2008 Kasım Anneleri

hmm bizimki ucuzmuş hakkaten

peki kızlar fikrinizi alayım tam gün mü vereyim sizce yarım gün mü
eşim maddi açıdan bakıyor arada çok fark yuok nasılsa tam gün verelim diyor aslında bende tam gün istiyorum herşeyden faydalansın diye ama tek endişem öğlen uykusu evde çok güzel uyuyor 3 saatten fazla ama biliyrsunuz eymen odasında yalnız yatmayı seviyor bizi bile istemiyor o konuda sıkıntı olurmu onu bilemedim durduk yere çocuğu öğle uykusundan etmeyelim yoksa ona da alışır mı acaba

Tam gün mü?Ayy benim içim acıyo yaa öyle düşününce.Belki o ortamı bilemediğim için.Hani 2-3 yaşında gününü başka insanlarla geçirecek ya..

beyazım ben yarım gun dıyorum nedense
zaten mesaılı memur gıbı yavrularımız cok uzuluyorum onlar ıcın

yasmınım dogum gunu kutlamasına gıdıyorsun demek
begensede begenmese de hedıyenı vereceksın nasılsa
senın uzerınden yuku kalkmıs olur bosver

dimi kızlar yaa evet 13.30 gibi gider alırım oğlumu biraz muhabbet ederiz oynarız 14.00 gibi uyuyor zaten odasında rahat rahat uyur,yazın da zaten öğleden köyde bol bol oynar hem oranın tadını alır,hem de bizimle vakit geçirir
hemen bıktırmayalım çocuğu

dimi kızlar yaa evet 13.30 gibi gider alırım oğlumu biraz muhabbet ederiz oynarız 14.00 gibi uyuyor zaten odasında rahat rahat uyur,yazın da zaten öğleden köyde bol bol oynar hem oranın tadını alır,hem de bizimle vakit geçirir
hemen bıktırmayalım çocuğu

Beyazım birde şu var.Eğer bi çocuk daha düşünmüyo isen onun en güzel zamanlarını çok az göreceksin.
Senin içinde onunla geçirecek zaman yaratırsınız..Ben sabah Anıl mızmızlanınca annecim para kazanıyım da sana megane araba alalım, baban gibi kullanırsın dedim.O kadar masum bi şekilde gözüme baktı ki, anne kırmızı alalım dedi.Çok üzüldüm yaa.

işin içine duygusallık karıştırmayın ağlarım haaa geçen sene kimin için işi bıraktım sanki ben ama benim dershanede olduğum zamanlarda oda kreşte olacak zaten ben evdeyken oda evde olacak yani beraberiz,benim amacım ananenin yükünü biraz hafifletmek gerçekten hem anane hem eymen yıpranıyorlar artık,eymene yasaklar koyuyor o öfkeleniyor vurmaya ısırmaya çığlık atmaya başladı sırf bu yüzden,ve ananemiz de çok yoruluyor ikisi de dinlemiş olacak

Beyazım ben gönder diyorum.İşin eğitim bölümünü ustalardan alsın.Yemek yeme, odasını toplama vs.Ama sevgi bölümü senden olsun.Yarım gün diyorum yani.Benim böyle bi şansım yok.

bende biraz dolandım evde çamaşır attım yine baktım çoğu temiz ama olsun dedim götüreceğim bir iki bişeyi yıkamaya attım.. giyeceklerimizi ayarladım acıktım ama kahve istedi canım içtim kendime geldim...

yasmin kayınvaliden doğumgünüymüş hediyesinide güle güle kullansın hayırlı gelin.. benim kayınvalidem küçük büyük ne olursa çok beğendim der bilmem artık doğru yanlış.. ama istanbgulda kalan kaynana yarısı aldığım hediyeyi beğnmediği gib birde aman onlardan çok var ihtiyacımmı var der otururdu...ama kullanmaya gelince çatır çatır kullanırdı hani...

beyazım meleğim kuzuyu kreşe veriyormuşun çok güzel onun açısından bir çok faaliyettde olacak.. bencede yarım gün daha iyi ilk etapta sonra nasılsa uzun dönem gidecekler..

asortik hatun saçların güzel olmuş güle güle kullan..

Ben haftasonları zorunlu işler haricinde Anılsız hiçbişi yapmıyorum.Çünkü hafta içi ona çok zamanımı veremiyorum.Elimden geldiği kadar beraber olmaya çalışıyorum.Açığı kapatmak için:(

asortık gacı sacının rengınden cok pozun bıtırdı benı looo
perfect dıyorum cıcım

ben de kuzusunu cok ozleyenlerdenım
ve kuzum babasına daha duskun dıye trıplenenlerdenım
bunu esıme dıle getırdım kızdı bana
ama kıskanıyorum ıste ne yapayım

nazlımeleğim evet dediğin gibi çocuklarımızın maratonu bi başlayacak zaten sonuna kadar şimdiden bıktırmayalım çocuğu

yasminim bende pazar günlerimi hep onunla geçiriyorum pazartesi de büyük bölümünde beraberiz diğer günler fazla görüşemiyoruz malesef ama geçen seneki kadar yoğun değilim bakmayın oradan oraya koşturuyorum ama geçen sene daha kötüydü mesela bugün olduğu gibi öğlen 13.00 bitiyor en azından 17.00 kadar bşum bu bile yeter onun uyku saatine denk geliyor ama olsun napalım

eymen de anne diiitme diyor oğlum ama gitmem gerek biraz para kazanayım da sana çok şeyler alayım diyorum oyuncakta alımıyıız diyor tabiki diyorum tamam diit o zaman ii deessşşleey diye gönderiyor kuzum benim

valla bende pazar günlerimi ayırıyorum kızıma temizlikçi aldım ki pazr günüde temizlik yaparak geçirmeyim die
cumarteside saat 3 gibi çıkıyorum işten zaten

Back