdi tr de ,ben derdim masallah diyin cocuk bu hemen aliyor diye.

hahah ben iaz seviyor zaten burdakinler ..

Yoruldum insanlara en baştan anlatmaktan.O yüzden susup eve gidip üzülüyorum

aman yaso bende aynıyım ama ben biraz daha aştım sankşi artık sakınmıyorum ilk anda olmasada bazen sonra güzel çaktırıyorum lafları alıp oturuyorlar... böyle şeyleri hiç unuıtmama küçükken olan biten bana yapılan haksıszlıklarda hep aklımda..( huyum kurusun ne çok şey biriktiriyorum yasom sende elinden geldiğince biriktirme bundan sonra salla gitsin sen biliyorsun ya başkasına hacet yok....

ay biraz neti karıştırdım olay oldumu diye bişey olmamış çok şükür şimdi bir sitede güzel görüntüler gördüm bakın siirte...kadınların kıyafetlere dikkat..
Siirt’te Nevruz kutlamalarından görüntüler - SİİRTLİLER.NET

ayyy delircem heee.. sabah tarhana yaptım yazmıştım ya un tarhansı hani bazılkarı sarımsakda ekler kimi sevmez...
benimkiler içerdi sabah sarımsak atmadım az önce içmek isteyince kuzular ısıtrıken azcık sarımsak ekledim zaten küçük tenere bir iki kepçelik çorba getğirdim ekmek doğruyorlar içine kerem iki lokma içti kaan ağzına aldı çıkardı öğürdü sarımsak kokusundan hoşlanmıyor o yüzden kerem sucuk salam yese yanına yaklaştırmaz onu... tüh keşke koymasaydım.. o öüğürünce keremde bıraktı içmeyi... makarna var akşamdan yiner ona dönücez sanırım hep kuru makarna hiç vitamin neyim alamıyor bunlar ya kerem az buçuk sebze yer bizmle de kaan hiç ağzına yemk koydurmuyor..(((((

napıyonuz bakim bi koşu kızı aldım eve biraktım epilasyon kontrolu vardı oraya gittim boşuna gitmişim baktı gerek yok dedi bende yürüye yürüye para harcaya harcaya geldim .kuzu uyumuş ben zili çalınca uyanmış ama geri uyudu yavru kuş yaa gözüme bazen kocaman görünüyor bazende güccücük 4 -5 yaşları görünce daha bebek benimki diyom yaaa, soğan cücuğğum benim (annem olsa sütün mu aktı yada kara kanların mı kaynadı derdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…