2008 Kasım Anneleri

Benimde hayatım Anıl oldu hep.Ama sevdiğim renk var.Henüz kaybetmedim onu:))

Nazlım akşama taze fasulye, mercimek çorbası, bulgur pilavı ve köfte var..

Ben kocike etli nohut yaptim:)) pilav ve börekte var.

bazlimo yorulmusundur iyice,dinlen biraz.kuzuyada gecmis olsun.

cok ilginc hayatimdaki tüm öncelikleri deniz aldi,simdi herseyim ona endeksli benimde.

ama yinede dinledigim müzikten,nebilim arkadaslarimla zaman gecirmekten vazgemiyorum ben.

kız yasmin bu mevsimde tadı olurmu gı yeşil fasulyenin konserve falanmı yoksa

mucizem ben oğlum kocam bide mp3 çalarım olmadan yaşayamam tek olmazsa olmazlarım onlar onlarla yaptığım herşey güzel onlar olmadan herşey yavan

arda yokken tren garına giderdik yaz kış farketmez ben saatlerce fotoğraf çekerdim kocamı kuru bi yaprağı ahh ne günlerdi.o vakitleri özlüyom
bir zaman kadar ardayıda dışarda çekmek hoştu ama ne vakit yürüdü aldı elimden makinayı bıraktım artık. makinamın ağzına etti sıpa korkumdan iyi bişey alamıyom
:KK59:

iyi görünürde herkesler iyi..
çileğim aman sıkma canını olmuş.. bu konuda polipe katılıyorum erkekten arkadaş olmaz... benimde liseden arkadaşlar var facede ama muhabbetimiz yok.. bir tane biryerden eklemişim oda dengesiz hareketler sergileyince dedim eşime hemen onuda silmiş benim hesaptan bir gün konuşmadı ertesi gün bişey olmamaış gibi devam ettik anladımki çok yakının olmayınca eklemiyecen erkek sinek minek mokunu çıkarıyorlar sonra...

mucizem benimde öyle çok dediğim bişey yok pek ama senin değin gibi sevdiğim sevmediğim renkler var ama kocim kuzularım yanımda olsun herşey bana güzel gelir bana söylene küçük bir söz yapılan hoş bir harekt beni mutlu etmeye yeter.. sanırım çok açgözlü değilim bu konularda bende düzüm olursa olur olmazsa başka bahara der hayata devam ederim .. sıradan bir hayat işde..

yasmin menün güzel daha ne olsun bende geldik geleli geçiştiriyorum sulu lezzetli bişeyler yapmam lazım bakıcam artık Allah ne verdiyse...gerçi adı belli olsa işim kolaydıda dolabı bir karıştırayım...

benim kuzuların uykusu gelmiş gece kaan uyutmadı babasını dolaylı olarak benide...şimdi koci uzanmış bende kuzuları uyutup yemeğe girişeyim...

Simdi kocik aradi,erken ciktim geliyorum dedi..Ben tavirliyimya iyi gel napim dedim?Disariya cikalim abrisalim dedi:) ohhiiiii avm ye gidelim biz denizle oyun odasinda oynariz sen gez dedi..tamam kabul ediyorum dedim:) ben kacar salatami yapim süslenim :))))

selam geldim gelir gelmez kocayla atıştım oturdum pc başına
mucize nan özelden ismini yollada ekliyek seni faceden
benimde olmazsa olmazlarım vardır ama öyle aman aman bişeyler yok .eskiden daha çoklardı kendimle daha çok uğraşırdım ama çocuklardan özelliklede memodan sonra kendime pek vakişt ayıramaz oldum işler daha uzn sürede bitiyo neyse aman gene isyan bayraklarını çıkarmııcam eşşek kadar oldu zaten hızla büyüyo öpmeye koklamaya doyamadım daha biyeremi yetişcek anlamadımki .
akşama izmir köfte ve pilav yapıucam
bide tarhana çorbası istiyorum sıcak sıcak iyi gelir

Polipe hatun buzluğa atılanlardan kııı..Hemen domates, soğan ve biberi kavurdum.Katıverdim içine:)

Çayın yanınada kurabiye ve kek yaptım.Damla çikolatalı.Yiyemiyorum ama:KK43:(

Mucize kadın ben artık zevk aldığım bişi kalmadı diyorum.Hayatımın tamamı Anıl oldu diyorum hah:)

Nazlım kenarda köşede vardır bişiler senin..

çilek maşallah kocana her akşam çıkarıyo denizi bide avm de sen gez biz denizle oynarız z
daha 1 kere bilmem mustafa memoyu elinden tutup dışarı çıkarsın
ya benimkininde ayrı güzellikleri var mesela akşam yedirir içirir altını değişiri uyutur çoğu zaman ben ense şeklinde tv izlerim

çilek maşallah kocana her akşam çıkarıyo denizi bide avm de sen gez biz denizle oynarız z
daha 1 kere bilmem mustafa memoyu elinden tutup dışarı çıkarsın
ya benimkininde ayrı güzellikleri var mesela akşam yedirir içirir altını değişiri uyutur çoğu zaman ben ense şeklinde tv izlerim

Disarida biz hic beraber alisveris yapmayiz,deniz hep babasiyla oyun odasinda yada elektronik dükkanlarda olur.Benle gezmez hic.Denizi hic ihmal etmez canim,her aksam istisnasiz cikartir ben cikartmadigim icin :))) ama mesela,yedirir uyuutur filan ama alt temizligini pek yapamaz.bir iki defa yapmisti galiba ben yokken.

