2008 Kasım Anneleri

çilek hatun gülizim mucize hoşgeldiniz...
gülizim eski yerine dönüyormuşun gözünaydın bebe konusundada yasmin mucize ve sana kolay gelsin..:)))

çilekom sizinde kreş işiniz olmuş sevindim ama çok şey istemişler yabancı yerin hali başka.. gidene kadarda alıştırırsın çişe...

mucize seninkide bugün gitmiş hadi hayırlısı benim oğlanlar anca anaokuluna giderler ikisine para dayandıramayız gibi geliyor özeller çok pahhalıı arkadaşım tek çocuğun masrafıyla başedemiyor...

çiş işimiz bizimde yazın olacak alıştırma donu ve kolzet başlığı alacağım onlar yeterli ama normal tuvalete yaptıracağım ki gittikleri yerde illa klozzet olacak diye şartlanmasınlar...

bu arada kuzuların tırnaklarını kestim ortalığı süpürdüm topladım bu arada elim keremin gözünün yanına denk geldi çizildi ona üzüldüm..:KK43:(
mutfağıda yüzden topladım akşamdan kalma kısırım vardı şimdi bir tabak aldım onu yiyorum nar ekşisi döktüm tekrardan süper oldu epeydir canım çekermiş..:))

Ya doktorum güzel bir vitamin kompleksi önerdi.Reçeteyi evde unuttum, alınca veririm.
hşbulduk nazlımmm..
çalışyoz bakalım nazlımm..inş. tuttracazz :))
sanada afiyet olsunnn..bende çok severim kısısrrıı..nar ekşisiylede muhteşem olurr..

ahretim bende istiyommm reçetedenn:)

Son düzenleme:
kızlar hala düzelmedi karışık sanırım virüs girdi nete şimdi smileyleri bir görün tüm ünlüler var haberlerini okuduğum zeynamın gelinlikli resmi bile var:KK43:)))

neyse konuya gelim bende reçeteyi iştahsız çocuklar için sandım aman bana ikiş tosun yeter kızım olsun isterdim ama tekrar eve bağımlı olmak istemiyorum..:KK43:((

nazlı oğlanlar buyuyup okula başlasın sen küçükle tek kalırsın takarsın çanta gibi koluna aatarsın kendini sokağa biz öyle yapıyoz

ah mucizem ah oğlanlar okula başlayınca ben yaşımı başımı almış olacağım yinede kısmet..
siz ikici bebe hayalleri kurarken, ben okula gitsinlerde artık kendime bakayım azcıkta yine eskisi gibi herşeyin kontrolü bende olsun istiyorum bencillikse evet bencillik yapıyorum ne yapım..:KK43:(

evet polip bahçesi kayak salınck falan var bizimkini en cezbeden yeride orası zaten.bakalım bende merak ediyom napcaz.

naslı sen şimdi tabi bizim gibi değilsin anlıyorum seni aynı anda 2 çocuk buyutmek kolay değil .allah gönlune göre versin canım

bizimki geçen tutturdu bi muhammet anlatıyo ediyo kendi çapında bende sandım yeni bi çocuk geldi okula geçen öğretmenine sordum yokmuş okulda öle bi çocuk.ama artık din derslerine 10-15 dk da olsa katılıyormuş ordan kalmıştır aklında dedi öğretmeni güldüm yaza hafız olur o zaman dedim.geçen haftada kendisi 4tane renk öğrenmiş öğretmeni ısrarla biz öğretmeye çalışmadık kendisi istedi dedi.adaptasyon sıkıntımız geçiyo şükür 1-1,5 saat boyama yapıyo benle eskiden 10 dk oturtamazdım yerinde

ah mucizem ah oğlanlar okula başlayınca ben yaşımı başımı almış olacağım yinede kısmet..
siz ikici bebe hayalleri kurarken, ben okula gitsinlerde artık kendime bakayım azcıkta yine eskisi gibi herşeyin kontrolü bende olsun istiyorum bencillikse evet bencillik yapıyorum ne yapım..:KK43:(

az kaldı anaokulu yaşı 5 e düşecek seninkide bencillik değil ayrıca.hoş öle bile olsa çocuk milleti az palazlandımı yeterince bencil oluyor zaten sende oluver ne olurki

X