2008 Kasım Anneleri

bende gidiyim benim tosun paşa ev gezmesindeymiş kreş arkadaşlarıyla ben alıcam
öptüm hepiciğinizi dantelli donlu günler olsun inşallah

günaydın hanımlar,
naprsınız öözledim sizi valla...:))))

dün gece 12 de geldik kaan yolda uyuduğu için zor uyudu 2,30da oda içeri odada kanepede sabaha kadar tutulmuş her yerim havada bulanık yağmurlu ama çamur yağıyor resmen...
yinede oraların havsından iyiymiş yumuşak dondum oralarda..

Günaydın kızlar.Evdeyim bugün.Hava muhalefeti yüzünden çıkamadık.Cumartesi çalışıcaz.Dün kabus gibiydi.5,30 Gibi çıktıkişyerinden.Fırtınalı kar yağıyordu.Çankaya yokuş olduğu için otobüs filan yoktu.Yürüdük caddeye kadar.20 metrede bir kaza var.Sonra taksi bulduk, 4 kişi bindik.1 Saatte Kızılaya gidebildik.Heryer mahşer gibi kalabalık, otobüs yok, bir iki halk ototbüsüne insanlar binmeyeçalışıyo.Su kaplumbağaları üst üste yapışık durur ya , aynen öyleydi otobüs kapılarındaki insanlar.Metroya biniyim dedim, metro hareket edemiyo, kapıları kapanamıyo insanlar yüzünden.Zar zor izdihamla bindik.Ulusa stadyuma kadar geldim.Sonrada yürüyerek eve.5,30 gibi başlayan yolculuğum 8 de bitti:) Sabaha kadar yağdı, halen yağıyo kar.Patronu aradım gelemiyoruz diye.O işyerinde:)) 13 Senedir çalışıyorum hiç böylesini görmedim..Kabus gibiydi dün..

ya evet yasmin yollar kötüydü dün bizde yoldaydık bazı yerler bahar havası gibi bazı yerler kardan tttttipiden göz gözü görmüyor.. giderken 13- saatde gittik gerlirken çok uz<un sürdü ya sabah 5,30da oradan çıktık gece 12de evdeydik yollar kötü kuzular hastalandı yolda kustu kaan sık sık mola verdik.. ha birde ufak kaza atlattık arabamız kaygan yolda kaydı yön levhasına çarptı sol far ve tampon gitti bunada şükrettik tek göz ışıkla geldik gece yavaş yavaş geldik çok şükür evimdeyim bende...

Nazlım hoşgeldin.Geçmiş olsun hem kuzulara hemde atlattığınız kaza için.Yine iyi gelmişsiniz.Ben 45 dakikalık yolu 2,5 saatte geldim.Neyse bitii şimdilik.Nasıldı gelin hanım, tontişler ne yaptılar?

hoşgeldin nazlımelek
günaydın kar kraliçesi yasminn

ankara felaket bende akşam haberlerde izledim
allah korusun hepinizi bugünde anıl ile birlikte karın keyfini çıkartın işte
ayrıca patronun iş yerinde olmamasına şaşırmadım o bir şerrooo :KK37:

sağolun kızlar.. bizim şanstan son güne kadar iyyiydi hava ama olacağı varmış işde bişeylerin ..

yasmin gelin hanımı bana benzetiyorlar sadece boydan kaybediyor..:))) hatta ailesi bile benzetti eltiler birbirine benmziyor diye.. kendi halinde sakin samimi geldi.. aman zaten benle yaşamayacak sonuçta kaynımla ikisinin anlaşması önemli gerisi boş.. kaynımda evlilik lafı etmeyen ettirmeyen biriydi kısmet olunca işde bir anda oluverdi bitti.. bakltım kefi yerindeydi... bohçalarını ben hazırladım ütüledim aracı kadında gelidi yerleştirdi gittik yüzkleri taktık aile arasında geldik..

