2008 Kasım Anneleri

selam milletttt...kocikle azcik tartistim,facede bi arkadasima yorum yaptim.

neymis efendim niye erkeklere yorum yapiyormusum,yazdigimda su"evet cok güzel" bi sarki icin yazmistim.

hic böyle seyelr yapmazdi arada gicikligi tutuyor,birdaha yazma erkeklere dedi.ya sacmalama ben ne yazdimki o arkadasim filan dedim,hayir istemiyorum yazma diyoru mdedi.acci ksesini yükseltti filan.biraz baristik ama ben tavir yapiyorum:)) iste büle.

selam milletttt...kocikle azcik tartistim,facede bi arkadasima yorum yaptim.

neymis efendim niye erkeklere yorum yapiyormusum,yazdigimda su"evet cok güzel" bi sarki icin yazmistim.

hic böyle seyelr yapmazdi arada gicikligi tutuyor,birdaha yazma erkeklere dedi.ya sacmalama ben ne yazdimki o arkadasim filan dedim,hayir istemiyorum yazma diyoru mdedi.acci ksesini yükseltti filan.biraz baristik ama ben tavir yapiyorum:)) iste büle.

benimki o tarz muhabbetlere hiç mahal vermemek adına asla istemiyorum öyle bi sosyal gruba üyelik demişti:KK20:benimde çok umrumda olmadı. seninki en azından canını sıkan şeyi sölemiş benimki kendi kendine 1yıl küserdi benim hiç haberim olmazdı

benimki o tarz muhabbetlere hiç mahal vermemek adına asla istemiyorum öyle bi sosyal gruba üyelik demişti:KK20:benimde çok umrumda olmadı. seninki en azından canını sıkan şeyi sölemiş benimki kendi kendine 1yıl küserdi benim hiç haberim olmazdı

yok üyeligime karisamazdaaaa,nebilim niye öyle söyledi kizdim bende.yazdigimda kötü bisiy yok,gereksiz hassasiyet yapti bence.neyse az bi süre kimseye bisiy yazmim bari :)

İnanmayacaksınız ama kocamda şiir klubüne üyeymiş.Maillerine bakarken gülüyoruz bazen:)

Ziyaretçilerden selam istediğine emin misin?

İnanmayacaksınız ama kocamda şiir klubüne üyeymiş.Maillerine bakarken gülüyoruz bazen:)

Ziyaretçilerden selam istediğine emin misin?

haaa evet evet,kimse yazmayinca yazik onlar bari yazsin bana bos bos okumasinlar dediydim..

yalniz siir kulubune her benim diyen uye olamaz bence,demekkii potansiyel romantik esin,.bravo vallahii...ben cok taktir ederim bu tur seyleri..

haaa evet evet,kimse yazmayinca yazik onlar bari yazsin bana bos bos okumasinlar dediydim..

yalniz siir kulubune her benim diyen uye olamaz bence,demekkii potansiyel romantik esin,.bravo vallahii...ben cok taktir ederim bu tur seyleri..

Bende takdir edicem, içlerinden birkaç tanesini kulağıma fısıldayınca. Maç sloganı duymaktan bıktım usandım :)

çileğim belki bana kızıcan ama seni tenzih ederek konuşuyorum

eskiden bu lafa en sinir olan insanlardan birisiydim ama 28 yaşımda yılların tecrübesi ve art 2,5 yıl 33 erkekle tek bayan olarak çalışmış biri olarak bu konuda master yaptım diyebilirim sana şunu diyeyim

erkekle kadın arkadaş lığı diye bişey yok ve bunu tüm erkekler her eğitim durumundan hertürlü sosyal çevereden erkekde onaylar emin ol.

o arkadaşlık sadece bizim kafamızda ve içimizde onlarda öle bi düşünce yok
üzülerek itiraf ediyorum

tok tatlim niye kizayim..Hayir ben sasirdim cünkü tun genel olarak öyle cok kiskanc saplantili birisi diildir.illaki herkezin belli ölcüleri vardir ama hani öyle beni cok sIkan nebilim oraya gitme onu bunu giyme tripleri yoktur.Bu bahsettigim kiside benim taa liseden arkadasim.yazdigim seyde öyle özel bisi diil filan.neyse ssirdim ama dedigine katiliyorum.erkekler malesef bu konuyu farkli algiliyor.onlaragöre bi kadinin normal sartlarda bi erkek arkadasi olmasi fikri bile yok.

