2008 Kasım Anneleri

senın kafanı karıstıran kımın bakacagı meselesı mı?
zaten ıkıncı olunca kayınvalıdenın yanına yardımcı almayı dusunmuyormuydun
neden tereddut ettıgını tam olarak anlayamadım

sıkma canını
zaten doguma kadar anıl bır yas daha buyumus olacak
sonrasında senın kısa surede olsa ıznın olacak
hıc kımseyı eve alamazsanız anılı krese verebılırsın
kayınvalıden de kızımıza bakar
okul cıkısı anıl babaanneye gıdebılır yıne
aksam sız alır gecersınız genıs aıle olarak evınıze

selam hanımlar,
haftasonu kimine iyi gelmiş kimine kötü ama geçer takılmayın ya..
lorem senin güzel geçmiş haftasonu..
maytabım sende kociyle tartışmışın aman hep olan şeyler hepimize buda geçer inş.
polip hatun sanada geçmiş olsun... bence hemen bir dr. görün ultrasondan neyim korkma ben o alttan bakılan ultrasona ne çok girdim ya zamanında şimdi hatırlamak bile istemiyorum...
yasmin yine şok diyetlere giriyormuşun .. pco yu bende iyi bilirim benimde tedavi sırası oluşmuştu ilaçlardan dolayı yumurta oluşup gelişemeyenler kistik yapı oluşturmuştu ama korkulacak bişey değil endişelenme sen bir an önce başla çalışmalara istiyordun ama zayıflayım diyordun kim bakıcak felan da dert etme kısmetiyle gelir bebe onunda bir çaresi bulunur....

bende normal bir hafta sonu geçirdim dün kuzuların ikisi birden uyuyunca (bu aralar böyle denk gelmiyor artık biri uyanıp biri yatıoyor) bir çok iş gördüm halımı sildim samsundan gelirken kayınvalidem hem beyaz hem kara lahana vermişti onları ayıkladım sardım başım şişti he... kara lahanayı dün yedik beyazda hazır vaziyetde buzlukta yerini aldı..:))
bugünde koci evde kuzularla yürüyüşe çıkıcaz biraz ...

sıkma canını
zaten doguma kadar anıl bır yas daha buyumus olacak
sonrasında senın kısa surede olsa ıznın olacak
hıc kımseyı eve alamazsanız anılı krese verebılırsın
kayınvalıden de kızımıza bakar
okul cıkısı anıl babaanneye gıdebılır yıne
aksam sız alır gecersınız genıs aıle olarak evınıze

Bakalım nasıl olacak.Olacak mı di mi? Doğmamış bebeye don biçtik:)

nazlım hoşgeldin walla korkuyom ben bu ultrason muhabbetinden ya hayırlısı bakalım
oh sarmalar sarılmış mis gibi koktu burnuma çok açım
benimde canım havuçlu kek bide tahinli çörek gibi bişeyler çekti mayalı pofidik pofidik

güzel haftalar hepinize kızlar
bizde yoğun ve güzel bir hafta sonundan yoğun bir haftaya girdik
valla ne karışık bir güne başladım ne tel duruyor ne kapı ev deseniz almış başını gidiyor 2 gün ev sadece otel olarak kullanınca iş yapılmayınca coştu baştan aşşa çamaşır suyla temislenecek

annem aramış başlarım işinden al çoççuuğu parka çıkar daha önemli diye bir sürü laf saydı

kız zaten kuduruk modda.önce buraya bir bakayım sonra herşeye koşarım dedim

yasmin geçmiş olsun canım vardır herşeyde bir hayır

maytap canım ne demişler dumanını yel alır paranıda el alır .sen azımli hatunsun bırakırsın sen.

polip korkunun ecele faydası yok haydi dr

polim sen bilirsin zamanını kapatıyorum konuyu..:))
sarmalar iyi oldu gerçekten...
benimde canım havuçlu kek tarzı bişeyler isityor kuzulara yapım dedim şimdi oturup kendimde yiyeceğim samsunda neler gitti neler offf iyice zıvanadan çıkmadan önüne geçmeliyim...
zaten bu ara alamadığım misafirimi alıcam dünde bir arkadaş çağırdı.. misafire yapılacak nasıl olsa kuzularım nasiplenir... gezmede de Allah Kerim bakıcaz işde..:))

nazlı hoşgeldin

lore ssende eşim gibi çoçuğu bahane edip çocukluğa geri dönüyon dimi:)))
ay çok komik oluyor koca adam kayak tepelerinde

yasmin kız valla sen becerikli hatunsun çocukta yaparsın karıyeerde

boşver her şey olacağına varıyor zaten düşünme sağlığın için gerekeni yap:))

Mucize hanım Mucize hanım küçük gösteriyo yüzün ama seninde yaş var.Senide bekliyorum.Gülizle konuştuk az önce , uğraşıyom, daha yok diyo.Yaş ne kadar erkense o kadar iyi olur.Hep beraber doğuralım:)

sende hoşgeldin mucize hanım işler konusunda kolay gelsin bugün benim ev temiz sayılır zaten koci evde iş yapılmaz...
hadin bakalım teker teker açılışı yapmaya başlayın ikincilerin benim öyle bir derdim olmadığı için rahatım ..:))))
neyse hadi çıkıyorum artık.. kuzuları hazırlayımda biraz yürüyüş yapalım hava çok güzel....

dusunun hatunlar dusunun
bırakmayın kardessız bebelerı

karnım acıktı yıne
benım de derdım oldu acaba ne yesem dıye
ama canım kahve ıstıyor

selam güzellerim nasılsınız
ben iyi diyeim iyi olayım hafif bi gribal enfeksiyon var ama acayip halsizlik bitkinlik var üstümde kaç gündür ve aksilik bu yaa bir o kadar da yoğunum bu haftalarda. veli toplantıları dersler vs... bugün bile toplantım var zümre başkanları toplantısı az sonra ona gidicem
bizde fazla havadis yok,herşey rutin şimdilik devam edip gidiyor
eymen kreşi bıraktı bu arada,maceramız kısa sürdü benim köftehor oğlum sabahları uyanmıyor,uyanmak istemiyor uyandırıp zorla götürünce de biz dönene kadar ağlıyor orada,biraz zorlasak alışırdı ama daha iki yaşında her sabah hadi oğlum kalk demek ve onun öyle zorla kalkışını görmek benim de hoşuma gitmedi nasılsa hayatı boyunca bunu yaşayacak bari biraz daha rahat etsin dedim inşallah önümüzdeki yıl başlayacak

X