2008 Kasım Anneleri

selamlar güzellerim,canlarım,ballarım,kaymaklarım,tahinli pekmezlerim dünya kadınlar gününz kutlu olsun :KK71:

valla bugünkü koşuşturmamla rekora gidiyorum kadınlıktan çıkıcam az kaldı,sabah 8de kalktım hazırlandım eymeni uyandırdım onu hazırladım çıktık onu okula bıraktım, koştur koştur işe yetiştim 4 saat derse girdim çıktım koştur koştur eymeni almaya gittim,eve geldik,hemen kursa gittim iki sat derse girdim şimdi evdeyim sunumumu kontrol ediyorum 17.30 veli toplantım var onunla ilgili son hazırlıkları yapıyorum az sonra toplantıya gidicem oradan çıkar çıkmaz kursuma yetişicem hemen 2 saat daha ders eve nasl gelicem bilmiyorum

birde arkadaş aramış hadi bana çaya gel diyor dedim kızım dalga mı geçiyon sen benimle :KK70: bu hafta bana dokunma haftaya bakarız :KK1:

yetmedi bu koşuşturma akşama da bir plan yapasım var nereye gisem bilemiyorum dün akşa kurs çıkışı aydına gittik 23.00e kadar oralardaydık iyi oldu,istediğim spor ayakkabısını da aldım :KK9:

bugün önce patronum kutladı bir adet karanfille kadınlar günümü,sonra eşim kutladı telefonda,dünyanın en güzel kadını kadınlar günün kutlu olsun dedi :KK69: şeker kocam pek bir formunda bugünlerde aman allah bozmasın maşallah diyeyim,dün akşam da bi şeker bi şker ne desem he diyor,arabada elimi tutmalar sarılmalar öpmeler falan tü tü tü maşşalah :nazar::KK60:

akşama bende onu ödüllendirmek isterdim ama reglim tam bittimi bakıcaz artık önce bir duşa girebilirsem bende bi bakarım hal çaresine :KK23:

yasmin adamım pcde kayıtlı tariflerde yok yarın versem olurmu yada şöle diyim mucizenin malzemeleeri eksik az yoğurtla 1çorba kaşığı sirke ekledinmi ağzında helva gibi dağılır

bakarmısın kadının tarifinede çamur attım hehehe:KK9:

Beyaz hoşgeldin sende değiştir şu nickini yangın ayşe yap nolurr:KK17:

Polipe hatun, Mucize kadın teşekkür ederim..

Icırım yok ya.Kocaya , bebeye yapıyom.Fazla olursa buzluğa atarım.Bi de siz gelirseniz çaresiz kalmayım:)

Beyazım maşşşşalllah diyorum.Akşama özel bir gösteriyi haketmiş kocan:))

Çileko benimkinin varda ne oluyo.Sabah kutladı.Bende kuru kuruya olmaz dedim:)

Polipe hatun, Mucize kadın teşekkür ederim..

Icırım yok ya.Kocaya , bebeye yapıyom.Fazla olursa buzluğa atarım.Bi de siz gelirseniz çaresiz kalmayım:)

Beyazım maşşşşalllah diyorum.Akşama özel bir gösteriyi haketmiş kocan:))

Çileko benimkinin varda ne oluyo.Sabah kutladı.Bende kuru kuruya olmaz dedim:)

hüzünlendim aradim toplantidaymis konusamadik,pöffffffffffffffffffffffff gelince bi sorum bugün ne diye..kesin abukca bisiy söyler.

