2008 Kasım Anneleri

gordum gordummm
maasallah analı kızlı pek sırınsınız
bence haksızlık edıyorsun kendıne
kendınden cok yaslı bahsedıyorsun ama maasallahın var

teşekkürler arkadaşlar kendü halimdeyim işte ama zatten benim sorun içimdeki yaşla

yasmin hanım sizin neyiniz var acep çakı gibi gayet hoş ve bir hatunsun ayrıca lorem doğru söyluyor bütün bunlar olmasaydı daha ne olacaktın acep .şimdi bide zayıflıyorsn ooo

lore sende çıtır çıtır yeni genç kız gibi maşallah

ammannnnn allah sağlık sıhhat huzur versin gerisi boşşşşşş

Şaka kııı, ana olurda gamsız olur mu?Dün tiyatroda yerimde duramadım, hatta 2.perdede kalkayım dedim eşime, evim yakın tiratroya..Yavrumu nasıl özledim, endişelendim.Arada aradım, iyiymiş..Gidince eve 11,30 a kadar oynadık, kovalamaca, atcılık, emekleme yarışması:)) Sonra beraber yattık.Nasıl özlemişiz birbirmizi.Kocaya dedim, bundan sonra akşama alma, haftasonuna al..

özlemiştir seni senin kuzu .yasmin sen üzülüyorsun ya sabahları ayrılırken düşünüyorumda sizinki mi iyi bizimki mi biz akşama kadar bir aradayızda napıyoruz yüz göz oluyoruz çoçukla bana göre sanki siz daha kaliteli zaman geçiriyorsunuz gibi.bide geçen okul ppedegokuyla görüşmüştüm ya dediki gün için de 1 kaç saat anne ve çoçuğun birbirini özlemesi için iyidir dedi benim de aklıma yattı

mucize ben seni az daha toplu tahmin etmiştim zayıfmışın baya.türbanda yanıltıyor beni accık türbanlı tahmin etmemiştim misal.ama çok uzak değilsin yine kafamdaki görüntünden.
:98:

mucize ben seni az daha toplu tahmin etmiştim zayıfmışın baya.türbanda yanıltıyor beni accık türbanlı tahmin etmemiştim misal.ama çok uzak değilsin yine kafamdaki görüntünden.
:98:

topluydum hemde ne toplu geçen kış yasmin diyetisyen spor zayıfladım .dikkat etmeye devam edersem kilolu fotalarıda koyacam bu gidişle ,türbanlı tahmin etmedini tahmin etmiştim:)))hemşerim

Ya ben çok özlüyorum yavrumu.En azından biraz büyütseydim kendi ellerimle.Her sabah anne gitmeyelim demesine üzülüyorum.Cumartesi günü uyandık, uyku tulumunu çıkarıyım dedim, gel oğlum deyince "Anne nolur gitmeyelim, evimizde oturalım" dedi.İçim acıyo.Bugün sabahda fırtınalı kar yağarken babaannesine teslim edip geldim.Her ne kadar kaynanam gül gibi baksada hep yanında olmak isterdim. Gece uyandı, yanına yattım.Tek eliyle kolumu tutuyo canım yavrum..:KK14:

Selam canlarım :KK3:
Öncelikle Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :)

size çok güzel bir haberim var.darilgen doğum yaptı,Toprak Bey 3200 gr ve çok sağlıklı doğmuş maşallah :nazar: darilgende çok iyiymiş.Ayaklarımdaki uyuşukluk geçmeye başladı bile,birazdan ayağa kalkarım dedi telefonda.bebek emmiş de :nazar: :KK66::KK9:

Saphişim çok sevindim.Güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim.Hayırlı ve çok sağlıklı bir evlat olsun inşallah..Darısı da sana olsun :KK66:

selaminko kuzular,nabersiniz? aaa ayse dogum yapmis cok sevindim,atesten sonra geldi demekki topragida:)

saglikla büyüsün insl.

Saphişim çok sevindim.Güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim.Hayırlı ve çok sağlıklı bir evlat olsun inşallah..Darısı da sana olsun :KK66:
aminn canım inşallah :) bana gelince biraz zor tatlışım ama Allah büyük belli olmaz dimi :))
selaminko kuzular,nabersiniz? aaa ayse dogum yapmis cok sevindim,atesten sonra geldi demekki topragida:)

saglikla büyüsün insl.
amin çilek şantim :KK16:

mucizee bi hevesle ekledim sen iama göremedim :KK43:( oysaki betüs zillisini merak ettiydim..

oyy aksama disari cikcam demsitimyaa,kocise yemek yapip hazirlanmam lazim.aslinda annende

yesen olamzmi dedi,ters ters bakti niye dedi? sustum cok tepesine cikmim diye..:)))

mucizee bi hevesle ekledim sen iama göremedim :KK43:( oysaki betüs zillisini merak ettiydim..

oyy aksama disari cikcam demsitimyaa,kocise yemek yapip hazirlanmam lazim.aslinda annende

yesen olamzmi dedi,ters ters bakti niye dedi? sustum cok tepesine cikmim diye..:)))

hARBİDEN TEPESİNE BİNECEN GALİBA çİLEKOM:))

ne güzel bebiş haberleri Allah analı babalı büyütür sağlıkla inşallah.
çilek gızz naptın sen yaw enişteyi kaçırtcan bak üzme eniştemi

X