2008 Kasım Anneleri

bende pipirikliyim pasiko özellikle idrar konusunda herkes öyledir zaten ben şimdi deniicem ve gözlemliicem bakalım alışır gibiyse devam ederim zaten belli eder hazır olup olmadığını eğer hazır değilse yaz ortası sonu gibi tekrar

Ben de öyle canım.Bakacam, zorlanırsak yaza bırakacam..

canım sadece ben degılım ev konusunda hassas olan zaten
esım de ozellıkle cok uyarıcıdır bu konuda
namaz kılınıyor evde bır de bu da etken sanırım cok fazla dıkkat edıyoruz
elbette herkes dıkkatlıdır temızlık konusunda ama yapamıyorum ıste
ya kacırırsa koltuklara degerse falan dıye
yerler neyse temızlenırde koltuklar falan ıcım rahat etmez sılınse bıle

bende diyorumki alışma süreci değil illaki bi gün kaçırıyorlar.benim oğlumdan önce arkadaşımın çocuğu kaçırmıştı bizim koltuğa napıyım çocuğamı kızıyım koltuğumu atıyım.hoş atacam yakındada:KK61:oda bahanemiz olsun.namaz için seccade kullanılıyor amaç bu halı belki temiz değildir diye.neysem.görüşürüz siz bi başlayında :KK19:

yaa lorecim zor işler aslında inşallah çabuk öğrenirlerde kasılmayız aslında erkekler bi nebze olsun rahatlar kavanoz mavanoz işi götürürüz yolda felan kızlar napar yolda biyerde çişi gelse:))

polıpım zaten anormal olan benım
kabul edıyorum pımpırıgım nedense
once benım alısmam lazım kacınılmaz son ıcın
ama ertelıyorum sureklı

tatıle gıdınce alıstırmayı dusunuyorum ben maytabım
orada daha kolay olacagını dusunuyorum

günaydın hanımlar,
bende bugün uykumu güzel aldım 9 da kalktık kıuzularla...
lorem sende uykunu almışın güzel... benim oğlanlarda seviyor sakızı kutudakinden alıyorum dibi gelene kadar yarı çiğniyorlar yarı şeker gbi iki çiğneyip yutuyorlar.. bitince kerem gelip dişleriyle ısırma hareketi gibi bişey yapıyoır sakız ver diye..

yasmin geçmiş olsun kuzuya dün benimkilerde dönerken tokuştular çabuk atlattık ama biz...terliklerde alınmış hadi kolay gelsin sen dene bize söylersin maceralarınızı bizde ona göre alırız gardımızı..:))

maytabım benimkilerde bezden hoşlanmıoyorlar ama çişe gelince hayıyyyyyy...

mucizem sende önce okul sonra gezmelere gidiyormuşun hadi iyi gezmeler...

polipim tarfi aldım sağol lazım olunca bir deneyim kolymış... bildiğimiz bişey en azından...

bende bir kere bir şaştım yanıldım denedim halının ortasına kakasını yaptı kaan yayılmadan aldım bulaşmadı ama kaç gün gittim geldim sildim orayı...
wc konusunda da titizim herkes gibi pek zorunlu olmadıkça bir yerde wcye gitmem kuzumuda nasıl götürcem onun düşüncesi bile kötü...normal olsun klozet olsun huylanıyorum işde....
ama lorem gibi evde yaptıktan sonra ayağını dötünü başını tümden yıkama totoyu yıkarım olur biter çokta bıktırmamak lazım kuzuları...

selam ben geldim
gittik kuzuyu sürüsüne kattım biraz bekledim benle hiç alakası olmadı
öğretmende bu kendini aşmış sizin beklemenize gerek yok eviniz yakın bir durum olursa gelirsiniz gidin işinize gücünnüze bakın dedi bende döndüm kıcımı geldim ama aklım orada heran tel gelecek diye.

polip hanım heniüz gezmeye gitmedim öğlende betül gelsin gidicez inş.sen otur masanın başında hıh.

lore ben kışın başında bir alıştırma yapmaya çalışmıştım tabi olmadı alıştırma kilodundan sızmıştır falan diye her ihtimale karşı bütün halıları yıkamaya vermiştim gerçekten hem hassas hem sıkıntılı bir dönem

benim kuzularda şimdi kendileri yeme huyu baş gösterdi ne yersek bir çatal kaşıkta benim olsun diyorlar bazı şeyler dökülmeyecek gibi veriyorumda bazıları sulu dökülecek şeyler ağlıyorlar vermezsem bugün kahvaltıda börek yaptım yok yine yemediler kerem bey salama saldırdı yerini biliyor dolapta...

akşam babamız küçük bir pasta almış bunlar seviyor diye çikolatalı olunca çok sevdiler akşam kaç kere mum üfledik ...:)))
şimdi koydum tabağa çay kaşığı ile pasta yiyorlar daha dökülmedi maşallah...:))))

selam ben geldim
gittik kuzuyu sürüsüne kattım biraz bekledim benle hiç alakası olmadı
öğretmende bu kendini aşmış sizin beklemenize gerek yok eviniz yakın bir durum olursa gelirsiniz gidin işinize gücünnüze bakın dedi bende döndüm kıcımı geldim ama aklım orada heran tel gelecek diye.

