2008 Kasım Anneleri

selam cicikler günaydın
sanki kış ayından birden bahara düştük bugün
nasıl pırılş pırıl güneş var genel anlamda iyi olsamda hastalıklı gibi öksürüyorum yoksa kendimi sokaklara atardım ben bugün .neyse haftasonu için söz aldım heriften paso gezicez pek sevgi böcüğüyüz bu aralar maşallah bi dediğimi iki etmiyo herüfüm :))
lore hanım bi haftasonuda misafir gelmesin sana banamı öyle geliyo sanamı çok misafir geliyo
ben haftasonu geln misafiri hiç sevmem ama çalışan kadınlar için aksi mümkün olmuyo tabi kolay gelsin yavri

Günaydın kasım kadınları.Çok yoğunum , işim hafifleyince gelicem..

Lorem yarın ben çalışıyorum:KK43: Anıl sabah bağıra bağıra ağladı gitmeyelim diye.Neyseki karla buzla kandırdım.Heryer buz:KK43: Yarın içinse hazır bişiler alıverirsin, sıkıntıya girme:KK56:

valla bana da oyle gelıyor
bana bu sıralar pek sık mısafır gelıyor dı mı
kocaya hala trıp attıgımdan gezme teklıflerıne de kanmıyorum

valla gelırse de yabancı degıl
amcam ve yengem gelecekler
dolma annemden zaten
ben ne yaparım bılmıyorum ama tatlıyı dısarıdan alacagım kesın
aslında bu sıralar canım su boregı yemek ıstıyor ama bakalım
kasmıyorum zaten

günaydın güzellerim benimmm
çok eğlendim dün akşam çok resimlerden de anlayacağınız gibi
kocide istanbuldaydı rahat rahat takıldım valla

lorecim valla çok misafir geliyo sana heee valla bütün hafta evde yokum
birde hafta sonu teleşa giremem kusura kalmasın hiç

kanka pazar gün bağdat cad. madem kocin gezdirmeye söz verdi oraya uzanın looo:KK55:

günün şarkısı benden
polip bacıya karşılama olsun ;

güzeller içinden bir seni seçtim
kalbimi sana, bir sana verdim
biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek
felekten bir gece çalsa
tir tir edip söylenmesen
kan ter içinde eğlensek
son gülenin hatrına

:KK24::KK24::KK24::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kanka kusura bakma 1 hafta evde hasta yattıktan sonra kocalarımızın suratlarını çekemiicem başka bi zaman başbaşa bebem
japonya depremini duydunuzmu 8.9 şiddetinde ve tusinami olmuş seyrediyorum çok ürkünç
japonya bu konuda uzman ama doğaya karşı duramamışlar yazık istanbul nolur Allah korusun:KK43:((

aman ne bakacam kusura kusura burda bakılmıyo bak sen keyfine zaten bizim randevu saat 09:30'da 11'de biter işimiz sanmam çok takılalım

evet koskoca japonya bile duramadıysa ayakta türkiye için hiç bir şey düşünmek bile istemiyorum
allah yardımcıları olsun

sadece tusunamı yuzunden kayıplar var onun harıcınde bınalarda felan bısey yokk su arabaları agacları goturuyor bınanlaın yanından hıc bır sey olmuyorrr
yıkılma adına bısey yokk
o fay yıkıntıların turkıyeye gecıp buyuk deprem olmasından korkuyorum

günaydıın güzeller iki gün iş yerine gelemedik valla kardan sonunda bugün çıkabildik abe ya o neydi kar hayatımda ilk defa ankarada böle bi kar gördüm ben
japonyayıda duydum çok kötü ya ürkütücü çok hemde allah korusun burada olma tek bi canlı kalmaz ayol

noruyonuz hanımlar
herkes cumaya mı gıttı yoksa
ben dısarıdaydım ıslerım vardı hallettım
ama basım dondu valla zor attım kendımı ısyerıne

günaydın fındıklarım bende cuma vaazımı verdim namazı da kıldırıverseydin dediler yok yoruldum onuda sen yap dedim imama geldim

şarkımızda iyimiş aldım kabul ettim dincer hanımm

buralar ayaz kızlar heryer buz tutmuş hakkımızda hayırlısı

Yaw gece Anıl 3 kere kalktı, artık kalkacak takatım kalmayınca, kalkmadım, uyudu..Uykusuzum ve çok meşgulüm.Bu adam yine yığdı işleri.Birde kuyruğuna basmaya gelmez bugün, çatacak yer arıyo..Ara ara gelmeye çalışırım..

ohh hareket geldi sayfaya

benim kız kendini aşmaya başladı arkadaşşlar

bizimki halen park yatakta yatmakta hırsız olayından sonra koyamadım odasına hatun park yatağın tepesinden atlayarak kalkktı nerde tepe yüksek tırmanıyor sizin erkeklerle yarışır bu cadı

bu gün mukemmel bir ev hanımı olmalıyım evi silip sürüp güzel bir yemek yapmam lazım bu hafta çok salladım evi.dün akşam 6buçukta girdim 9 da geri çıktım yarım dı eve geldim.valla bizimki üstün performans sergilemiş kızı yedirmiş içirmiş oynamış uyutmuş.bide üstüne mutfağı toplamış görünce şaşırdım demekki arada bir depresif piskopat olmak lazım .neyse buğun melek gibi bir ev hanımı olup güzel bir yemek yapayım ,ama neyapayım henüz karar veremedim.

betül hanım çizgifilm diye tutturdu yarım saat pc ona ait gelecem hemen

ohh hareket geldi sayfaya

benim kız kendini aşmaya başladı arkadaşşlar

bizimki halen park yatakta yatmakta hırsız olayından sonra koyamadım odasına hatun park yatağın tepesinden atlayarak kalkktı nerde tepe yüksek tırmanıyor sizin erkeklerle yarışır bu cadı

bu gün mukemmel bir ev hanımı olmalıyım evi silip sürüp güzel bir yemek yapmam lazım bu hafta çok salladım evi.dün akşam 6buçukta girdim 9 da geri çıktım yarım dı eve geldim.valla bizimki üstün performans sergilemiş kızı yedirmiş içirmiş oynamış uyutmuş.bide üstüne mutfağı toplamış görünce şaşırdım demekki arada bir depresif piskopat olmak lazım .neyse buğun melek gibi bir ev hanımı olup güzel bir yemek yapayım ,ama neyapayım henüz karar veremedim.

betül hanım çizgifilm diye tutturdu yarım saat pc ona ait gelecem hemen

ehe şeytan azapta gerek demkki ,
topalak yapsana

X