- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.401
Mucizem buldum ama ismini burdan yasak yaaw..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çilek hatun gülizim mucize hoşgeldiniz...
gülizim eski yerine dönüyormuşun gözünaydın bebe konusundada yasmin mucize ve sana kolay gelsin..:)))
çilekom sizinde kreş işiniz olmuş sevindim ama çok şey istemişler yabancı yerin hali başka.. gidene kadarda alıştırırsın çişe...
mucize seninkide bugün gitmiş hadi hayırlısı benim oğlanlar anca anaokuluna giderler ikisine para dayandıramayız gibi geliyor özeller çok pahhalıı arkadaşım tek çocuğun masrafıyla başedemiyor...
çiş işimiz bizimde yazın olacak alıştırma donu ve kolzet başlığı alacağım onlar yeterli ama normal tuvalete yaptıracağım ki gittikleri yerde illa klozzet olacak diye şartlanmasınlar...
bu arada kuzuların tırnaklarını kestim ortalığı süpürdüm topladım bu arada elim keremin gözünün yanına denk geldi çizildi ona üzüldüm..(
mutfağıda yüzden topladım akşamdan kalma kısırım vardı şimdi bir tabak aldım onu yiyorum nar ekşisi döktüm tekrardan süper oldu epeydir canım çekermiş..:))
hşbulduk nazlımmm..Ya doktorum güzel bir vitamin kompleksi önerdi.Reçeteyi evde unuttum, alınca veririm.
ne oldu ya bendemi herkesdemi görüntü şaşıyor kk da düzen kayboldu herşey karışık..
receteyı aldım yasmınım saol canım
ınsa allah saglıklı evlatlar gelır herkese
ah mucizem ah oğlanlar okula başlayınca ben yaşımı başımı almış olacağım yinede kısmet..
siz ikici bebe hayalleri kurarken, ben okula gitsinlerde artık kendime bakayım azcıkta yine eskisi gibi herşeyin kontrolü bende olsun istiyorum bencillikse evet bencillik yapıyorum ne yapım..(