Polip hanım heniüz gezmeye gitmedim öğlende betül gelsin gidicez inş.sen otur masanın başında hıh.

Lore ben kışın başında bir alıştırma yapmaya çalışmıştım tabi olmadı alıştırma kilodundan sızmıştır falan diye her ihtimale karşı bütün halıları yıkamaya vermiştim gerçekten hem hassas hem sıkıntılı bir dönem

hadi bakalım fazla sosyal bi böcekde sende var zoruna gittimi ben çok kıskanmıştım ilk zamanlar

walla önümde yığın gibi faturalar ve dışarıya inat buz gibi bir büro sen gez toza bakalım:2:

evet ya benli bensiz hiç onun için farketmemesi zoruma gitti aslında

4 yaş vardı yeni başlamış annanesi 1 haftadır yanında geliyoormuş

bizimkki hiç insan masuzcuktan anne gitme der dimi biz de kendimizi onun için bişey sanalım allah alalh ya,kız polip çosturdun beni bbak nassıl kızdım

sende kaç patrronundan şöyle zafere alattine doğru uzan

evet ya benli bensiz hiç onun için farketmemesi zoruma gitti aslında

4 yaş vardı yeni başlamış annanesi 1 haftadır yanında geliyoormuş

bizimkki hiç insan masuzcuktan anne gitme der dimi biz de kendimizi onun için bişey sanalım allah alalh ya,kız polip çosturdun beni bbak nassıl kızdım

sende kaç patrronundan şöyle zafere alattine doğru uzan

patronum bi firmaya gitti büro boş yoksa kaçardım valla.benim arkadaşımın ardadan 1,5 yaş büyük oğlu tam 1ay ağladı gitmeyecem diye yaş falan değil bence çocuğun frekansları açıksa sal gidiyor yoksa eteğinden zor ayrılıyor.

hoşgeldin mucizem senin kız aşmış durumu desene... aslında daha iyi bişey sen düşünürsün üzülürsün belki ama daha şimdiden hayata karşı durabiliyor senin bıdık...

Zaten mucize sanırım kimsenin itirazı olmaz bu konuya kızlar erkeklerden çok ama çokk daha ileride oluyor akılfikir olarak
oğlan daha arabalarıyla dütt yaparken kızlar bu dünyanın düzeni hakkında 1 sayfalık makale yazacak kıvama geliyorlar
i

evet nazlı aştı galiba ama hiç belli olmas orası şimdi ona değişikk ve cazip geliyor cazibesini kaybedince görecekz bakalım bizimkini

kız bunu hic bir erkek kabul etmess polip birde kızların merak duygüları daha fazla sanırım ondanda kaynaklanıyor

selam millett..anila gecmis olsun,kötü olmus ama .. :KK43:

lorecim benimkisi tamamen göz karari denilen o laftan:)verim yinede her defasinda tutuar hic sasmadi.ha birde ben icine nevarsa atiyoru mdenizde yiyor diye:)
1kabak
1patatez
2havuc
3 tane yesil sogan
1yumurta
biraz maydonoz
ben arada konserve misirda koyuyorum nefis oluyor,dünkindede vardi.
karabiber,tuz ve un ve süt.

hepsini rendeleyip yumurtayla beraber karsitiriyorum,ilk anda kati bisiy oluyor.sütle inceltiyorum daha sonrada ununu koyarak kivamini sagliyorum.hepsi bu iste nefis oluyorr bak yine canim cekti ama cok yag alliyorrrr pöff...

poliss kresin cok fotosu yok sitesinde,birde evet kresin oldugu yer cok yesillik diil cünkü 10 metre ilerisinde büyük bi orman var.cocuklar icin orda özel bi yer varmis krese ait,orda oynatiyorlarmis.kresteyken genelde icerde oluyorlarmis,etrafinda filan co kaz oyuncak var hepsi ormandaymis.

kocik erken gelcek bugün,araziyim yani :)

X