2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
yasmınım gecmıs olsun herseyde vardır bır hayır ıkıncıyı yap anıl buyur seneye kayınvalıde bakmam derse bı kadın tutarsın evde bakar cocuga gun dogmadan neler dogar uzulme canım benım

cumartesı mısafırım vardı off cok yoruldumm dun sadece yemek yapabıldım kocı cmtsi ev süpürünce pazar gunune gerek kalmadı eylulle oyun oynadık cayu ızledık camasır bulasıkla gectı gun

polıp valla ıhmal etme ben asagı olaylarından cok korkarım ıgrenc ama ne yapalım sende gıtmeye calıs

mucıze temızlık yapcamıs bende mayıs gıbı boya olayına gırıcem oyuzden saldım halıları yıkamaya verdırırım bı kadın tutabılırsem temızlıgıde yaparız beraber

maytap bende dun tartıstım kocıyle bosver canım sabah kavga ederız 2 saat sonra barısırız :KK74:

Loer sen belli olmazsın ama bizimki adam komik oluyo ya
Yasmin taM karar vermiştim ben ama yine kıs bebeği olsun istemedim hoş olacagida meçhul ya
Biz kızım ve kızımın en kıymetli ablasiyla parktayiz
Coştu bizimki valla

Loer sen belli olmazsın ama bizimki adam komik oluyo ya
Yasmin taM karar vermiştim ben ama yine kıs bebeği olsun istemedim hoş olacagida meçhul ya
Biz kızım ve kızımın en kıymetli ablasiyla parktayiz
Coştu bizimki valla

Mucize ha deyince olmuyoki.Belki yazın doğsun diye ayarlama yapıp kalamıcaksın ve yine kış bebeği olacak.O hemen hamile kalıveren çiftlere özgü bi düşünce.Bizim öyle lüksümüz yok:KK43: Yaşlandık gari..Bak Gülizim tutmuyo diyo:KK43:

yasminim bebek çalışmalarımı başladı hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah haa deyince tutmuyor ki gerçekten belli olmaz ne zaman olacağı
benim kuzenin ilk çocuğu normal oldu ikincisi tüp bebek oldu tutmadı çok uğraştılar düşün yani

Beyazım sen deyince aklıma geldi.Vukuat yok dedin ya.Ben de hep kocamı kötülüyorum ya birazda öveyim.Cumartesi 11 gibi evden çıktım.2 Doktor randevum vardı ve bilgisayar aldım.Bu yüzden eve girişim 5,30 du.Ben gelene kadar evi silip süpürmüş, barbunya, pilav ve çorba yapmış.Çamaşırlarımı asmış.Yükümü aldı kocem..

aferin yasminim cesur ol biraz inşallah sağlıkla sorunsuz olur

kocana da kocaman bir aferin arada olmak lazım böyle işte tebrik ettim kendisini
benim kocam o son kavgadan beri melek melek,ağzımı bile açmıyorum yardımlar hep oluyordu zaten,ne sevgi sözcükleri ne romantizmler anlatamam,sevgililik günlerimizdeki gibi herşey,taBİ ESKİSİ KADAR ETKİLEMİYOR BENİ ARTIK AMA BÖLE OLMASI GÜZEL

beyazım hosgeldın canım
ohh ohh masallahh yasmınım ve senın kazmalarda bıraz ıncelme var :KK52: darısı benımkıne

Ay her zaman yardım ediyo ama çenesi yıldırıyo.Valla bende ödüllendiriyorum her bakımdan.Kurabiye, kek ne isterse yapıyorum.İnce şeyler giyiyorum.Benim hakkım da yenmesin yaaanw:))

hayatım herseyi ver bu erkekler doymak bılmıyorkıı :KK37:

Bazen erkeklerin bu tutumuna kızıp haksızlık bu diyorum.Sonra düşününce erkekler böyle olmasa , herşey kadınlara kalsa insan soyu tükenir.O yüzden doğanın kanunu bu diyorum.Hoş Beyazım gibi olsa her kadın bu tez çürür:))

ben kaçıyorum şekerler toplantıya 5 dk kaldı kociş gelmedi o bırakacaktı arabayla off of ben hazır olayımda bari

oradan da kursa geçicem yarın fırsat olursa görüşürüz

güle gule canım emeklerın bosa cıkmaz ınsallahh

kadın oluyorsun anne oluyorsun hızmetcı oluyorsun onlar sadece baba ve es oluyorlar vallahı bu ne yaa kendını unuturyor ınsann

X