2008 Kasım Anneleri

Dün gecenin hatrına kutladı sanırım:)):KK23:

ooovvv yasminim idolüm işin sırrı bu demekki çözdün sen olayı,yani bu geceleri daha da sıklaştırırsan bu adama yaptıramayacağın bişey yok :KK47:

şimdi kendinle kıyaslama bu kadıcayızı bu norveçte yaşasa memleket tropikal iklime geçer.sende varmı bu ateş yok diyosan kıyaslama heriflere haksızlık bak ben hiç kıyaslamıyom öle imrene imrene bakıyom bi ayşe arman bide beyaz melek başkada bişiycik dimem:nazar:

:KK60: hahahahihihihohoho diyorum kız öldürdün beni var yaa sayenizde güvenim yerine geliyor,bazen derdim yok yok benden geçti bu işler çocuktan önce böylemiydi seksten soğudum ben off of derdim, işin ilginci benim herifte kabul ediyor bu durumu :KK1: ama böyle konuşunca sizinle yok yaa diyorum daha iş bitmemiş iyiyiz iyi maşallah haftada 3-4 yapınca az geliyor çocuktan önce hemen hergün olurdu hatta biz pazatesileri tatiliz ya,ilk yıllarımızda bazı pazartesileri evde sevişme günü olarak ayırırdık günde 3-4 kez peh peh peh ne günlermiş beee :KK75:

ooovvv yasminim idolüm işin sırrı bu demekki çözdün sen olayı,yani bu geceleri daha da sıklaştırırsan bu adama yaptıramayacağın bişey yok :KK47:

:KK60: hahahahihihihohoho diyorum kız öldürdün beni var yaa sayenizde güvenim yerine geliyor,bazen derdim yok yok benden geçti bu işler çocuktan önce böylemiydi seksten soğudum ben off of derdim, işin ilginci benim herifte kabul ediyor bu durumu :KK1: ama böyle konuşunca sizinle yok yaa diyorum daha iş bitmemiş iyiyiz iyi maşallah haftada 3-4 yapınca az geliyor çocuktan önce hemen hergün olurdu hatta biz pazatesileri tatiliz ya,ilk yıllarımızda bazı pazartesileri evde sevişme günü olarak ayırırdık günde 3-4 kez peh peh peh ne günlermiş beee :KK75:

Beyazım güzel hatunum valla çok orjinalsin, çok şekersin..Yirim seni:))

Elli yaşında biz yünlü kısa donlar giyerken bu hatun babydollerle gezecek salına salına.İşleyen demir ışıldar yavri.Devam anacım:))

bacılar size doyum olmaz,bana hiç olmaz biliyorum ama toplantıyı kaçırmayayım bensiz başlayamazlar da müdürden papapra yemeyelim durduk yere
öpüyorum hepinizi kendünüze,bebelerime ee hadi bari kocişlerinize iyi bakın esen kalın :KK60:

de get nevarsa ye gel,kilo al tombili ol.

hehe sen gelde senide şişireyim.ayşeye de elim boşalınca bakıcam

:KK60: Hahahahihihihohoho diyorum kız öldürdün beni var yaa sayenizde güvenim yerine geliyor,bazen derdim yok yok benden geçti bu işler çocuktan önce böylemiydi seksten soğudum ben off of derdim, işin ilginci benim herifte kabul ediyor bu durumu :KK1: Ama böyle konuşunca sizinle yok yaa diyorum daha iş bitmemiş iyiyiz iyi maşallah haftada 3-4 yapınca az geliyor çocuktan önce hemen hergün olurdu hatta biz pazatesileri tatiliz ya,ilk yıllarımızda bazı pazartesileri evde sevişme günü olarak ayırırdık günde 3-4 kez peh peh peh ne günlermiş beee :KK75:

ben istanbula gidersem atayım kendi boğaz köprüsünden aşağı ne diyo gı bu abowww
+25 +25 +25:kk77:

elli yaşında biz yünlü kısa donlar giyerken bu hatun babydollerle gezecek salına salına.işleyen demir ışıldar yavri.devam anacım:))

dondu gecelik dediniz ya geçen ben çekmeceyi bi açtım 3donumda simsonlarmıdır nedir birinde betty boop len tüm çizgi film karakterleri var seksiliği geçtik evde 12 yaşından küçük bi kız var sanır gören rezalettt geri kalanıda sporcu atleti şu bu

Beyazım güzel hatunum valla çok orjinalsin, çok şekersin..Yirim seni:))

yi beni yavrım cicibeben olayım :KK1:

okurken yoruldum,masallahin var beyaz kafa..

artık bende yoruluyorum zaman zaman diyorum ya bazen,artık arada benim de istemediğim günler oluyor kaçıyorum adamdan resmen,eskiden istemediğim zaman olmazdı aaah ah
ama yine de siz böyle deyince demekki diyorum ortalamanın üstünde istiyorum yine de eheheh seviniyorum

valla yasminim ben 50sinde de giyerim dediğin gibi seviyorum çünkü öyle giyinmeyi salınmayı :KK23:

polipim atma kıı kendini değmez:KK1: gel ben sana ders vereyim var yaa 3 güne farkı farkedersi ahahaha :KK60:

koca patates kızartması ıstedı
onu yapıyım barıı
halen ahcı bulamadık persembe amelıyat olcakmıs
cok yoruluyorum bulasık cayy yapmaktan

Polipe kadın öyle pijamalar giyen kadınlar pek seksi gelmiyomuş erkeklere.Benim bir tane öyle geceliğim var.Haricinde dantelli yada satendir yazlıklar.Kışlıklar ise düz renk pijamalardır.Özel kıyafetler ise dantellidir.Çok severim:))

Polipe kadın öyle pijamalar giyen kadınlar pek seksi gelmiyomuş erkeklere.Benim bir tane öyle geceliğim var.Haricinde dantelli yada satendir yazlıklar.Kışlıklar ise düz renk pijamalardır.Özel kıyafetler ise dantellidir.Çok severim:))

polipcim senın acılen yasmnımden gecelık alman lazım ne oyle abooooo
:92:

bak kocacığım bugün bunları aldım nasılll
ilginç gerçekten ilginç
yazık adamın tek dediği bu kibarlığından yoksa ne denirki benim zevkime siz anlatınca bende ne kadar ilginç olduklarını anlıyom yavaş yavaş:26:

X