[ı]noruyonuz leeeen[/ı]
[ı]ıkı dakka bırakıyorum sızı hemen gecıyorsunuz sıfrelı yayına[/ı]
[ı]ne olmus bana da soyleyın cabuk[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cılegım yap canım[/ı]
[ı]bu kocalara yaranılmaz[/ı]
[ı]ne kadar tepesıne cıkarsan o kadar kıymetlı olursun[/ı]
[ı]bosver canım ne kadar cekebılıyorsa o kadarını yap[/ı]
[ı]aman agır kacma tabıı[/ı]

seni bugün yok yazdık nerdesin kız sen
:KK75:

polip senin çamurunun karşılığında hemen veriyorum kandil simidi tarifini
250 gr katı yağ

1 paket ktozu
1 bucuk tatlı kaşığı tuz
1bucuk taatlı kaşığı mahlep
1 çay bardağı sıvı yağ
yarım çaybardağı şeker
yarım çay bardağı limon suyu
1paket susam
unu kendin ayarlıyon malesef
susam hariç hepsini kat karıştır
susami teflonda şöyle bir kavur halkaları ÖÖnCE yumurta akına sonra susama batır pişir ye afiyet olsun

polip senin çamurunun karşılığında hemen veriyorum kandil simidi tarifini
250 gr katı yağ

1 paket ktozu
1 bucuk tatlı kaşığı tuz
1bucuk taatlı kaşığı mahlep
1 çay bardağı sıvı yağ
yarım çaybardağı şeker
yarım çay bardağı limon suyu
1paket susam
unu kendin ayarlıyon malesef
susam hariç hepsini kat karıştır
susami teflonda şöyle bir kavur halkaları öönce yumurta akına sonra susama batır pişir ye afiyet olsun

pasta kek muhabbetinde seni donumda sallarım diyon yani
sen kimsin dur ben bi veriyim diyon yani
:84:amannn tutmayın beni yolcam ben bunu:KK57:

Tarifi babamda verir yapda yiyelim onan sonra konuşalım:9
:

çilekom benimki de arada bir odunluğa hevesleniyor yontuveriyorum oturuyor yerine :KK60: ama böyle günleri pek kaçırmaz
güzle sözleri eksik etmez sevgililer gününde bir not yazmış mevlana adnan karışımı bişey yapmış oy oy oy çok güzeldi çiçeğin üstüne koymuş

polipem yaparım bebeğim seni mi kırıcam eheheh valla haa bu regl dönemlerini hem seviyorum hem sevmiyorum özledim yav kocamı

yasminim kutlamış en azından adam bak hakkını yeme kuru muru buna şükür

çilekom benimki de arada bir odunluğa hevesleniyor yontuveriyorum oturuyor yerine :KK60: ama böyle günleri pek kaçırmaz
güzle sözleri eksik etmez sevgililer gününde bir not yazmış mevlana adnan karışımı bişey yapmış oy oy oy çok güzeldi çiçeğin üstüne koymuş

polipem yaparım bebeğim seni mi kırıcam eheheh valla haa bu regl dönemlerini hem seviyorum hem sevmiyorum özledim yav kocamı

ahahah bayilazam simdi...:KK25:

bu ne lan tarifler havada uçuşuyor hayırdır bişey mi kaçırdım

bende pazar günü döktürdüm valla 4 çeşit ben yaptım 3 çeşitte annem ve ananemden geldi ohh misler gibi oldu valla
adet sancısından ölücem sandım o gün yoksam daha bişeyler daha yapasım vardı ama çocukla ve de o ağrıyla ancak bu kadar oldu

polip eskiden valla çok iddalıydım ama şimdi okadar değel

yaparım sen gel ben sana neler yaparım neler yeterki sen gelebil haha

Dün gecenin hatrına kutladı sanırım:)):KK23:

ahahah bayilazam simdi...:KK25:

şimdi kendinle kıyaslama bu kadıcayızı bu norveçte yaşasa memleket tropikal iklime geçer.sende varmı bu ateş yok diyosan kıyaslama heriflere haksızlık bak ben hiç kıyaslamıyom öle imrene imrene bakıyom bi ayşe arman bide beyaz melek başkada bişiycik dimem:nazar:

şimdi kendinle kıyaslama bu kadıcayızı bu norveçte yaşasa memleket tropikal iklime geçer.sende varmı bu ateş yok diyosan kıyaslama heriflere haksızlık bak ben hiç kıyaslamıyom öle imrene imrene bakıyom bi ayşe arman bide beyaz melek başkada bişiycik dimem:nazar:

ayse döktürmüs yineee bugün,neyseee aksam giidip kedim elenim oda cocuk baksin ceza..

X