- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #97.961
31 martta istanbulda olabilirim prefabrik fuarı varmış kocaya dedim ben giderim dedi azda alışveriş yapasım var belki gelirim
de get nevarsa ye gel,kilo al tombili ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 martta istanbulda olabilirim prefabrik fuarı varmış kocaya dedim ben giderim dedi azda alışveriş yapasım var belki gelirim
Dün gecenin hatrına kutladı sanırım:))
şimdi kendinle kıyaslama bu kadıcayızı bu norveçte yaşasa memleket tropikal iklime geçer.sende varmı bu ateş yok diyosan kıyaslama heriflere haksızlık bak ben hiç kıyaslamıyom öle imrene imrene bakıyom bi ayşe arman bide beyaz melek başkada bişiycik dimem
ooovvv yasminim idolüm işin sırrı bu demekki çözdün sen olayı,yani bu geceleri daha da sıklaştırırsan bu adama yaptıramayacağın bişey yok
hahahahihihihohoho diyorum kız öldürdün beni var yaa sayenizde güvenim yerine geliyor,bazen derdim yok yok benden geçti bu işler çocuktan önce böylemiydi seksten soğudum ben off of derdim, işin ilginci benim herifte kabul ediyor bu durumu ama böyle konuşunca sizinle yok yaa diyorum daha iş bitmemiş iyiyiz iyi maşallah haftada 3-4 yapınca az geliyor çocuktan önce hemen hergün olurdu hatta biz pazatesileri tatiliz ya,ilk yıllarımızda bazı pazartesileri evde sevişme günü olarak ayırırdık günde 3-4 kez peh peh peh ne günlermiş beee
de get nevarsa ye gel,kilo al tombili ol.
ooovvv yasminim idolüm işin sırrı bu demekki çözdün sen olayı,yani bu geceleri daha da sıklaştırırsan bu adama yaptıramayacağın bişey yok
Hahahahihihihohoho diyorum kız öldürdün beni var yaa sayenizde güvenim yerine geliyor,bazen derdim yok yok benden geçti bu işler çocuktan önce böylemiydi seksten soğudum ben off of derdim, işin ilginci benim herifte kabul ediyor bu durumu Ama böyle konuşunca sizinle yok yaa diyorum daha iş bitmemiş iyiyiz iyi maşallah haftada 3-4 yapınca az geliyor çocuktan önce hemen hergün olurdu hatta biz pazatesileri tatiliz ya,ilk yıllarımızda bazı pazartesileri evde sevişme günü olarak ayırırdık günde 3-4 kez peh peh peh ne günlermiş beee
elli yaşında biz yünlü kısa donlar giyerken bu hatun babydollerle gezecek salına salına.işleyen demir ışıldar yavri.devam anacım:))
Beyazım güzel hatunum valla çok orjinalsin, çok şekersin..Yirim seni:))
okurken yoruldum,masallahin var beyaz kafa..
Polipe kadın öyle pijamalar giyen kadınlar pek seksi gelmiyomuş erkeklere.Benim bir tane öyle geceliğim var.Haricinde dantelli yada satendir yazlıklar.Kışlıklar ise düz renk pijamalardır.Özel kıyafetler ise dantellidir.Çok severim:))
polipcim senın acılen yasmnımden gecelık alman lazım ne oyle abooooo
:92:
yasmınım ne zaman yenı sıparıs verıcennnnn bıseyler alıcam kendımeee