2008 Kasım Anneleri

yatip uyuyasim var,hic kalkmadan aksama kadar..tabiki hayal benimkisi :KK59:

poliss afferin kuzu vatana millete hayiri islerini yaptin geldin demek,simdi kardesimle konustumda

bahar geldi artik her ne kadar yagmur filan olsada hafif ilik dedi,böhüüüüüüü burayada bi karis kar yagdi

sabah.

simdi günes anlamadim gitti,dogasida dengesiz buranin.Bi ana evel konyaya gelmek istiyim,hos ben cok sevmem ama gelim bari:)

yatip uyuyasim var,hic kalkmadan aksama kadar..tabiki hayal benimkisi :KK59:

poliss afferin kuzu vatana millete hayiri islerini yaptin geldin demek,simdi kardesimle konustumda

bahar geldi artik her ne kadar yagmur filan olsada hafif ilik dedi,böhüüüüüüü burayada bi karis kar yagdi

sabah.

simdi günes anlamadim gitti,dogasida dengesiz buranin.Bi ana evel konyaya gelmek istiyim,hos ben cok sevmem ama gelim bari:)

bende genelde kulp takarım şurasına burasına ama doğduğum büyüdüğüm yer bende yeri başka tatile gittimmi çok özlüyom nede olsa kendi çöplüğüm burda daha gür ötüyom ben:KK16:

bende genelde kulp takarım şurasına burasına ama doğduğum büyüdüğüm yer bende yeri başka tatile gittimmi çok özlüyom nede olsa kendi çöplüğüm burda daha gür ötüyom ben:KK16:

hahahah deliii,ben gonyada dogum büyümedigim icin bisiy hissetmiyorum kendisine.Kücükken annem hep gonyaya gelirdi alisverise,tabi bizide sürürdü pesinden.ne sinir olurdum..hala gittikmi adamlar söyler annenle her geldiginde suratsiz olurdun az yemedin cikolatamizi diye:)))

evet pilisss beyyler sehrii beysehirliyim ben ehiehuehuehuehu

evde yürüyoruz bi amac yok,yuruyup guluyor allah sonumuzu hayra getirsin.

ne yaprsınız hatunlar...
ıcırm seni kızdırmışlar ... aman arada patlamak iyi oluyor şansına o arkadaşın çıkmış.. arada sesini çıkaracan oh iyi olmuş sana basğırma hakkını nerden bulmuş... bak bende birine patlamak istiyorum heral ne çok lafladım..:))))

lore ne yaptı acep oda birini arıyordu hehehehehe:)))

ay aslında bende benim kuzulara cırladım ya ikişer tane portakal sıktım çokta suyu çıktı hala istiyorlar bu sefer yiyeceklermiş birerde öyle verdim mundar ettiler suları aktı bende cırladım....

sacma sapan bısı yuzunden bı arkadas bana bagırdı bende ne bagırıyorsun dedım ınlettım ortalıgı

git bence sarıl ardakaşına bu seni daha iyi hissettirir.ben kalp kıracağıma kafamı kırarım böle zamnlarda çok üzülürüm çokk(tabi sevdiğin bir insansa)sevmediklerimle kavga etme zahmetinde zaten bulunmam:97:

kocaman bı adam polıp karısı nasıl sarılıyımmm :KK37:
benım hatam yokk nedensız yere bagırdı bende ne bagırıyorsunn dedım sıgarayı bıraktı herseye bagırıp duruyordu buda neden olduuu ıyı olduu anlıycan bazen boyle yapmak ıyı oluyor herkes yerını ve haddını bılsın sesım cıkmıyor dıye ustume gelıyorlar

kocaman bı adam polıp karısı nasıl sarılıyımmm :KK37:
Benım hatam yokk nedensız yere bagırdı bende ne bagırıyorsunn dedım sıgarayı bıraktı herseye bagırıp duruyordu buda neden olduuu ıyı olduu anlıycan bazen boyle yapmak ıyı oluyor herkes yerını ve haddını bılsın sesım cıkmıyor dıye ustume gelıyorlar

naptın kız sen adamcağız sigara bırakmış bölemi destek oluyon git sarıl çabukkk çarpılırsın walla:KK20:

$1engelwj2za3.gif $27543_129139620435620_7385_n.jpg

yorumsuzzz:KK1:
Gı bu meleklerinde hiç zayıfı yok hepsi tombikk

Son düzenleme:
ben geldım
kendımı cok ıyı hıssetmedıgım ıcın dınlenmeye cekılmıstım guzeller
kımse yotu ofıste
namazdan sonra ıslerı vardı bende kapımı kılıtledım kıvrıldım koltugun uzerıne
heryerım agrısa da sakınlestım ve ıyı geldı
ama benı uyandıran kım oldu sızceee
tabıı kı esım
carlamadım adama ama benı merak etmıs

ıcırım sakın ol canım
hadı ben regl oldum
sureklı bır bas donmesı mıde bulantısı cekıyorum gergınım
senı geren ne canım bu kadar

su an ıcın bırbırımızle konusmuyoruz bırbırımızı gormuyoruz

ya ben küsersem cok kotu küserim lisede bı arkadasıma da küsmüstüm araya kimler gımedık bızlerı barıstırmak ıcın en sonunda barıstıkk aynı yerde staj yapıyorduk aynı arabaya bınıyorduk hıc konusmuyordumm benımde boyle bır huyum var cok kotu

ıcırım ben once kendın mutlu olursan cevrene mutluluk verırsıne ınanırım
eger sen konusmak ıstemedıgın kısıyle konusmadıgında mutluysan bosver konusma

bundan sonra barı kendımız ıcın yapalım bazı seylerı
(kafasını duvara vuran smıle)

cocuk uyumusken iki dakka kivrilim yanina dedim,4 kere tlfn geldi.pes ettim kalktim artik..tombige tavuk sulu sehriye corbasi yapiyorum..lore ohh kestirdiysen kendine gelmisindir,icir huyun k¨¨otüymüs lenn almam seni ogluma haberin olsun :KK62:

X