2008 Kasım Anneleri

iyi gelsinler gitsinler idare edecez artık tanrı misafiri

u

ohh bu ğun yemek derdim yok şimdi kuzuya bi çorba içirirsem üzerimden bir yük kalkmış olacak

Su çiçeği olmadı di mi Betüş, şükür atlattınız herhal tehlikeyi:)

olmadi canim,asisi vardi ama belimi olurr daha haftaya kadar süresi var..bakalim artik insl.olmaz.

ne güzel bebiş haberleri Allah analı babalı büyütür sağlıkla inşallah.
çilek gızz naptın sen yaw enişteyi kaçırtcan bak üzme eniştemi

sustum len artik zatiiiiiii

noruyonuz leeeen
ıkı dakka bırakıyorum sızı hemen gecıyorsunuz sıfrelı yayına
ne olmus bana da soyleyın cabuk

cılegım yap canım
bu kocalara yaranılmaz
ne kadar tepesıne cıkarsan o kadar kıymetlı olursun
bosver canım ne kadar cekebılıyorsa o kadarını yap
aman agır kacma tabıı

ya ben disariya cikcagim aksamlar yemek yapmiyordum,saclarim kokuyor diye inandirmistim onu):

ama bugün köfte kizartcam ona,biraz yüzüm olsun bidaha cikmak istedgimde dimi ama?

mucizecim seni cok begendim fistiiim,türban takipta kendine yakistiranlara nedense ayri bi hayranligim var.lorem ve sen cok cok co kgüzelsiniz söylemeden gecemyicem.

bu arada o betüs zillisini elime gecirirp isirmak istiyorum,izin filan istemyorum senden ayy masallahhh cok begendim.ama betüsler cilgin oluyor benden sölemesi.

Çörekotlu Tuzlu pastane Kurabiyesi

Malzemeler:

250gr. tereyağı veya margarin (oda ısısında)
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tozşeker
1 yemek kaşığı tuz
3 yemek kaşığı çörekotu
1 paket kabartma tozu
1 yumurta akı (sarısını üzeri için ayırın)
4- 4buçuk su bardağı un
Yapılışı:

Yağları, tozşeker ve yumurta akı ile elinizle mıncıklayarak karıştırın.
3 su bardağı unu kabartma tozu, tuz ve çörek otunu ilave edip yoğurmaya başlayın.
Yeterince un ilave ederek ele yapışmayan, çok sert olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Merdane ile 1 cm kalınlığında açıp ufak kalıplarla kesin. Veya alternatif olarak kalın çubular yapıp 3 cm uzunlupunda kesip ufak çubuklar oluşturabilirsiniz.
Hafif yağlanmış tepsiye dizip yumurta sarısı sürün.
Isıtılmış 180C derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirin

mucizecim seni cok begendim fistiiim,türban takipta kendine yakistiranlara nedense ayri bi hayranligim var.lorem ve sen cok cok co kgüzelsiniz söylemeden gecemyicem.

bu arada o betüs zillisini elime gecirirp isirmak istiyorum,izin filan istemyorum senden ayy masallahhh cok begendim.ama betüsler cilgin oluyor benden sölemesi.

teşekkür ederim çilek utandırdın kız beni:KK17:

betül de teşekkür eder ıssır teysezi bayılıyor zaten öyle mıncıklanarak sevilmeye
hem akrep hem betül çılgın ve özgür valla çekeceğimiz var

ha bu arada kokoş betülün kürküne hasta oldum bende mi alsam ne greenpeace üyeliğimi iptal edip hahaa:KK66:

göndereyim sana kı iyi gider konyanın ayazında

X