kıskanılacak hatunsun cılegım ne dıyeyım adam kıskanmıs demek kı

benım kocı cok kıskanctır bılıyorsunuz ama hıc soylemedı sımdıye kadar boyle bır sey soylese emınım ben de kotu olurdum

karnım acıktı
ıslerım cokkk
ama calısmak ıcımden gelmıyor
ne yapsak acep

aay ben geldim kızda bir huysuzluk bir huysuzluk hasta olma belirtileri veriyor yine.çizgifilm izlerken filim takıldı diye sen pc fırlat yere bi geldim ki masa bi yerde kendi bi yerde pc biryerde uyuttum şimdi.

çilek benimki de öyle aşırı kıskanc değil ama facebook a sinir oluyor sırf beni takip etmek için kendine facebook hesabı açmış tek arkadaşı benim.çilekcim sende kıskanılmayacak gibi değilsinki.
bide errkekler hem cinslerini erkek milletinin düşünceleri ni bildiklerinden birasda daha hassaslar.benimki hep der sen bilmezsin bu erkek milletini diye

polip bu kızla buğun topalak mumkiun değil halbuki bizimki terbiyeli ekşili eksili pek sever
ama tellefonlarımıa çıkmadı çok kızdım yine yapmıyorum ona özel yemek falan allah neverdiyse

ŞİMDİ size bir soru akşamdan beri düşünüyorum;hayatta en cok sevdiğiniz yapmaktan mutlu olduğunz olmazsa olmazınız varmı ve en çok sevdiğiim renk gün sayı falan gibi şeyleriniz

dün akşam arkadaşlarlla otururken herkez hayatta yapmaktan zevk aldıkları mutlulk duydukları şeyleri sayıyorlar ben farkettim ki benim hiç öyle birşeyim yok kimi yüzmekten kimi yemekten kimi flm izlemektenn falan filan tamam ben de bunlardan keyif alıyorum ama benim için en çk diye birşey yok ençok sevdiğim renk diye sayı diye bişey yk sevdiğim renkler var sevmediğim renkler var böyle düşündüm ve kendimi dümdüz kuçuk şeylerden multlu olmayan biri olarak gördüm ve iyice mutsuz oldum nasıl ama. ee sizin varmı enleriniz?

mucizem aman benim kocisin fcesi var ama anlamazki,hatta ayalrca girmedigi olur ben girer ayarlarim hep :)

kirk yilin basi girmis ona denk gelmis yorumumda iste..

sen bizde yoksun dimi facede?

benim vazgecilmezlerim var,hemde cok var:)renk sayi gibi diilde hayata bakis olarak var benim illakilerim.

heee çilek benimki de anlamıyor aslında geçen dedimki istesem senden gizlerim ben paylaştıklarımı falan dedim nasıl dedi gösterdim bir iki birşey özelleştirme falan daha gıcık oldu

evet canım ben yokum sizde facede

ne güzel yapmaktan ençok keyif aldığın şeylerin olması.mesela benn gezmiyi alışveriş yapmayı hoşuma giden bi filmi izllemeyi arkadaşlarla oturup keyifli muhabbet etmeyi severm ama ençok diye bişey yok

Denizden evel daha cok vakit ayiriyordum kendime,dolayisiyla illakilerim filan kesinlikle degismiyordu.Rutine baglamistim biara kendimi.ama simdi o kadar vaktim yok malesef:KK43:((

naber hanımlar,
yorgunuluk kahvemi içerken bir bakayım dedim...
dün benimki akşam halıflex gelecek deyince koşuşturmaya başladım koltukların altını sildim tekrar onlar geldi her yer oynadı yerinden gecede kaan uyutmamıştı..

bugün kaan beyi doktora götürdük üşütmüştü gözleride çapaklanıyor sabah açılmıyordu enfeksiyonda kapmış hem çocuk hem göze gittik eve gel kahvaltı hazırla topla yatak odası dolabım karışıktı daha doğrusu kuzular samsuna giderken karıştırmıştı onları düzenledim çamaşır at ser bu vakit oldu..

daha yemek yok ne yapacaksam...:KK43:(

ne var ne yok geçmişe bakmadım şimdi bir dolanayımda geleyim...

X