Tun eve gec geldigi icin vicdan yapiyor denize karsi,onun icin her firsatta onla oynuyor.Ben salona hic gecmeden yataga ciktigini hatirliyorum onun.Gelir mutfakta yemek yer ve disari cikarlardi,o zaman deniz 1,5 yasinda filandi durdan sustan anlamadigi dönemelr yani.

Anlattıklarınızdan sonra kendimi intihar etmeye karar verdi.Kocam Anılın altını bir kere bile değiştirmemiştir.Yemekde yetirmez.Avazım çıktığı kadar bağırdığım anlarda Anılla oynar.Birkaç kere kendiliğinden oynadığını da gördüm.Banyosunu ben yaptırırım ve hiçbir zaman Anılı babası uyutmamıştır. Cidden çok üzgünüm bu duruma, özeniyorum size.Bir de şiir klubüne üye ince kocam..

Anlattıklarınızdan sonra kendimi intihar etmeye karar verdi.Kocam Anılın altını bir kere bile değiştirmemiştir.Yemekde yetirmez.Avazım çıktığı kadar bağırdığım anlarda Anılla oynar.Birkaç kere kendiliğinden oynadığını da gördüm.Banyosunu ben yaptırırım ve hiçbir zaman Anılı babası uyutmamıştır. Cidden çok üzgünüm bu duruma, özeniyorum size.Bir de şiir klubüne üye ince kocam..

ya öyle söyleme,herkezin hali baska iste.Belk iesin anil büyüdügünde cok ilgili bi baba olcaktir,nebilim belki simdi onun gözünde anil hala bebedir ve ona yetemiyorum diye ilgilenmiyordur.

Burda yani nirgede kültürdür babalar her pazar bebeleri arabasina atar dolastirir,tun bence buraya cok iyi entegre olmus ender türklerden:) o yüzden hic yadirgamaz yapar yani.Yolda gören türkler sasirir halina,cünkü hepsi kahfededir aksama kadar.

INSANLARI MEMNUN ETMEK COK ZOR YASMINIM,bende bazen bu halden SIKILIYORUM.neyse Sikma caniniii kizarim bak:KK47:

ben geldım
aslında gıdıcem de ayak sallıyorum ıste
telefon beklıyorum

benım kocanın hakkını yemeyeyım
o da pek ılgılenır kuzıkoyla
her bır ısını yapar sagolsun
alt degıstırme, yedırme, yıkama, gezdırme, gece kalkıp ılgılenme vs.
sıır klubune falan uye de degıl ıncelık yok maalesef

bende yemek yok ne yapsam dıye dusunuyordum kı
annem aradı dayımlar gelmıs bızı beklıyorlarmıs
he he he tembelım yaa ılla kı onume cıkıyor fırsatlar :KK53:

nazar değdirecen enişteye yasmin:KK1:

bende bi kaçıyım markete gidiyim reyonlar bana fikir versin ne pişireceğime dair.iyi tatiller herkeze

ben geldımmm
ıslerı kolayladım ne kadar cok ıs bırıkmıs bır haftadır ıs mutfak arasında yapılması gereken evraklar bırıkmıs toparladım yarınada ısım kaldı
ahcımız bugun sabah geldı carcabuk her ısı yaptı 1230 da yemegımızı yedık mutfagı bır duzenlemıs sok oldumm kadından kadına fark var vallahııı

nazlımo gecmıs olsun canım ya demlenmıs caya pamukla batırıp goze maske yap ıyı gelır ( doktorunuza sor yınede canım)

bekarken sınemaya gıderdım unının ıcındekı tıyatrolara katılırdım yemege gıderdık arkadaslarla sımdı en son ne zaman basbasa yemege gıttık hatırlamıyorum kocıko sınemadan sıkılır dızı bıle ızlemez sadece tırlar vadısıne bakar sınemaya da gıtmez evde oturmayı tercıh eder evını sever küflüü
ama kızıma bakar ustunu altını degıstırır banyo yaptırır benden guzel bakar allah var yanlız ev 3. dunya savasından cıkmıs gıbı olurrr :KK52:

aman yasmin takılma ya herkewsin kendine göre iyi kötü yanları var onuda öyle idare edicen bak en zından şiir klubüne üye bizmkinden şiirin ş sini bir nişanlıyken gördüm onuda birnden netden felan çalmıştır yani....:))
çocuklar konusunda ilgilidir çoğu zaman gece kaanla hep o ilgilendi ilacını verdi altını değiştirdi sütünü hazırladı felan ama bazen bir sözle ödüyor tüm yaptıklarını...

çilek hatun iyi gezmeler size...
lorem sende yine hazıra konmuşun çok şanslkısın kı...

bu arada yemeğimi koydum dolapta köfte vardı.. köfteli patates yemeği yaptım pişiyor.. yanına pilav yapıcam dündende mercimekli pirinçli çorbam var blendırdan geçirmiyorum öyle posalı bağırsaklarına iyi geliyor kuzuların dün içtide bugün içmedi kaan ama acıkacak bir şekilde ne yapım...
bu arada dr. marketden alına hazır bişey hiç vermeyin dedi ben meyve suyu felan veriyordum kesiyoruz onu dolaptan vişne kompostosu yapaıcam yarına sonrada kayısı yaparım içerler ..

sağol ıcırım dr. götürmeden önce bende öyle açtıom gözünün çapaklarını.. bugün kremle damla verdi onları kullanıcaz...antibiyotiğimizde var...:KK43:(

iyi mutfak derdin bitti gelen kadın marifetliymiş baksan hemen çekip çevirmiş mutfağı..
sende işleri kolaylamışın...

aman benimkide tüm diziler gıcık dediğin gibi bir tırtlara bakar... bizdede yok sinema tiyatrto herşey nişanlıykenmiş kandırmış beni..:))))

X