2008 Kasım Anneleri

yakın olunca kolay oluyor ya zaman kaybım olmuyor koci gelmişti yanıma s en bi dur da saçlarımı halletirem dedim tamam dedi:)))

bebişlerim günaydın ben deniz cennet kuşunuz da aranız da geçmişi bir iki sayfa okudum sıkıldım devam edemedim

lorecim tekrar geçmiş olsun canım benim inşallah daha iyi olacaksın

yasminim seni büyük tebrik ederim kilo verme azminle bunu başardım bak inşallah devamı da gelecek :D

h.minecim hoşgeldin canım çocuk tiyatrosunu sevdi demek fıstık bende götüreyim bari gerçi buralara çok sık gelmiyor ama olsun gelince gidelim

lavişim hoşgeldin sende tatil planları yapılmış şimdiden süper valla bizimki her zamanki gibi katakulleye gelecek bunu hiç sevmiyorum ama napayım dershanecilik böyle bişey

ıcırım gelmiş hilalim gelmiş ohh valla bugün herkesler burada asoortikim burada

bizde sabah kalktık kahvaltımızı yaptık eymen beyin kreşine gittik,bgfün başladı paşazade,bir hafta falan deneme süresi olacak,biden biri de orada bekleyecek ama müdahale yok,psikologlar gözlemleyecek,bir hafta sonra tam başlayacak inşallah ama daha yarım gün mü gitsin tam gün mü ona karar veremedik bakıcaz artık eymenin isteğine ve alışmasına göre şekillenecek
ama maşllah hemen gitti öğretmeniyle oynadı gezdi,bizi aramadı hiç arada yukarı çıkarsa geliyor anlatıyor tekrar gidiyor öğlen yemeğine bile dahil oldu ve maşallah tabağını yedi bitirdi çok az bişey kaldı
en çok beğendiğim ise derdini anlatıyor öğretmenine ne istediğini açık ve net belirtiyor çok sevindim

iki saat dersim vardı gittim geldim şimdi evdeyim 16.30a kadar bi duşa gireceğim süsleneyim falan hazırlanayım kursa :12:

safiş hoşgeldin beyazım sende hoşgeldin
safiiiş ya faceye baksana bi anam networkingde bişe yazmıştım
stokta olmayan bişey yeni girmiş başka siparişim yok sadece 8 tl lik siparişim var kargo ücreti alıyolarmı demiştimmm

beyazım hayırlı olsun cnm ne kadara anlştınız ya bende istiyorum ama annem eylül gibi gönder dedi zaten havalar artık güzel sıkılmaz falan dedi bende iyi dedim acaba yarım günmü göndersem yarım gün ne kadar cnm bi de onu söle bide deneme süresinede para veriyormusunuz ne çok sordum yaaa

safiş hoşgeldin beyazım sende hoşgeldin
safiiiş ya faceye baksana bi anam networkingde bişe yazmıştım
stokta olmayan bişey yeni girmiş başka siparişim yok sadece 8 tl lik siparişim var kargo ücreti alıyolarmı demiştimmm

şekerim ben ona safiş adına cevap verdim sen beni adam yerine koymuyon mu bakiiim hııı :63:

Beyazım süper olmuş kreş işi.

Kızlar kaynanamın d.günü akşam.Çaydanlık alacam küçüklerden.Bakalım ne yapacak:)))

inşallah süper olmuştur yasminim yaa hala kafam karışık erken mi diye düşünmeden edemiyorum ama evde de hem kendi sıkılmaya başladı hem de ananeyi bunaltmaya başladı çok hareketli sığmıyor eve :emir_bebek:

hediyene de sevinir umarım o nezaketen ne gerek var diyordur da almasan daha çok bozulur söylenir

beyazım hayırlı olsun cnm ne kadara anlştınız ya bende istiyorum ama annem eylül gibi gönder dedi zaten havalar artık güzel sıkılmaz falan dedi bende iyi dedim acaba yarım günmü göndersem yarım gün ne kadar cnm bi de onu söle bide deneme süresinede para veriyormusunuz ne çok sordum yaaa

canım bende havalar güzelleşecek diye tereddütteyim ama o zamanda köye gidecek her gün zor oluyor gitmesi burda hem bişeyler öğrenir bir sosyalleşir diye istesemde kafam hala karışık
5 gün boyunca sabah 9 akşam 17.00 giderse 320 tl servis hariş zaten biz servis istemedik, yarım gün giderse 13.30da alıcaz 280 tl,15.30 kadar kalsın dersek 290 tl
3 öğün yemek ve eğitimleri falan işte içinde jimnastik dersleri var,modern dans var,ingilizce var,film izleme saatleri var,karakter eğitimi dersleri var
tabi 2 yaş grubu özel grup oluyor en küçükler burada şuanda zorla derste durmuyorlar biraz kalıp sıkılırlarsa çıkabiliyorlar özel öğretmenleri var onları oynatıyor
öğle uykusu var ama zorunlu değil uyumak isterse yeri de güzel bize yakın sayılır bişey olsa yürüyerek bile 10-15 dk da varırım
deneme sürecinde para vermiyoruz

ay çıkarken görmeliydiniz kızlar iyi günler ööömetmeniiim diyerek çıktı sanki kırk yıllık örenci :60:

yaa kayınvalidelerin o muhabbeti istemem yan cebime koy olayı yani :)) benimki gayet açık hah iyi etmişin kızım tam istediğimden almışın aferin der :60:

Back