2008 Kasım Anneleri

hoşbulduk nazlıcım inş havalarr güzel olurda güle oynaya giren gelirsiniz

lore geçmiş olssun canım .sonuçlarında iyi çıkar inş
lore bende demir kan b12 hep tabandaldı baya bi iğne ilaç kullandım ilk kilolarımı da demr kan ve kalsiyum tedavisi gördüğumde almaya başlamıştım .ondan önce ben yemek yemenin nasıl bir zevk olduğunu damak tadını hiç bilmiyorumuuşum vallla şimdi yemek yemenini yemeklerin keyfine vardım kendimi durduramıyorum sende güzel bir tedaviyle ins değerlerini yükseltirsin

polipim güle güle kirlet evini.. ben daha bugün hiç bişeye değmedim...

mucize geçen gün yürüyüş cd olan leslie dye bir kadından konuşulmuştu ondan bahsediyorsan çok güzel bende baktım yaptım bir iki kere ama koci indirmedi daha masa üstüne...

neysem kızla rsayfa açık kerem bey uyudu kaanda sakin durur kudurmaz kerem gibi bende azcık dolanayım evde bişeyleri temizlim topluyum gelirm yine...

hoşgeldin polip bi koşu hızını almışken bizim evede bir uğrsana çanım

walla tam kakılmış modundayımda kollarımda derman kalmadı fıstığım
yarın gelsem olurmu hanımummm:78:

en son hızımı alamadım girişteki yollukmudur halımıdır attım küvetin içine açtım suyu gideri tıkadım bu arada.döktüm domestosla halı yıkama şaçmpuanını buraya geldim en son çıkarken göz uçuyla bi baktım siyah bi gömük vardı küvette Allahım ya daha kış bitmedi ben kaç kere sildim nerden çıktı bu kadar pislik yaw

polipim güle güle kirlet evini.. ben daha bugün hiç bişeye değmedim...

mucize geçen gün yürüyüş cd olan leslie dye bir kadından konuşulmuştu ondan bahsediyorsan çok güzel bende baktım yaptım bir iki kere ama koci indirmedi daha masa üstüne...

neysem kızla rsayfa açık kerem bey uyudu kaanda sakin durur kudurmaz kerem gibi bende azcık dolanayım evde bişeyleri temizlim topluyum gelirm yine...

sağol fıstığım sende yollara düşüyomuşsun ohh gez gel azcıkda kurt dökersin nişanda aman sabahlar olmasın

lore maytap gibi benim geçmiş olsunlarla sorularda havada kaldıda neysem belki banada nazlanıyondur diye bende tekrardan geçmiş olsun diyim dedim

teşekkür ederim nazlı evet tamda ben oondan bahsediyordum .kolay gelsin sanada

polip kolay gele sana.valla kapı girişindeki ler çok toz topluyor .ev işi nankör hain temizle temizle hep aynı

bende kalkıyımda pazartesi işi her yer her yerde bir yandan size bakarken yasmin gibi hamarat olup biryandanda işlerimi bitireyim

hoşgeldin mucizem lesslie ile evde yürüyüş videoların adı walk at home da yazabilirsin link vermek yasak zaten indirdiğim siteye bi haller olmuş kapanmış sanırım sen gooogle amcaya sor o bilir
ama gerçekten süper ve etkili
2 gündürde callenetics diye bi egzersize takıldım göbüş bacaklar kalça yanıyo şuan sanırım işe yarııcak zayıf olmama rağmen göbekten kurtulamadım sonunda yatıcam bıçak altına o olucak.gerçi kocamı kandırmaya çalışıyorum he dese ciddi ciddi düşünüyorum ama gerek yok diyo hep uyus

şu hasta olduğun gün ne olmuşda düşmüş o kadar değerlerin dediydim neysem görmedinse sorun yok
bende küstü bana heral dedimdi:17:

heeee
gormedım belkı de cabuk cıktım dıye dıkkatımden kactı
benım kanımla ılgılı ısmını zıkretmek ıstemedıgım bır hastalıgım var canım
zaten bundan dolayı tedavı goruyorum bekarlıgımdan bu yana
sanırım onunla alakalı yıne degerler dusmus yıne

Back