tontişlker ise çok mutlulardı sormayın el üstünde tutuldular bir dedikleri iki olmadı babannenin peşinde anane diye dolandılar arada nenne dediler dedeyle oynaştılar amcalarıylada abi abi diye takıldılar..:))
babannemiz iki arada bir derede yine üzerlerine a dan z ye düzdü kıyafetlerini iyiydi değişiklik oldu bizede..işde gelirken havalkardan birazda orada soğuktu hastalandılar ama baktım şimdi ateşleri düşmüş çizgifilm seyrediyorlar...

samsundayken telden girdim azcık okudum daha doğrusu okumaya çalıştım ama zor yazılıyordu kuzularla boşverdim...

beyzım meleğim bir ara kocasıyla limoni olmuş ama düzelmiş sanırım...
maytpda ailecek hastamıydı onada geçmiş olsun..
mucize hanımda resim koyacaktı baktım hemen koymuş silmiş birde biz görek o nur cemalini mucizem bir daha koyuver yine silersin...

bu arada geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun.. benimde durduğumuz benzinliğin marketinde alışveriş yaparken karanfil verdiler kutladılar dünki tek iyi şey oydu..:))) tabi sağ sağlim evimize gelmemiz başlı başına güzel bişeydi...insanın kendi evi gibisi yok valla..

konyada 10 cm kar var meydey meydey
yasmin kuzumu özlüyom dedin dedin al sana Allah ev hanımlığı izni tanıdı çıkar bakalım tadını
nazlım hoşgeldin
dinçer günaydınn pasiko sanada

ooo yasmınım ne guzel ıste kuzucunla evındesın
keyfını sur bu fırsatın

nazlım hosgeldın canım
cagsalım donebılmıssınız ne ala
gelın hanıma ve kayınvalıdene de maasallah

dıncer hatun ne edıyon bakem

polıpe bugun ıcımden sana dıl cıkarmak geldı :63:
bugunun sanslısı olarak senı sectım :KK9:

[ı]ooo yasmınım ne guzel ıste kuzucunla evındesın[/ı]
[ı]keyfını sur bu fırsatın[/ı]
[ı][/ı]
[ı]nazlım hosgeldın canım[/ı]
[ı]cagsalım donebılmıssınız ne ala[/ı]
[ı]gelın hanıma ve kayınvalıdene de maasallah[/ı]
[ı][/ı]
[ı]dıncer hatun ne edıyon bakem[/ı]
[ı][/ı]
[ı]polıpe bugun ıcımden sana dıl cıkarmak geldı :63:[/ı]
[ı]bugunun sanslısı olarak senı sectım :KK9:[/ı]

ehe ben bugün dişçiye gidecem şefkat göster bana dil çıkarma:KK70:

lorem polim teşekkürler hoşbuldum..
kerem uyudu kaanda uyusa yatağıma gidp yataıcam ama uyumoyor tosbağa..:)))
çok yorgunum elim kolum kalkmıyor ya.. daha akşama yemek yok...yemek derdimde başladı ..:KK43:(
bakayım uyumazsa kaan bey gideyim çamaşırları halledeyim yatak odam karışık düzenleme yapayım..
bu arada oradan hesaplı denk geldi kuzularımın yatağına arabalı nevresim takımı aldık.. onları bir yüzden ütüleyim sereyim şimdilik örtü niyetine yorgan kullanılmıyor burada bunalır kuzular sonra..

iyiyydi bebikim,önce sinema sonrada cafedeydikk biraz basimi dinledim süperdi..

10.30 gibi geldi kocik aldi beni evimize geldik..Bu arada tr ye kis gelmiss hahhahaha birazda size gelsin

burada bahar var suan,krlar eriyor hava gayet iyi ve günesli.yalniz zorla bi kis geldi ülkem felc oldu:)

burda öylr okul tatili,kapali yollar falan filan hic olmuyor,ee adamlar aliskin kisa göre yasiyorlar.

ya bu arada senin o sinirli böcügü yemek istiyorum,o bakislarda neydi öyle.sipayaa gece gece dislerimi SIKTIM yemin eiyorum...babasinada kizmisin yine,hayirdir?uzun zamandir görmüyordum ben emiralp`i cok buyumus geldi bana masallah kuzuna canim.

X